Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 7
katiapam spune:
fete scumpe ma bucur ca va distreaza Giulia
ce figura mai e
Andreea-ce bine era cind aveai deja o rutina si un orar si se potriveau la somn amindoi copilasii
saracul Giorgio si-a dat peste cap programul
sper sa reusesti sa faci ca inainte sa reusesti sa te odihnesti mai mult
Ambra si micutul Giorgio
ce pacat ca locuim asa departeeee,mi-ar fi placut sa ne intilnim
cine stie poate pina la urma ne intilnim
mi-ar face placere sa te cunosc si dall vivo
Elizuka-scumpa ai grija de burtica si cit poti odihneste-te
burtica deabea acum incepe sa creasca
si eu aveam intepaturi prin burta din cauza ca se mareste uterul si incepe sa creasca burtica
daca tot esti speriata suna totusi la dr si i-ati un app
nu are rost sa te simti vinovata ca nu mai lucrezi in curind
si la noi a fost la fel,ce sa facem....daca vrem copilasi le aranjam pe toate
am stat acasa o perioada si eu acum am inceput de citeva luni sa lucrez din nou
intra la profil personal/mesaje private si activeaza mesaje private si iti trimit parola de la album
incintata de cunostinta ti-am vazut pozicile
asteptam sa vedem si cu burtica cind creste
multumesc de complimente
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
Andreea-uitasem sa-ti raspund in postul precedent
Giulia se pune in pozitii ca asa-i place ei,probabil cum mai vede la tv,de multe ori zice ca vrea poze si incepe si se invirte si isi ridica piciorele sau capul in diferite pozitii sau pune mainile in sold,se ditreaza,
Mami de Giulia 20/06/07
LAlexandra spune:
Andreea, la pediatra am fost chiar inainte sa cada buricutul. E curat locul, nu mai curge nimic. Pana acum l-am dat cu solutia aceea rosie ce ne-au recomandat-o de la spital.
Ai dreptate, ca el e mic si numai prin plans poate spune ca il deranjeaza ceva, acum va trebui sa invat sa imi dau seama ce si cum....
Acum am venit de la o mica plimbarica de afara, doarme bustean, azi a fost cuminte, mancar-al mama!
Elizuka, am vazut pozicile, sunteti o pereche reusita. Eu sunt mai "aspra" sa zic...adica, mai bine sa ai grija de tine, ca banii nu aduc totdeauna fericirea, cred ca e greu, dar daca ti se recomanda cumva de medic ca trebuie sa te odihnesti atunci asa va trebui sa faci. Eu de la 2 luni jumate a trebuit sa stau doar la pat, fara efort, dar intradevar eu primeam bani de la servici pt risc maternal.(asta in Romania, ca eu doar inainte sa nasc am venit la sotul in Italia). Vezi ce ti se recomanda, DA? Sa te ingrijesti bine.
Va las,ca merg sa ma hodin si eu.
Mami de Printisor
LAlexandra spune:
Am uitat sa va intreb. Ce vaccine le-au fost facute la micutii vostri si la ce perioada? Andreea poate ma ajuti, ca tu esti inca in tema. Andreea, dam un sa va reveniti.
Elizuka, daca chiar crezi ca e ceva grav si esti ingrijorata, de ce nu mergi repede la urgente sau la un medic privat, daca zici ca dureaza inca pana te programeaza astia la control. Zic si eu....cum credeti, eu cum am venit tarziu in Italia m-am dus doar la privat, nu era mai scump decat in Romania, un consult, ca acasa doar la privat ai sanse sa te bage cineva in seama...
Mami de Printisor
katiapam spune:
Alexandra-vezi ca e putin diferit metoda vaccinelor
la noi de ex a trebuit sa sun eu pt programare
primul e la 3 luni
oricum iti spune pediatrul ce ai de facut
cum te simti dupa operatie? ti-ai mai revenit?
si eu am avut o exeprienta super in spital
intra-devar se ocupa f bine,curat,mincarea servita si tare buna,paturile mereu schimbate si curate
in ro tre' sa aduni la bani din prima luna sa ai ce da la fiecare.....
Elizuka-si eu asa zic ca mai important e simburelul
o sa ai timp pt toate incet
acum esti in perioada sarcinii,vin perioade si mai grele si mai putin grele dar merita tot efortul
eu am luat aici maternitate 2 luni inainte sa nasc si inca 4 dupa si n-am mai lucrat o buna perioada,apoi am reluat orele(lucram la ore)apoi am renunat si am stat fara lucru vreo 8 luni n-am miscat nimic ca mai faceam unu in timpul ala iar acum lucrez part-time 3 ore/zi si citeodata mai stau in plus
cu timpul toate se aranjeaza,nu te gindi la bani acum
Nafi-te asteptam cu vesti de tine si licuriciul mic
Mami de Giulia 20/06/07
nafi spune:
Fetelor, ma gandesc la voi si imi pare rau ca nu am timp sa va povestesc mai multe dar inca sunt pana peste cap prinsa cu asta mic plus alte lucruri prin casa de facut...
Azi se intoarce sotul de la munca dupa 4 zile, sper sa ma mai relaxez un pic cu el acasa...ca sa-i explic soacrei ce sa faca de cate ori am nevoie de ceva ...mai bine ma las pagubasa...am obosit deja...
Ieri l-am cantarit pe licurici la policlinica, a luat 200 gr in 6 zile.
Pupicei tuturor!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
Raluk31 spune:
Hello,gagici!
Elizuko,ce nu e corect,mama draga?Dar ce,barbatul poate sa faca copii?Ia sa vezi de burtica si sa lasi munca,sa nu-l pierzi pe bebe,ca apoi vei regreta.
Katia,vazut cretofolina si si pe Stefi mica
Intrebare: care din voi a avut pb cu crusta de pe capsor?Anais e ca si cum ar avea sampon,dar nici cand am tuns-o scurt cu masina n-am scapat,ma gandesc ca poate as putea-o curata cumva..dr am uitat sa o intreb!
Pupici!
Raluca
de Anais Iasmina si +25
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
Serus.
Ioana, mersi de raspuns. Eu sunt bine, nu ma plang, sper sa fiu curand in "stas".
Nafi, ma bucur sa mai aud de voi. Creste licuriciul. In ce limba te intelegi cu soacra, tu stii bine italiana?
Noi am fost azi iar la plimbarica, si acum pruncul a bagat la greu mancare, ca doar afara a dormit dus.
Va.
Mami de Printisor
LAlexandra spune:
FETELOR, am mai pus niste pozici cu printul meu.
Va.
merg ca plangeeee de foame
Mami de Printisor