America (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Lia sunt copii care incearca dar tot nu maninca. De exemplu am avut la cina intr-o zi piept de pui la gratar cu pilaf de orez doar ca eu in pilaf strecor multe legume nu doar fierb orez cu apa. Ei pai o invirtit fetita orezul ala prin farfurie de l-o zapacit si incerca sa fereasca toate legumele deoparte intrebindu-ma la fiecare "asta ce-i?" "asta ce-i?" si i-am spus absolut tot ce am pus dar degeaba ca mai apoi mi-a zis ca nu ii plac legumele de nici un fel si din fructe mai nimic, maninca foarte rar cite un mar ...

Fetita asta este clar dintre cei care nu mananca legume dilok, ca prietena lu' fi-miu, Carmen. Oricum, copiii astia prieteni ai nostri nu mananca nimic, nici o leguma/fructa, dar si vor sa le dau fix cum le da maica-sa chiar si chestiile pe care le mananca. Cand au fost la sleepover, au vrut ou ochi la mic dejun, le-am facut da' n-au mancat ca nu asa le face maica-sa. Apoi au vrut fasole refried beans din cutie intinse pe niste chipsuri de porumb mari (tostada) si nici aia nu am intins-o bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Dar copiii nostri oare nu vor la fel cum face mama cand merg in vizite la prieteni?!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Haide Oana, tinem pumnii stransi!

Mey, eu ma bucur sincer de cum mananca ai vostri si va invidiez. din pacate, eu am o Carmen de-asta acasa, care nu mananca fructe, legume...eu junk nu cumpar in casa dar el tot mananca numai ce accepta el (carne, brana, iaurt, carbs). dintre legume, ca sa nu mint, numai morcov, celery si castravete. fructe deloc :( eu nu v-as dori sa fiti in situatia mea si sa vedeti ce nasol e sa (nu?) hranesti copilul stiu, stiu, ar trebui sa-l infometez, are insa numai 18 kg la aproape 6 ani, sincer, nu-mi vine sa o fac. el saracul se incurajeaza singur, si ieri mi-s spus ca vrea sa traisca mult si trebuie sa manance sanatos. mi-a mai promis ca din iulie, cand face 6 ani, va manca mere si portocale. am avut o discutie cu un pediatru la un moment dat si mi-a explicat cum unii copii taste food differently. si el f picky la viata lui, cica a inceput sa manance sanatos cand a mers la medical school.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Dar copiii nostri oare nu vor la fel cum face mama cand merg in vizite la prieteni?!

Ba da. Si al meu. Dar la un nivel putin mai mic, e putin mai flexibil, nu f. tare, dar cat de cat mai gasesti sa ii dai ceva .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

Mey, eu ma bucur sincer de cum mananca ai vostri si va invidiez. din pacate, eu am o Carmen de-asta acasa, care nu mananca fructe, legume...eu junk nu cumpar in casa dar el tot mananca numai ce accepta el (carne, brana, iaurt, carbs). dintre legume, ca sa nu mint, numai morcov, celery si castravete. fructe deloc :( eu nu v-as dori sa fiti in situatia mea si sa vedeti ce nasol e sa (nu?) hranesti copilul stiu, stiu, ar trebui sa-l infometez, are insa numai 18 kg la aproape 6 ani, sincer, nu-mi vine sa o fac. el saracul se incurajeaza singur, si ieri mi-s spus ca vrea sa traisca mult si trebuie sa manance sanatos. mi-a mai promis ca din iulie, cand face 6 ani, va manca mere si portocale. am avut o discutie cu un pediatru la un moment dat si mi-a explicat cum unii copii taste food differently. si el f picky la viata lui, cica a inceput sa manance sanatos cand a mers la medical school.

