America (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ruxi, Aburel.. sunteti super.. ajuta sigur cookies si alte cele, vorbesc acum prin prisma studentului.. profa noastra de la franceza ne-o adus choco... i-au crescut actiunile instantaneu..LOL

Eu am doua extreme: Sofia papa dintotdeauna cu placere si bine, acum pe masura ce creste e cam greu sa o conving sa incerce lucruri noi dar altfel nu avem probleme, Sabina ii cum povestiti si voi, vomita la cel mai mic semn de nemultumire. Parca in ultimele luni ii ceva mai bine dar primul an si jumatate a fost teribil.

Mai ce de pianisti.. super cool!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Da, m-au trimis acasa, ca cica toate contractiile dureroase la 3-4 minute nu-s suficiente, daca am dilatatie de "numai" 2cm. Asa ca m-am 'nervat si o sa nasc acasa! Daca don'soara nu a vrut sa se arate pina acum, miine dimineata imi pun dop si mergem cu totii la Lowe's workshop pt copii. Daca-o vrea sa vina dupa-amiaza, treaba ei, da' eu nu ma misc din Lowe's pina termina Eva de facut birdfeeder-ul.

Voi puteti sa pariati cite lbs/kile are, dar eu stiu deja peste ce greutate a trecut (not funny sa nasti acasa, fara epidurala).

Macrina, hai, ca nu ti-am luat-o inainte, vezi La mine termenul limita e saptamina viitoare, marti, cind o sa ma induca, daca nu se naste pina atunci (din mai multe motive), la 39 sapt. Deja lucrurile sint stabilite pt marti.

N-am citit din urma, vad c-ati scris romane pe-aici ... poate apuc sa citesc mai incolo (sper ca toti copilasii sint sanatosi, fara probleme). Acum merg la tacos si tres leches cake cu mangoes.

Oana 38+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da exact asta este si problema mea , cum sa il fac sa incerce gusturi noi, e destul de reticent.
In seara asta nu ma pot plange, a mancat singurel piure de cartof dulce cu galbenus de ou (cu manuta din castron), un iaurt, un rice bar si 8 oz de formula. avea o burtica ...inainte pe la sase mancase o banana, o felie de paine si o para:))plus nice puffs din cereale integrale, iar la gradinita au avut chicken and rice si ananas la pranz si a mancat aproape tot.

De doua zile nu mai are secretii nazale, adica muci, ii premiera mondiala, cred ca e prima oara din ianuarie cand il iau doua zile la rand cu nasul uscat de la gradi. Si tot de doua zile nu a mai tusit absolut deloc, oare sa aiba legatura cu antibioticul nou sau poate s-a mai diminuat polenul din aer?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, vio, nu ma supar mai, cum sa cred ca sunteti nazis? poate doar sanzi asa putin hahaha, glumesc, sanzi, multam de shareuit experienta, eu insa nu pot face asta mananca cu placere fructe de mare, peste. e innebunit dupa shrimp, crabs etc. aseara a mancat un sandwich cu somon la gratar si un pic de mayo (ca nici pe asta n-o suporta). ce fericita as fi fost sa fie si-o frunza de salata acolo...oana, tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
so, ca sa nu zieti ca oklahoma e plictisitoare si ca nu se intampla nimic pe aici (a, in afara de tornade). ieri am fost la un derby un pic mai special. a snake derby. rattlesnakes. fu foarte interesant, hahaha, ca la targ si chiar ne bagaram nasul in ceva sarpe prajit (bine, mai mult baietii ca era tavalit prin faina). poze sarpoase incepand de aici:
http://apha.shutterfly.com/13423#13409

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Oana asteptam vesti.

Andreea fain da scarry:)) Io fug si de ratoni, adica nu de-a binelea ca ma fac de ras in fata copiiilor, dar inauntru tip : sterge-o:))) Tu ce mancai cu pofta sper ca nu era serpisorul prin faina:))

Miere super vestea cu nasucul uscat.

La noi ploua mocaneste. Ieri a fost frumos si am sarbatorit ziua Pamantului asa mai tarzior. Eu am terminat frontyardul am pus azalee, am pus panza si mulchuit bradutii si magnoliile cumparate acum ceva saptamani, si berbantul in spate o facut un sistem de gropi si canale: french draining ca sa nu se mai adune apa de la ploaie. II fac o pozna ca inca n-a terminat. Arata curtea ca un paianjen beat, iar al meu si-a facut gimnastica pentru tot anul. Ieri de oboseala s-antins pe covor in birou si acolo a petrecut jumatate de noapte pana ma gandii eu ca suntem in pat numai trei si lipseste al patrulea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, ca ai cerut, fi-miu la recital:

http://family.webshots.com/video/3096471730083643131sScgug

Mergi la inceput

Lia, cinta super la pian!!! Am vazut de vreo 5 ori filmuletul; imi place mult cum cinta, pozitia la pian e f frumoasa, face Suzuki? Pacat ca nu e mai lunga melodia ...

Andreea, si ai avut curaj sa mergi acolo???? Eu ma sperii doar cind vad poze cu serpi, asa ca nici n-am deschis albumele cu pozele facute acolo (sper sa nu te superi, da' numai asta-mi trebuia acum)

AB-urica, inca nu, tot acasa sint, dar marti e sigur, ca sint programata la inducere.

Mai, ma enerveaza la culme reclama asta la Pampers de pe margine Nu pot sa merg deloc in dreapta paginii, ca se intinde reclama aia si incepe sa scoata sunete Nici ca sa merg la sfirsitului rindului sau sa mut in jos cursorul din bara in care postez acum mesajul Ce prostie!!! Trebuie sa merg intr-un rind in partea stinga, apoi sa merg cu sageata pina la sfirsitului mesajului, ca sa pot posta alt rind

Mergi la inceput

Macrina, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Lia fain chiar pare talentat (io-s mai afona de aceea zic pare:)), fatucii mele ii place sa zdragane, dar nu-i ceva deosebit dupa mine.

Mergi la inceput