Mamici si Gravidute Italia -69-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SALUT, NAFI!
Stai linistita...nu te agita ca o scoti la capat. Si sotul meu e la munca de mai bine de o saptamana, ajunge si el seara si ne descurcam.
Imi poti spune ce control i-a mai facut la pediatra? Mersi.

Fetelor...voi ati fost la iarba verde...asa-i?...va merge bine

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizuka spune:

Neata! Ce mai faceti fetelor? Azi va invit eu la cafelutza, e buna si calda!
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca e cam innorat... Pupici!

(l.e.)Apropo, am pus poze noi, in care chiar se vede burtica si ma tin de fotografiat lunar de acum!
_
cu puiutz de 16s+
http://s932.photobucket.com/albums/ad166/elizuka_album/pozici/

Mergi la inceput

Neata,
ce frumoasa burtica se contureaza Elizuka.
Cred ca am uitat sa iti spun, din poze arata foarte frumos unde stati...plin de verdeata. Sa te tii de poze, daca iti face sotul. Pe al meu nu am reusit sa il conving, mereu avea altceva de facut cand eram si eu echipata de poze...asa ca nu prea am poze cu burtica...poate data viitoare
Noi va uram o zi frumoasa!

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelenoi am ajuns marti cu bine acasa,DENIS a fost super cuminte in avion(a dormit tot drumul).cand l_a vazut pe tati a inceput sa rada si a vrut repede in brate la el(nu va spun ca daca e treaz dimineata cand pleaca sotul la munca plange,tasu e mandru ca cica nu mai poate ficiorsu de dragu lui_)inainte sa plec din ROMANIA am fost la ginecolog si am un chist care trebuie operat.asta imi mai lipsea mie acum cu DENIS care nu sta fara mineasta e o facem si pe ast si ne rugam la DUMNEZEU sa fie bine.
ELIZUKA ai o burtica ff frumoasa si esti o graviduta frumoasa foc.si sotul e frumos va sta ff bine impreuna(o sa aveti un bebe frumos foc)
NAFI nu mai fii stresata si incearca sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu puiutul tau.mie deja mi se pare ca DENIS a crescut prea repede si imi este dor de el cand era bebe mic
ALEXANDRA ma bucur ca te descurci fara sot si ca sunteti bine
NELIACRIS imi pare rau ca CRIS e bolnavior
RALUK cred ca toti copii au o perioada in care fac fite si incearca sa_si castige independenta(cand ma gandesc ca acusi incepe si DENIS)

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata'

Elizuka - frumoase poze si f frumoasa gravidutza cu burtiutza! Sa le faci in fiecare luna, va fi o amintire superba.

LALEXANDRA - pediatra l-a cantarit, verificat ochii, starea generala, vazut datele de la nastere...dat sfaturi...ptr colici ne-a prescris fiole cu Enterogermina care sa-i regleze stomacelul si de luni sa-i dau si DitrevitK50, integrator de vitmina D si K care previne rahitismul.cam atat...si in 2 saptamani ne vedem din nou.

Tu cum te simti? taietura te mai doare? eu am de furca doar cand merg la baie de la fier sunt cam ...cu retineri...sa zic asa si dupa nastere am niste hemoro' batuti in cap care ma cam dor in momentele in care tre' sa "utilizez" zona. Folosesc o crema care sper s ajute.

In rest, la kg mai am vreo 6-7 de dat jos, burta nici nu prea mai am...si cam atat...

Continui lupta cu adaptarea la satutul de mamica. Azi e un an de cand am plecat definitiv din tara. La vremea aceea planurile erau total diferite...dar vezi cum viata e plina de surprize...Macar asta e o surpriza frumoasa

Ma intrebai de limba italiana, da o vorbesc...n-as spune perfect dar culmea anul trecut in iulie am si predat aici italiana , 1 zi , era un curs ptr imigranti si profa se imbolnavise. eu predam engleza unui grup de italieni dar am facut fata cu brio si cu italiana caci aveam la mine cursurile urmate in Bucuresti....

Ma duc sa ma intind un pic, caci nu stiu cat dureaza miracolul bebe in pat!!

Pup toate fetele si promot sa recuperez cu cititul cat de curand pot !

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

NAFI, vad ca difera stilurile la medici. Aici ne-a dat vitamine de la spitalul unde am nascut, pediatra apoi aici la spital l-a cantarit, uita la el, etc, si in continuare trebuie sa ma duc sa ma inscriu la unul dintre pediatrii de aici, care apoi il va urmari.

Eu ma simt bine, taietura se vindeca, mi-a fost si mie greu la inceput cu mersul la toaleta...auuuu, dar acum e ceva mai bine, ca nu ma mai doare operatia. Eu am mai avut problema cu ...pisu (scuze), de la sonda, dar abia la cateva zile am simtit, ca atunci pe moment ma dureau altele mai rau.

Cu kg nu ma stresez, ca daca nu beau si nu mananc asta micu deja urla ca nu ii ajunge titi, asa ca mai astept...e mai important el acum, apoi voi avea timp si de mine, oricum inet, incet se topesc si la mine...

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Monica, bine ai revenit! Chistul de il ai nu trece doar cu medicamente...intreb si eu...Daca nu, lasa bine ca l-ai descoperit si scapi de el, chiar daca trebuie operat.

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Va multumim mult de aprecieri.
Mai fetelor, puiutul meu atataaaaa manancaaaa. Sta papa la san, da sa doarma si iar isi aminteste de san. Nu stiu ce sa fac, ca lapte am berechet, la san il tot urmaresc si suge, de ii da si laptele pe afara. Ma tot gandesc ca poate nu e consistent laptele meu...habar n-am...ca vrea mereu mancare si nu mai vrea sa doarma (macar noaptea doarme legate cate 2 ore, dar ziua sta treaza si cateva ceasuri bune). Aveti idee ce sa fac?

RALUK mie imi place numele ales...ce trece timpul...imediat auzim ca nasti

[fon
t=Comic Sans MS]Mami de printisor

Pana isi relgleza programul de papa-somn-joaca...e inca mic lasa-l sa suga ...ce bine ca ai

Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...si Alessandro[/font=Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Multumesc Ali, il las sa suga...ca alta varianta nu imi da de ales. Parca ne-am mai intrat incet, incet in program...sper sa mergem spre bine.

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LAlexandra si Nafi aveti niste printisori tare scumpi...cat sant de micuti
Nafi puiul tau are ochisori a mandorla(seamana cu mami), in schimb cel al lui Ale e un ochios si mi se pare luung

Raluk e frumos Maeva, mai aparte
La fel am patit cu ficamea , nu mai scapam de cojite, am tunso scurt(ca nici nu-i place sa fie spalat, pieptanata)si a fost mai bine...i-am pus un ulei bun din farmacie innainte sa o imbaiez, dar nu sta sa o pieptan ptr a o decoji ca lumea...in fine, cand adormea o curatam cu unghiuta...acum vad ca din nou au mai aparut, dar o tund din nou

Mergi la inceput