Mamici si Gravidute Italia -69-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

...salutare fetele!graidutelor noi venite si bineinteles mamicilor Nafi si Alexandra...BINE ATI VENIT PE LUME RICCARDO SI ALESSANDRO!

M-am delectat si eu cu pozele proaspetilor"sfornati" frumosi focccc!

Katia bine ti-a revenit netul...Giulia e superba, cu ochii ei superalbastri!"Manechina" se face ca stie sa capteze aparatul foto!
si tu mami arati foarte bine...si satena dar eu votez pentru blond!!!

Andreea mamica de doi puiuti, cred si eu ca esti obosita!Lasa ca trec repede lunile si maine-poimaine ne povestesti de nazbatiile lui Giorgio, asecondat de Ambra si invers!!

Nelia sanatate lui Cris!Poze din Spania?

Kemsy ti-am zis ca ti-am admirat brotacelul blondut cu ochii albastri?Si masina bineinteles!Sa o stapaniti sanatosi..si plimbari frumoase!

Bionda.....ce mai faceti????Albert ce nebunii mai face???Si-a dat drumul la mers!Hai la o poveste!

Ely....ce faceti, va pregatiti de petrecere???Acusica face Denise un anisor!Mereu mauit la pozele ei...are niste margelute de ochisori,sa-i tot pupacesti!

trimit repede mesajul ca daca se trezeste Giulia ...adio net!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Stiam ca am mai uitat sa felicit pe cineva...Felicitari Raluca pentru !Idei pentru nume: Iana -l-ai propus tu si mie mi-a placut mult si Lara.Si Maeva este frumos, este deosebit( desi obisnuit prin alte parti/tari).

In ceea ce priveste mancarea nu sunt in masura sa ma exprim...mandra mea e anti-mancare din pacate, spre disperarea mea!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

HM....
Sa raspund cat mai pe scurt...mereu am crezut ca ma descurc in toate,dar acum abea astept sa il trimit pe bebe la gradi.
Am un copil problema,ma depaseste,se enerveaza din orice,se tavaleste pe jos,seara vrea adormit cu masaj,apoi se da jos din pat vine la noi,cade din pat,apoi plange apoi adoarme-l,un ca-ca ce mai...important e ca sa facut mai bine,muci tot la greu,seara i se usca gatul desi centrala nu mai incalzeste...ce doamne domane,sa aduc umidificatorul iar?abea l-am aruncat in garaj
La gradi merge bucuros,se joaca cu copii,si sincer cred ca nu o sa am probleme cu el,sper...
Eu cu somnul cu asta mic am avut probleme de bebelus,si cu mancarea...acum de 6 zile ii dau praful de care va ziceam,si nu mai papa nimic,doar lapte cu biscuiti,budinca,brioshe...sa fie de la el???
De culcat nu il mai culc la amiaza,sa cada el ca lemnul cand nu mai poate....ca la amiaza daca il adorm doarme 3 ore juma,seara iok!!!si sa il trezesc dupa 1 ora,plange inca una dupa.
Astea sunt ultimele stiri,barfe,plus ca nu mai incerc sa ii modific nimic in program,pampersul il las pana la 3 ani sau cand o vrea el sa il dua jos,alternative are unde face...si biberonul nu il scot...aveam eu niste idei...ce as schimba:as duce in garaj masa de mancat,ca oricum nu papa la ea,ca deh,nu mai papa mai nimic,
Imi pare rau ca nu mai pot sa scriu la nimeni nimic,poze nu ca se incarca greu,doar la elizuca i-as spune o chestie:daca ai luat-o pe un drum,fa tot ce se poate sa il duci la capat,altfel trebuia sa te gandesti de doua ori inainte de a decide...un copil implica multe sacrifici si injuraturi pana iese la lumina,asta in cazul meu,am cedat multe,poate si din mandrie numai casa il fac(aici cine stie povestile mele)asa ca,la pat cu tine,lasa tu x si y ,chiar daca e mama,tata,sotul soacra....
va pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Hai ca asta e pagina mea!

Alexandra...apropo de alaptat...nu-ti face probleme daca bebe suge des sau foarte des...poate suge de foame, ca e mititel si nu are putere, poate suge pentru ca asa isi gaseste confortul( daca il doare durtica)...sau pur si simplu are nevoie de mami a lui sa o simta aproape.Nu doar parintii sunt bulversati de venirea pe lume a lui bebe ci si bebe simte schimbarea din burtica in lume.Sper sa intelegi ce vreau sa spun!

