Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 18
katiapam spune:
Kemsy-m-am uitat iar la poze
e asa de dulce piciul tau!
si ce mortal e cum ii sta parul 
ai o casa tare luminoasa ![]()
kemsy spune:
Neata!
LAlexandra, titlul de calatorie ti-l da pe loc.Freza lui Loris e naturala 100 %
, nu-i fac eu nimic. Bubitele de pe fata lui bb sunt de la grasimea din lapte, dar stai linistita, cu cat e laptele mai gras, cu atat e mai bun
.
Daca mergi cu copilul cand faci cererea pentru certificat, ai prioritate, intri printre primii. Daca esti fara, trebuie sa-ti astepti numarul (asa e la Milano).
Aici nu se face vaccinul pentru tuberculoza (desi parca am auzit ca sunt ceva discutii), si eu sunt putin ingrijorata pentru cand vom merge acasa. Aici i-au facut vaccin la 2 luni, la 4 luni, si urmatorul e la 10 luni.
Nelia, ai tot timpul pentru bb 2
.Multumim pentru aprecieri. Si cand i s-a lasat parul lui Cris, din tepos in intins?
Al lui loris e moale, desi nu pare ![]()
Abramburika, da, MINIM 21 de zile. Am auzit ieri de la nenea de la consulat.Felicitari pentru samburel, sarcina usoara!

Azi s-a trezit la 9 fara 20....Alt trai, alta viata nenica, nu la 7 ![]()
. Pacat ca nu putem iesi afara, ca e vaaaant, si innourat, si vecina a uitat sa-si inchida taparelele, si le aud trantindu-se de perete.
30 zile lucratoare???
Inseamna ca merg a doua zi la pasapoarte, cum ajung.
katia, multumesc de aprecieri. Ma duc sa ma uit la noile poze trimise de tine
. Da, casa e luminoasa, mare, frumoasa...pacat ca nu e a mea [:))]
A, si intrebare: care sunt criteriile pentru care primesti puncte cand inscrii copilul la gradi??
Va 
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
katia, la ce lac ati fost?Si cutu-cutu al cui e, nu ti-a fost frica pentru pitzi?
Gianina,
fericita de strengar
Asa s-a nascut Loris
katiapam spune:
Kemsy-cind faci cererea la gradi sint tot felul de intrebari la care raspunzi care au puncte
de acolo punctajul
citi copii sint familie?
citi ani are copilul?
daca lucreaza amindoi parintii?
chestii deastea
ai o casa frumoasa tare,da de reusesti s-o cumperi
am fost la turano si cutu cutu e al nostru de cind era cit un papuc
nu i frica la giulia dimpotriva tot dupa el e intr-una sa nu o lasa in pace deloc
afara in curte nu o pot lasa o secunda singura.....
kemsy spune:
Katia, mumos catel
Ce rasa e?
Loris a inceput sa observe pisica de vreo cateva zile, cand o vede, rade ![]()
Referitor la punctajul pt gradi, ma interesa daca puncteaza mai bine ca lucrezi, sau ca nu lucrezi? Ca ai venit mai bun sau ca esti la limita? La asta ma refeream.
Gianina,
fericita de strengar
Asa s-a nascut Loris
abramburika spune:
Eccomi!
Am adormit copilu' si sunt disponibila
.
Am vazut si poze cu Giulia si Loris ... ale Georgianei nu am reusit sa le deschid, nu merge link-ul.
katia - ti-am zis ca mor dupa ochiii ei ... si ce mare e!! Ha, care va sa zica aveti si voi preocupari de-astea cu trotineta ... eu abia i-am luat S., si rade tati de ea ca e vitezomanul Gica. E fricoasa, abia merge. A prins miscarea, da' merge incet.
kemsy - merci de urari si raspuns. Pai tot cam asa si noi, imediat ce ajungem depunem actele pt. pasaport ca sa avem timp sa-l scoatem.
Da' chiar are o freza faina Loris! Si eu as fi zis ca te-ai distrat tu cu el, nu ca e naturala. La cat mai multe lunite!
Da, asa e la Milano la Consulat, au intaietate mamicile cu bbei si apoi pe baza numarului. Oricum, mi se pare mai "aerisit" acum decat inainte. Chiar si cu numar, parca nu tre' sa mai sprijini gardurile lor o zi intreaga, merge repede. Mie asa mi s-a parut.
abramburika spune:
Despre gradinita nu stiu sa zic .. voi vorbiti de aia de stat, nu?
Aici, in satul meu am doar 2 particulare si nu conteaza nici o graduatorie, ci in functie de inscriere. De ex. eu am fost a doua din 60 locuri. Mi-a trebut doar statul de fam., autocertificazione de rezidenta si atat ... aa si taxa de inscriere. Se intra mai usor, dar se si plateste mai mult decat la stat ... €120-150/luna, in functie de bonurile de masa.
georgyiuly spune:
Ufffa ..am pierdut mesajul!

uita-ti linkul aici poate merge asa:
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/Giulia%20la%20mare/
Alexandra are dreptate Kemsy(ca acum mi-am amintit) ca titlu de calatorie se da in aceiasi, treuie sa astepti o ora parca pana le face.La Roma mamele cu bebe mici nu au prioritate, noi am stat la coada.Partea buna e ca au o sala de alaptat care are si fasatoi.
Katia foarte frumos la lac.Daca nu e prea departe de noi poate dam si noi o fuga mai pe la vara.
Ma duc sa ma dreg cu o cafeluta ca nu stiu ce mai vroiam sa spun.

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
abramburika spune:
georgiana - acum merge! Care va sa zica i-ai facut botezul in apa
. Macar asa, de forma! S. e iinebunita dupa apa, sub orice forma, in orice cantitate. Va invidiez pe cele cale locuiti sau aveti marea la o aruncatura de bat!
E chiar o gogosica falcoasa, sa va traiasca!
Eu nu stiu ce fel de vreme e la voi, da' la noi parca vine prapadul ... s-a intunecat ca noaptea, ploua de rupe si mai si tuna si fulgera. Vai de noi!