Stii ca eu is mai relaxata asa, nu mi-as face probleme atata vreme cat arata bine, nu e gras si e sanatos. Are el timp sa gandeasca cu capul lui si sa ia decizii corecte cand va mai creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Corina, Bianca nu e pretentioasa dupa cum am zis iar mincarea de o primeste cind merge in vizite e taman bine venita ca stie ca acasa nu primeste asa ceva! Dar de obicei dupa vreo vizita cind o intreb ce a mincat spune ori pizza ori hotdog ori nuggets asa ca isi satisface pofta de fast food :) It's fine with me, nu ma deranjeaza absolut deloc ca doar nu mmaninca acolo zilnic ... cu moderatie nimic nu te omoara LOL

ANdreea imi pare rau la sfaturi nu ma pricep ca am zis de la inceput ca sunt o norocoasa de am asa fomila la casa ca intradevar majoritatea copiilor sunt picky ... I do feel for you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Al meu sigur nu cere ca la mama acasa,cel putin acum la 5 ani jumate...cand merge la Sinzi mananca ce-i pune ea,si evident trebuie sa aibe si David in farfurie...dar sa zicem ca al meu nu e pretentios deloc si mananca bine de mic cam orice..nu stiu daca e pt ca eu asa l-am invatat,adica asta e de mancare mama asta mananci ca daca nu flamanzesti,sau e asa el ca fire(seamana cu tata-sau)...insa David,care acasa la mama-sa(Sinzi) mai afce figuri,cand vine la mine mananca exact ce-i pun la masa...prima data mi-a zis ca el nu mananca mazare...hmmm..eu sunt mai spartana asa,i-am zis David mama,atunci ai sa stai flamand ca eu altceva nu am sa-ti dau,asat e ce papam noi...si sa vedeti ce frumos David a mancat tot,l-am intrebat apoi daca ia palcut si mi-a zis surprinzator cred,da,da a fost foarte buna..simpatici copilasii astia...concluzia este ca depinde si de adulti cat de fermi sunt in a manca copilul ce i se pune...bineinteles ca inteleg problema Andreei,sincer imi pare rau dar sigur cu timpul se va schimba,si eu am fost cam asa copiil fiind,alegeam rosiile ,morcovii ,verdeturile din ciorba si le scoteam pe marginea farfuriei,ce ma mai certam cu ai mei din cauza asta... Andreea si important e sa fie sanatos Philip.

M-am intins cam mult,am chef de povesti se pare

Oana,nastere usoara,abia astept sa vedem puiutul mic

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

D-apai mai Sinzi daca tu iti arati frumusete de baiat cintind la pian, iaca ma bag si eu in seama si va arat si eu odrasla mea cintind la pian.:)

http://mylifewithbryce.blogspot.com/2010/04/my-little-pianist.html

Fetelor, va mutumuesc pentru sfaturi. Deja incep sa ma organizez cit de cit. Si sa ma informez. Da' oricum, sotul mi-a rezervat scaunul care are si bassinet iar soacra mea o sa fie cu 2 scaunue in spatele meu. Deci, ma gindesc ca nu o sa foe prea dificil. Mai greu ar fi fost probabil daca mergeam singura, da' nu imposibil.:)

CORINA - intreg spatiul aerian europeean e deschis acum. Iar pina simbata viitoare cind plecam noi sunt sigura ca lucrurile vor intra intr-o oarecare normalitate.

Va pupam dulce,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

Cred ca ai dreptate relativ la faptul ca mancarea are gust diferit la diferiti copii. Eu am fost pe dos in sensul ca nu mi-a placut niciodata carnea. Singurul lucru care imi placeau erau snitelele dar si acolo mai mult mancam coaja decat carnea. Cand eram mica astea erau scandalurile zilnice ca nu vroiam sa mananc carne. Nici acum nu pot sa mananc carne :( dar mananc peste.

Poti sa incerci sa ii dai fructele sub forma de sucuri. Sunt tot felul de legume care poti sa le ascunzi sucul in suc de portocale de exemplu. Plus am vazut tot felul de retete care ascund legumele pasate in prajiturele ...

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Clara o sa fiti ok, mai ales ca Bryce e micut tare, mai e greu e cand sunt mai mari. Sa ai la tine extra diapers, in carry-on si cel putin doua schimburi pentru bebe si macar o bluza extra pentru tine, eu sunt patita .. turbulentele de aer sa traiasca..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput