America (200)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Repeta aproape in fiecare zi. Are perioade in care repeta in fiecare zi, perioade in care nu. Astea coincid cu perioadele in care ma apuca pe mine lenea sa il bat la cap cu repetatul sau sunt plina de energie si atunci nu scapa Sa nu crezi ca se duce de buna voie, doar pus de mine. Concursul nu e in fata unei audiente mari, ci in fata unor "judges", doi sau trei. Recitalul e cu audienta. Recitalurile astea sunt tare plictisitoare
CamiM spune:
Neatza'!!
Hai Oana! Hai bebita!!
Mihutza sar'mana acilea sunt, mai in umbra, ma chinui sa dau gata toate cele asa pe sfarsit de semestru.Va citesc mereu dar nu prea apuc sa scriu..:)
Oricum si noi am avut experiente cu prietenute de-ale fetelor care nu stiu ce-i aia supa(nu glumesc, saptamana trecuta am avut o fetita la playdate si se facuse de pranz, le pun la toate supa si fetita nu stia ce-i aia, si-mi spune candid mamica sa nu ma stresez ca ei nu mananca niciodata acasa supa), nu papa decat hot-dogs, pizza & co... eu nu am asa ceva in casa asa ca la noi daca vin ori papa ce le dau ori se duc mumos acasa la masa.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
alintaroma spune:
Haide Oana! Haide Oana!
Referitor la mincare asa patim si noi cu mai toate pritenele Biancai de ne vin la playdates/sleepovers. Doar una din fetite maninca fara probleme ce gatesc. In rest daca supa/ciorba nu e din can se uita lung si spun ca nu le place. De obicei incerc sa ma aprovizionez cu ceva snackuri pe placul lor cind stiu din timp ca avem copilasi straini in casa ca mi-e tare greu sa stiu ca stau flaminzi ...mai cumpar mini-pizza de la Costco si le tin in congelator pentru situatii de extrema urgenta sau gatesc ceva ce cred eu ca ar papa si copii-musafir. Iar daca nu si nu le fac sandwichuri cu ce vor ei a la carte sau iaurturi/fructe/crackers etc. Asta e !
Copii nu au nici o vina ca ei asa sunt invatati de acasa, parintii sunt cei care ar trebui sa realizeze ca ceea ce maninca zi de zi nu e sanatos si sa faca ceva in privinta asta. Obezitate , neobezitate in primul rind nu e sanatos ! si tare ma tem ca pe termen lung le va afecta sanatatea asta e cel mai trist.
sinzi_ana spune:
Haide Oana!!!!! Eu cred ca 7lbs...pana in 8
Lia, cred ca voi sunteti mai eficienti cu organizarea timpului...noi (eu si sotu) suntem vraiste!!! Nu reusim deloc sa respectam un program si mereu se iveste ceva de schimbat, chiar in cazul in care ne propunem sa respectam un program!!!! Avem inot cate o ora de 3 ori pe sapt, pian de 2 ori pe sapt, ice hockey (am redus odata pe sapt), robotics, imacsu, teme....Tot ne propunem sa renuntam la una alta, dar David nu vrea....Mai apucam sa iesim si pe strada nitel la joaca pana la 8 cu vecinii....
Eu copiiilor care vin in vizita le dau fructe si sticks....chec...ceva de genu....Sleep over nu avem decat cu copiii romanilor deocamdata si ei sunt obisnuiti cu ciorbele!!!
CamiM spune:
Vio ai dreptate, dar de data asta fetita a mancat supa foarte bine. De obicei am succes daca le dau ceva gen orez cu legume si pui. Cu alte ocazii scot ce am alternative cat de cat pe placul lor (sandwhich, ceva legume de rontait, biscuiti, iaurt, fructe, cam ce zici si tu), refuz insa sa cumpar pizze&Co .. deocamdata..pana mi-or sari si mandrele mele in cap, vad eu pe unde scot camesa cand or mai creste..:) Acu' e bine ca nu mananca si nici nu cer prostioare.
Sanzi mai ce baiet talentat!! Foarte fain!!
Edit sa zic ca poate fiindca sunt mai micuti(3,4,5 ani) uneori e parca mai usor ii conving macar sa incerce supe sau asa ceva. Da' tot mi se pare trist ca la nici 4 ani fetita sa nu ceara decat chestii procesate, sa nu mai zic ca de tava cu fructe nici macar nu s-a apropiat.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Haide Oana!!!!! Eu cred ca 7lbs...pana in 8 Lia, cred ca voi sunteti mai eficienti cu organizarea timpului...noi (eu si sotu) suntem vraiste!!! Nu reusim deloc sa respectam un program si mereu se iveste ceva de schimbat, chiar in cazul in care ne propunem sa respectam un program!!!! Avem inot cate o ora de 3 ori pe sapt, pian de 2 ori pe sapt, ice hockey (am redus odata pe sapt), robotics, imacsu, teme....Tot ne propunem sa renuntam la una alta, dar David nu vrea....Mai apucam sa iesim si pe strada nitel la joaca pana la 8 cu vecinii.... Eu copiiilor care vin in vizita le dau fructe si sticks....chec...ceva de genu....Sleep over nu avem decat cu copiii romanilor deocamdata si ei sunt obisnuiti cu ciorbele!!! Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Sanzi, voi vad ca aveti mai multe activitati decat noi. Noi acum avem inot doar odata pe saptamana, pian odata si Kumonu' de doua ori. Nu mai bag nik altceva. La noi e multa joaca pe strada acum de cand s-a facut frumos. Temele pt. scoala le face lunea pt. toata saptamana. In rest tb sa faca tema la Kumon in fiecare zi. Sa mai citeasca cand isi mai aduce aminte si sa exerseze la pian zilnic dc se poate. Dar joaca e prioritatea lui. Asa ca ii zic "azi ai de facut asta si asta, cum vrei sa faci?" Si il las sa propuna el programul: la ora x fac temele, la ora y ies afara. Asa se tine, ca e implicat in decizie:)) Dar se tinea si dc. ii impuneam eu, cand era mai mic doar ii ziceam ca la ora 7pm e ora de teme si gata si facea. Acu' am inceput sa il implic pe el, vad ca tine, dc nu mai tine, bag iar ora fixa, ca e buna.
ruxij spune:
Copiii nici nu prea vor sa incerce lucruri noi, adica chiar dc. acasa ar manca ceva care poate fi considerat "sanatos", dc. voi ii oferiti ceva nou, sunt sanse sa nu incerce. In schimb pizza si nuggets sunt limbajul universal
alintaroma spune:
Lia sunt copii care incearca dar tot nu maninca. De exemplu am avut la cina intr-o zi piept de pui la gratar cu pilaf de orez doar ca eu in pilaf strecor multe legume nu doar fierb orez cu apa. Ei pai o invirtit fetita orezul ala prin farfurie de l-o zapacit si incerca sa fereasca toate legumele deoparte intrebindu-ma la fiecare "asta ce-i?" "asta ce-i?" si i-am spus absolut tot ce am pus dar degeaba ca mai apoi mi-a zis ca nu ii plac legumele de nici un fel si din fructe mai nimic, maninca foarte rar cite un mar ... Ori mie mi se pare allien zau asa cind stiu ca Bianca baloteaza absolut orice fruct pe lumea asta si roade ardei rosu, rosii ca pe fructe. Salata verde maninca fara probleme din orice fel de frunze o fac. Dar drept e ca eu am gatit din totdeauna si ea asa a crescut si e obisnuita cu ceea ce gatesc. Sa nu va imaginati ca nu se cere la McDonalds sau la pizza dar o ducem cam o data la 2 luni si i-am explicat de ce nu e buna mincarea de acolo mincata des si am invitat-o si sa se uite cu mine la Food Revolution doar asa ca sa nu creada ca sunt eu nebuna . Eu sper din tot sufletul sa ii fi creat un obicei alimentar sanatos si sa il continue singurica mai incolo si sa nu dea iama in hamburgeri/pizze/fast food atunci cind va putea sa-si cumpere singura lunchul
Si acu o intrebare ... a folosit cineva Mederma cea nou aparuta pentru strech marks? ca eu sunt plina de ele ca zebra, si m-am intrebat oare cit de adevarata e reclama ?
corinadana spune:
Haide OANA tinem pumnii sa iasa bebelasa repede si bine!!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family