Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 10
Roxali spune:
Katia arati bine si tare mult imi place culoare parului...ce anume ai folosit??
Ely nu am terminat cu balamucul...pe 9 iunie sper
Roxali spune:
Elizuca esti tinerica foc si tare frumusica...ce mai o pereche potrivita
Nafi sant si hormoni, prolactina in special, dar si oboseala,rutina te poate dobora...incearca sa nu le vezi chiar pe toate
Nelia, are niste perioade mai pline de rasfat...incearca sa te aduca la limite, chiar reuseste ptr ca o cunoaste bine pe mami...cu juniorul am avut probleme cu somnul , iar picea e plina de fite...dar incet, incet ii dam pe brazda...la gradi nu se educa , poate vor invata lucru noi, dar baza tot in noi ramane
ptr imnunizare e bine de inceput tratamentul la 1sept ...daca te intereseaza iti dau cel omepatic folosit ptr junior
Ale ma bucur ca reusesti sa te organizezi
LAlexandra spune:
Ali...nu suntem mai lungi...doar parem, ca al meu e fotomodel, noi ne-am nascut cu 50 cm si 3.110 kg...iar Riccardo ne depaseste cu 3 cm...dar il ajungem noi din urma...nu ne lasam!
Cred ca am si uitat sa scriu ca m-am tot uitat si eu la pozele cu Riccardo, dar nu am reusit sa imi dau seama cu cine seamana mai mult, ca are trasaturi si de la mami, dar si de la tati. Imi place ca e marisor, ai de unde prinde...ca la al meu inca umblu cu grija, parca scrie fragil pe el.
De organizat n-am avut ce face, trebuie ca altfel nu o scot la capat. Mai raman ele vasele nespalate, mancarea o mai terminam cand ajunge tati acasa, dar merge...important sa fiu acum langa el, iar pt noi strictul necesar. Acum iesim si afara la plimbare si asa reusesc sa merg si la cumparaturi, ca inainte era de groaza ca tot trebuia sa sun sotul ce sa imi cumpere.
Mami de Printisor
elizuka spune:
Fetelor, cred ca bebitul meu a inceput sa isi faca simtita prezenta! Azi-dimineata am tot simtit niste...impunsaturi sa le zic, in jurul buricului. S-au repetat si abia asa am luat in seama ca era ceva diferit. Intestinele nu sunt ca alea ma dor direct, semne de foame nu, si nici de dus la baie, gaze etc. Adica le mai deosebesc intre ele si asa ceva nu am mai simtit... Sper sa nu ma grabesc bucurandu-ma, dar eu zic ca au fost chiar miscari, si daca e asa...bebe e o mica mingiuta, si sare, nu gluma! A insistat pana am pus mana si am inceput sa rad, apoi am chemat pe tati sa ne pupe. Astept sa vad ce mai "zice", sper sa nu ma fi pacalit... II zicem "pallina matta" ca l-am simtit ca o biluta din aia de cauciuc care sare din colt in colt, stiti?
Va multumesc pt aprecierile legate de poze. Apropo de tati,inca nu e sotul meu insa in iunie planuim sa facem o mica ceremonie, astept sa vad daca ajung si ai mei ca sa facem ceva mai mare. Oricum, el vrea sa facem nunta adevarata in romania si eventual si botezul, pt ca ii plac petrecerile noastre cu muzica, si bineinteles tot ce gatim noi (adora sarmalele)! De fapt, el era slabut cand l-am cunoscut, de la bucataria romaneasca i se trag kg alea in plus pt k e innebunit sa ii gatesc ca la noi.
Am citit si sfaturile legate de grijile cu serviciul. Mi-au trecut nebuniile astea, important e sa fie bebe bine si asta o sa o facem amandoi pe parcurs. Am eu o problema, sa nu ajung sa ma simt inutila , am mereu numai idei mari in cap si ma agit fara sens, dar cred k nu o sa am timp sa am gandesc la asta.
Ma duc sa ma odihnesc ca plimbai burtica azi cam mult. Va pup!!
_
cu puiutz de 16s+
http://s932.photobucket.com/albums/ad166/elizuka_album/pozici/
LAlexandra spune:
ELIZUKA, tot ce e posibil sa fie bebele, mai ales fiind slabuta, el isi simte prezenta mai repede, si miscarile cica le vei sesiza mai bine, ca nu e grasime intre tine si el.
A, tatal bebelului e italian? Lasa restul...sa fiti voi sanatosi, ca apoi faceti si nunta si o sa ai timp si de munca. Oricum, un bebe iti cam schimba programul...
Mami de Printisor
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
Parca mi-am mai revenit umpic,azi am stat in casa,noroc cu vremea urata,ca asa m-am odihnit si eu umpic...
Giorgio e bine,Ambra la fel...cand reusesc pun poze...
raluca-cu Ambra am folosit ulei de madorle pt. scortisoara de pe cap.In schimb la Giorgio a fost mai multa si nu a avut efect uleiul,asa ca mi-a dat pediatra Kouriles emulsione fluida.Nu stiu daca se gaseste in tara...de ce nu incerci in farmacie sa intrebi...zic si eu,chiar daca habar nu am cum e in farmaciile din tara,daca e la fel de disponibila lumea ca si aici...
Sa stii ca asa ma intrebam si eu cand aveam 5-6 luni de sarcina cu Giorgio...cum o sa ma descurc cu amandoi...mai ales in momentele cand Ambra vroia doar la mine...Pana la urma se obisnuieste Anais,ca n-are de ales...o sa sufere la inceput,dar n-ai ce face...important e sa nu o ia in ochi rai pe surioara ei,ca atunci nu o poti lasa o secunda singura cu ea...Noi am avut noroc ca nu l-a lovit Ambra niciodata pe Giorgio,e contrariul,il iubeste f. mult,vrea sa aiba grija de el,sa-l tina in brate,il pupa,etc...
neliacris-imi pare rau ca nu te pot ajuta,nu am facut niciodata aerosol la copii...
Asa e in primul an la gradinita,iau toate bolile...si mie mi-e groaza cand ma gandesc ca mai mult o s-o tin acasa pe Ambra decat la gradi...
Apropò,am uitat sa va zic ca a prins Ambra loc la stat la gradinita ,suntem f. fericiti...asa ca din septembrie incepe si ea...
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
Neata.azi sunt matinala...dau o cafelutza..cine vine'
Elizuca....felicitari pt primele miscari,cred ca esti fr fericita
Andreea,super ca ai prins loc...acum nu o sa platesti decat buono pasto,nu?Chestia la noi e ca el merge doar lunea si vinerea la gradi 2 ore,dar nu a luat de acolo raceala,daca ii pot spune asa,ci din parc,fuge toata ziua si indiferent cu ce e imbracat transpira...apoi restul vine de la sine,plus ca mai adie un pic vantul,cine stie cum va fii la gradi,ca eu vreau sa incep lucrul imediat ce termin inserimentul...asa ca,va sta sotul acasa pana ii vor trece bolile,ca el saracul a schimbat 4 pampersi pana acum,sa vedem cum se va descurca sa ii bage si paracetamolul la fundulet unui copil care vomita,plange sau are febra 40...ha ha
Roxali,la Cris nu e vb de rasfat,el din start cand vede ca incalzesc ciorba deja da din cap ca nu vrea si se exprima prin niste mici miorlaieli,la masa lui nu mai sts,tot ce papa e cartofi prajiti cateodata,pizza...hm,spremuta de portocale,lapte cu biscu si unele pe langa...asa ca...
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
katiapam spune:
hello girls
intru mai tirziu sa citesc
acum intru de pe laptop
vreau sa va spun care ma aveti in lista de mess sa nu dati click daca va intra vreo pagina de la mine
mi-a intrat ieri de la prietena mea un virus de mi-a rezolvat calcu
l-am scos sa-l duc la refacut
eu nu trimit nimic dar se trimit singure
daca vedeti please nu dati click ca sa nu va intre si voua
azi am inceput ziua bine dar vad ca mi-i s-a umplut de nervi pina acum
calcu virusat,telefonul fix e mut nu se mai incarca,vad ca e descarcat si nu face contact
mamma mia azi fac (emotionul care scoate fum pe urechi) ca nu mai stau sa caut unu nervos
va pup si revin mai tirziu
Mami de Giulia 20/06/07
Raluk31 spune:
Saluti!
Katia,era s-o patesc ieri,a intrat o pagina de la tine si un mesaj mic "poze"..cautam ceva pe net si am zis ca ma uit dupa.Apoi,a mai intrat un mesaj identic,asa ca m-am prins ca nu-i ok
Andreea,ma bucur ca ati rezolvat gradi!O sa-i prinda bine socializarea,iar tie iti va fi mai usor!Voi incerca si eu cu Anais din iulie,sa vedem daca ii place,apoi decid daca continuam sau mai stam pe tusa un an.
O sa caut la farmacie,sa vedem ce gasesc...De cate ori pe zi foloseai uleiul sau solutia?
Elizuka,ce mai face bebe,l-ai mai simtit?
Nafi,rutina te va insoti mereu de acum inainteTotul e sa vezi partea buna a lucrurilor.
Nelia,scoate ciorba din meniu o vreme,fa ceva neasteptat,poate il tenteaza.
Alexandra,ritmul il gasesti tu in cele din urma,facem ce putem,cand putem.
Eu sunt in verva,in sfarsit petecul meu de gradina e sapat,urmeaza plantatul!Am gasit o chestie interesanta intr-o revista,asocierea de flori si legume (primele le protejeaza pe cele din urma de "inamici"),asa ca am pregatit o harta cu ce unde vine.Abia astept sa vad cum vor evolua!De 2 zile sunt temperaturi de vara aici,ar trebui sa mearga totul bine.
Ce-mi mai spuneti de Italica?Visez uneori ca inca mai locuiesc la vechea adresa, ma mai plimb pe aceleasi strazi si intalnesc aceiasi oameni...
Va pup,sa aveti o zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina si +25
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
Katia, subscriu la ce ai scris...la naiba...de va vine si de la mine ceva nu deschideti, ca si mie mi-a intrat mesajul si acum il trimite calc singur mai departe.
O zi ca naiba...de dimineata micutul se simtea rau, i-au iesit si niste bubite pe fata...se pare ca de vina ar fi ca am baut suc de fructe, acum parca se simte mai bine.
Pe mine ma doare mai sus de operatie ceva, habar n-am ce, am fost la urgente aici si a zis ca in principiu e ok, dar ca ar trebui sa fac o ecografie ca sa fiu sigura ca nu e ceva, si aici nu aveau ecograf, asa ca va trebui zilele viitoare sa vad la medicul meu.
Am fost sa vad de medic pediatru la micut si mi-au cerut aia o gramada de acte, ca m-am plictisit, asa ca azi nu am reusit sa rezolv.
Am mancat acum amandoi si ma pun in pat poate revin toate la bine.
Mami de Printisor