Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 17
nafi spune:
Ah...ca ramasesem in urma cu noutatile...si nu vazusem ca a preluat stafeta ABRAMBURIKA! 
FELICITARI SI SARCINA USOARA!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
georgyiuly spune:
Neata fetele!Buna cafeaua!!!
La noi e a doua zi in care Giulia se trezeste la 7, spre disperarea mea.....ahhh ce bune erau zilele cand ii bagam tzatzica in gurita si mai dormea pana la 10
.Dar n-am bagat-o deloc in seama si am mai dormit pana la 8 cand a treminat de discutat cu maimutoii si papuselele ei.
Si noi trebuie sa iesim ca ramanem fara lapte in curand dar vremea asta e naspa.N-as vrea sa ma prinda ploaia pe drum!

sa aveti o zi buna!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
abramburika spune:
Neata!
Tot ploaie, tot urat la noi.
alexandra - da, e vb de hormonii din timpul sarcinii. Nu prea ai fi avut ce sa faci tu, ca doar corpul i-a produs, nu i-ai bagat tu cumva hormonii astia. Asta e, nu e o boala, se poate intampla.
nelia - pai tu la cei 23 de ani ai tai esti de inteles ca mai poti copilari pana la o a doua sarcina. Ai tot timpul. Deja esti de apreciat ca il ai pe primul la varsta asta ... eu la 24 de ani abia veneam in Italia, deci aveam cu totul si cu totul alte planuri in cap. La mine era varsta care ma presa cumva ... ca la 40 de ani, desi e posibil medical, mie nu mi-ar fi placut sa fiu mamica. Nu e vb numai de rabdare sau mai stiu eu ce, ci si pe viitor, o mamica asa "batrana" nu mi-ar fi placut pt. copil. In fine, e parerea mea.
Nu mai tin minte cine spunea de aerosoli ... daca dauneaza sau nu. Eu sunt mare fan aerosoli, atunci cand e cazul. Ca sigur nimeni nu face aerosoli la copil asa, din senin, decat atunci cand sunt semne de raceala, mucisori etc. Deci, cu o solutie prescrisa de medic, farmacist e ok. Ba, am auzit ca se pot face aerosoli si numai cu ser fiziologic, deci nu are cum sa dauneze. E ca si cum ai curata nasucul cu ser. Si daca si copilul ii accepta, de ce nu. Eu i-am folosit de vreo 3-4 ori pana acum si am scapat de muci, fara alte medicamente, in nici un caz atibiotic imediat. Si am folosit Fluibron+ser, o solutie pt. a fluidifica mucisorii, recomandata de pediatru. Si S. chiar ii placea, deci nici de-aici n-am avut probleme.
Ma duc sa mananc ceva, ca mi-e foame ... cere bebita
.
abramburika spune:
Aaaa ... ia uite ce trafic e aici in dimineata asta
. Credeam ca-s numai eu cu Alexandra.
Multumesc, fetelor pt. urari. Eu am speranta ca o sa fie bine, asa cum a fost la S. Asa ca o sa ma bucur din plin de fiecare clipa de sarcina, mai ales ca e ultima ... dupa toate probabilitatile. La bb3 chiar nu m-as baga ... hahahaha.
Noi suntem mereu matinale .. S. se trezeste la 7-7,30, zici ca merge la munca, nu alta. Mai ales acum, cu sarcina ca mi-e somn de mor, ce am mai sta macar o jumate de ora in plus. Sper sa o tina obiceiul asta cu trezitul dimineata si la toamna, cand o merge la gradi, sa nu trag de ea sa o trezesc. Oricum, nu ma plang ... are un program de somn bun ... inca doarme 2-2,5 ore dupa-amiaza, seara pe la 9-9,30 e stingerea si doarme toata noaptea legat, fara treziri, deci chiar nu am de ce ma plange. Sunt eu mai puturoasa dimineata, da' fata e ok cu somnul, chiar daca se trezeste la 7
.
Revin.
LAlexandra spune:
NAFI...n-am fost chiar asa matinala, ca ieri am fost la pediatra. Da si Alessandro avea cate una ici pe colo si au disparut, atunci nici n-am bagat de seama, dar acum iesisera mai multe
pe fata doar, in rest nu are si sper sa nu ii mai apara.
Se pare ca la toata lumea e vreme urata azi
.
Daca merge Nelia, atunci servesc si eu o cafea
.
Va
am.
Mami de Printisor 
katiapam spune:
apoi fete dragi daca as da cafeaua cind ma trezesc eu v-ati cruci ![]()
va be va las si de la mine o 
eu sint matinala tare ca la 6 sint deja in pita in cimpul muncii
ma intorc si ma apuc de adunat in casa
picea mea de obicei de trezeste pe cind ajung,de multe ori dupa ce ajung
ieri de ex.s-a trezit inainte de 5 a a dormit pe la 7 si s-a trezit la 10
n-are nici un program
dupa ce merge la gradi o sa fie si ea la program
sapt asa tre' sa iasa graduatoria la gradinite
doamne ajuta sa prinda si Giulia loc,nu prea sper mare lucru ca e f greu de intrat
Nelia-pai ce figura esti draga mea
dai inainte cu copilaritul
eu la anii tai m-am casatorit tu in schim,b ai un copil mare deja si pina peste 10 ani cind ajungi sa ai 33 ca si mine a voglia cite mai faci pina atunci.......
oho 10 ani nu-s putini,ai timp de distractii si bb 2 sau bb 3 nu gluma
noi ne plingem ca ne ticaie ceasul biologic(teoretic vb) da si eu tot asa zic ca nu mi-ar place sa nasc la 40 de ani 
Nafi-sper sa gasesti cum sa mergi la pediatru
apropo tu ai carnet?
daca nu e departe in cel mai rau caz pune husa de ploaie la carucior
si la noi e innorat
hai ca mai vin la povesti dupa ce ma mai invirt pe aici
nu am pus inca poze nici de la lac si cu parul blond inca nu am facut poze
Georgy-ce figura esti ![]()
rezolvi gogosica una doua cu tituca
Ambramburiko-tre' sa aggiornam lista din nou
mai incolo cind se schimba capitolul te trecem la gravidute
ce scumpa e Silviuta,am dat un ochi pe blog,are un par frumos si lungggg
Alexandra-cred ca te-ai zapacit toate cu actele
Kemsy-ai o scumpete de baiat 
auguri pt cele 7 lunite
ce mai trece timpul,parca ieri ai nascut asai?
neliaCris spune:
E vreme urata peste tot,aici la bergamo ploua pana duminica.Dra nu ma plang,imi place sa ma plimb prin poalie ,cu umbrela logic
,il bag pe bebe la carut,pun celofanul pe el,si la plimbare,eu cu ditamai umbrela de 4 persoane nu ma ploua nici pe papuci
Alexandra,eu cu trenul nu m-as baga,nici cu copil,nici fara....de acum inainte ssa va ganditi la o masina,cine nu are cel putin un harb de masina in italia,e ca fara picioare,mai ales cand e vb de un copil,eu ma cert cu sotul sa o ia pe a doua,in caz de ploaie,boli,cumparaturi,doamne fereste alte lucruir,e buna si cea mai naspa masina
Petro,eu vb de aerosol,ca eu ii fac,numai ca are muci mereu,ce seara se usuca si nu reuseste sa respire,,eu foloseam clenil,am facut 3 zile,apoi pauza,nu mi se pare prea necesar ,nu are nici cataro mult,dar nu-i mai trece ne-am.acum tuseste sa ii elimine si din piesp ce are si din nas care ii inghite pt ca cat de mare flacau am,nu isi sufa nasul deloc,pot sa ii tot explic eu,de asta ramane cu ei mereuin nas
va pup fetele,eu ies acuma,ma duc sa cumpar painica si la o cafeluta mica.
pa pa
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
si sa scuzati greselile de ortografie
ps:cris se uita la hello kity
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
Ioana m-am lamurit pana la urma cu actele. Doamne da sa prinda Giulia loc la grdi.
Nafi daca nu e chiar urgent sa mergi azi, mai bine nu mai iesi, sau ia totusi un taxi...vezi tu acum cum e vremea. Lasa ca trec orele si imediat e sotul iar acasa. Sa ne mai pui poze cu Riccardo
.
Nelia simpatic Cris, e bine ca macar sta linistit si se uita la desene(sunt desene, nu?
). De copii chiar ca mai ai timp, eu l-am facut acum la 29, ca m-am casatorit tarziu...eu mi-am trait viata pana acum, asa ca o poti lasa putin moale si te apuci apoi
.
Georgiana...dulce micuta de sta la povesti cu papusile
4
Petro...ce fetita cuminte ai, da sa fie si ai nostri copilasi asa
Mami de Printisor 
LAlexandra spune:
m-am interesat...pasaportul electronic se face in 30 de zil lucratoare, in tara.
mai exista posibilitatea de pasaport temporar care se da in 3 zile....e drept ca mai cheltui alti bani..dar daca nu se poate astepta asa mult ...platim, ce sa facem
Mami de Printisor