Giulia primele 2 luni statea tot timpul la san, poate de aia nici nu plangea ( ca avea gurita plina).Dupa aceia incep sa isi lungeasca intervalele de mese, trec si durerile de burta...se mai acomodeaza si cu lumea noua!

In ceea ce priveste vaccinurile o sa te informeze pediatra de tot ce trebuie facut!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Nelia mi-ai stricat pagina cu mesajul tau!imi pare rau ca nu merg treburile cum ar trebui! Ce sa iti zic ..mai mult decat nu stii si singura...rabdare, rabdare!Poate sunt perioade, poate ii iese vreo maseluta si de aceia nu manaca.

Si cu gradinita...de acolo va culege multe boli pana isi va forma sistemul imunitar, e adevarat insa ca s-ar putea sa inceapa sa manace mai bine, isi va consuma altfel energia.
Rabdare,rabdare mamico!

In ceia ce priveste somnul...nu-l poti trezi ziua dupa o ora -doua de somn???Poate totusi ajunge prea obosit seara si de aia nici nu poate adormi.Mie asa mi se intampla cu Giulia...daca nu doarme o ora ziua ...seara devine rautacioasa, miorlaicioase...tot tacamul!

Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Ely..P.S: Multumesc pentru mesajul de e mess!!!

Gata..am plecat in parc cxa s-a trezit mandra!
Georgiana

Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Georgiana, multumim de sfaturi. Am inteles si eu ca el e un mancacios si ca ii place si lui sa fie bagat in seama. Doar ca cateodata obosesc si eu, iar la inceput ma speriasem ca poate are ceva. Dar sincer, lui chiar ii e foameee, desi suge, nu sta degeaba la san...cred ca seamana cu mine...un mare mancacios.
La pediatra am fost la consult obligatoriu la spital, dar acum trebuie sa merg sa ii aleg pediatra si apoi sa ii fac o vizita si sa ne puna in tema.

Nelia imi pare tare rau de ce aud. OFFFFFFFFF....poate o fi doar o perioada si trece. Sper sa ne scrii imediat cu vesti bune.

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Uite de exemplu acum doarme,i-am facut aerosol si in timp ce ii faceam a adormit.
Acum caut info despre aerosol,cam de o luna cu racelile astea ii tot fac,mai ales imediat ce vad ca tuseste un pic,iar nasul e mucos mereu,cine are habar daca dauneaza cumva sa scrie

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

GeorgianaLara mi-a placut si mie mereu

Nelia,daca ai citit,am inceput si eu sa ma "laud" cu ispravile berbecutei din dotareTrebuie sa adaug ca mai nou alerg dupa ea pe strada ca nu mai da mana si,daca cumva o prind,sa tranteste pe jos!E o perioada de mofturi,fitze si figuri,ma enerveaza deseori,dar stiu ca trebuie sa las timpul sa o calmeze,pur si simplu nu am ce-i face..Incearca si ei sa castige mai multa independenta.Cu somnul,idem,nu vrea sa mai doarma la pranz,dar adoarme apoi pt 3 ceasuri,dupa care restul serii,pana tarziu,e ca un cintezoi!Ma intreb ce vom face cand vine bebelusa,n-o sa mai aiba nimeni timp sa-i sufle in coarne..Oricum,ea doarme inca in patutul ei de bebe,nu am nici un chef s-o "eliberez" prea curand!

Va pup,gagici,sa aveti o seara faina!

Raluca

de Anais Iasmina si +25

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

off..nu mai reusesc sa intru pe net...incercam sa ne organizam...soacra a plecat si intr-un fel e mai bine ca eram inghesuiti ca stridiile in conserva...

maine sotul pleaca la munca dar se intoarce seara, oricum sunt un pic stresata caci e prima data cand raman singura cu Riccardo.

Am fost si la pediatra ieri si e totul ok, de luni incep sa-i dau niste vitamine.

Eu sunt un pic data peste cap.\, vorba sotului sunt un pic zbarlita...cred ca sunt hormonii de vina...Niciodata nu mi-a placut sa fac acelasi lucru de prea multe ori si acum rutina asta cu alaptat, schimbat, leganat, plans, goana dupa 1 ora de somn...deja ma streseaza...

Sper sa treaca cat mai repede starea asta..
Va pupic si sper ca ati avut un 1 Mai frumos si linistit!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput