Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 16
LAlexandra spune:
a f.....am citit si eu acum pe site la amabasada, l-au si schimbat putin site-ul...scrie valabil 30 zile, dar in cat timp mi-l da...ca sa stiu cand sa merg sa il fac...nu pot sa scriu aici ce imi trece prin cap...in fine, o sa trebuiasca sa sunam la ambasada sa vedem cam ce termen ne dau...si avand in vedere ca noi vrem sa mergem in august cand merge toata lumea acasa, cred ca termenul de mi-l zic ei nu o sa se respecte
. Si da, trebuie sa fim amandoi, fara copil (dar eu nu am cu cine sa il las, adica am, dar cum dureaza pana merg si vin, iar eu alaptez nu il pot lasa).
NAFI...vezi ca merge acum site-ul si scrie daca unul din parinti e italian ce acte trebuie
cu tessera, cate bordee atatea obiceie...a mea e valabila nu stiu cati ani, si mi-au cerut atestat de soggiorno cand am facut-o si acum imi cere si pt bebe.
Mami de Printisor 
LAlexandra spune:
KEMSY...simpatic blondutul tau cu freza pe care i-o face mami...
da, sa stii ca pana la urma bubitele sunt o acnee...din cauza hormonilor mei, care se pare ca au luat-o razna
, si nu e de la mancare si sucuri.
Toata lumnea se streseaza in Romania cu vaccinul pt tuberculoza, in Italia se face asa ceva?
Mami de Printisor 
abramburika spune:
Pe scurt si pe diagonala ca n-am timp acu'.
Alexandra - nu poti sa pleci fara titlul de calatorie, dar vad ca ti-au spus deja fetele.
Si tot pt. tine ... ai intrebat de bubite pe fata? Da, este acneea bebeluslui, din cauza unui exces de hormoni din sarcina. Nimic preocupant si nici un tratament, trece de la sine in cateva zile. Si S. a avut la aprox. 2 sapt. de la nastere.
kemsy - 21 de zile e vb de pasaportul electronic?
Noapte buna, pe maine!
georgyiuly spune:
Alexandra de ce zici ca nu poti merge cu Alessandro( mai ales ca alaptezi)? Noi am luat-o si pe Giulia cu noi, tot pentru ca nu aveam cu cine sa o las.Avea o luna jumatate.Noua certificatul si titlul de calatorie ni l-au dat in 3 saptamani.
fetetele si noapte buna!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra KEMSY...simpatic blondutul tau cu freza pe care i-o face mami... da, sa stii ca pana la urma bubitele sunt o acnee...din cauza hormonilor mei, care se pare ca au luat-o razna , si nu e de la mancare si sucuri.Toata lumnea se streseaza in Romania cu vaccinul pt tuberculoza, in Italia se face asa ceva? Mami de Printisor ![]() |
Bubitele de pe fata pot fi si de la caldura, poate este prea cald la voi, eu am patit la fel cand am nascut-o pe Giulia, de teama sa nu-i fie frig am cam exagerat cu caldura.S-au dus imediat ce am scazut temperatura in camera!
Si apropo de vaccin...aici nu se face, am citit si eu ca in tara sunt probleme si avand in vedere ca tara noastra inca mai este expusa bolii ma intreb daca nu va trebui sa le facem si noi vaccinul.
Kemsy super dragalas zburliciul tau.Creste vazand cu ochii!
Acum chair ca ma duc la somn

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)Giulia!
LAlexandra spune:
salut
noi suntem matinali![]()
Am fost la pediatra si a zis clar ca e acnee. Da, pot sa iasa bubite si de la caldura, dar se pare ca e de la hormonii mei (poate ar trb sa fac ceva
)
Georgiana...nu m-am exprimat eu coerent, asa e, va trb sa il iau pe bebe cu mine....eu cand ma plang de drumuri, ma plang pt ca noi nu avem masina, pana acum nu ne-a trebuit defel aici, iar in Romania avem masina la dispozitie de ne trebuie....asa ca acum ori ne duce un prieten, ori de nu trebuie sa ne plimbam cu trenul....asta e singura mea problema.
Mami de Printisor 
LAlexandra spune:
citi acum mai multe pe net...de fapt e de la hormonii transmisi in timpul sarcinii
...deci trebuia sa fac mai mult
...sa stiu la viitoarea sarcina sa ma pun mai mult pe treaba
Mami de Printisor 
neliaCris spune:
Neata si de la noi![]()
Referitor la hotararea de a avea un bebe..hm...credc ca pe primul si-l doreste toata lumea,toate vrem sa fim mame,sa avem pecine bibilicii,apoi dupa 2 ani,cazul meu,imi dau seama ca nu pot fii mereu mama,trebuie sa mai fiu si altceva
imi lipseste ceva,o mica libertate,o mica nebunie,o mica plecare din casa,de langa lucrurile pe care le fac zii de zi,inclusiv sa ma asigur ca,copilului ii este la fel de bine si departe de mine,sa am siguranta ca se va descurca in societate si fara mine la curuletul lui,si,implicit,sa ma afund si eu in societatea care am negato pana acum stand la dispozitie copilului meu(cu drag logic)
Dorinta de a avea un al doilea copil exista,fr mult si la ine in creieras,dar stiu sigur ca nu voi reusii cu 2,pentru ca al meu inca se trezeste noaptea din te miri ce fleacuri,stam cu cumnatul,ehe,multe piedici,avem casa mica,ar insemna sa dormim toti 4 intr-o camera,sunt genul care sa ma sacrific dar nu sa sacrific libertatea copilului care,ar putea sa doarma singur in camera,sa se joace intr-o casa mare....cred ca ati inteles cum sta treaba la mine..
Si oricum mamici in floarea varstei de 35 sau 33 de ani,eu am inca 23 de anisori,mai lasati-ma sa mai copilaresc si eu,ca boala asta a gravidelii vrea sa se prinda de mine si eu incerc sa o conving sa mai astepte...
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
Vad ca alexandra nu a dat cafeaua
Haideti la povesti,la cafeluta,prinde bine si la cele ce alapteaza,asa scapati de constipatie![]()
Am uitat sa o felicit pe petro pt bebe nr 2!!!sa fie 9 luni pline de tot ceea ce e mai bun pe lume
am vazut si eu un print de 7 lunite,mumos foc,asa avea si al meu parul cand era mic,in sus,si spinos,acum e moale moale
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
nafi spune:
Mamaaa...LAlexandra...da' chiar ca ai cazut din pat in dimineata asta!
la ce ora a venit doctorul de ai fost asa devreme la pediatrie?!
Pustiul tau are acnee si va trece. ni s-a spus la cursul prenatal ca e normala si apare pe fata, cap, piept...si dureaza mai mult sau mai putin depinde de copil. Si Riccardo are cate una doua pe ici pe colo...la el ies pe rand nu toate odata.
Acum la 10 trebuie sa merg sa-l cantaresc si iar am ramas fara "sofer" si masina ca l-au chemat pe sot iar sa faca nu stiu ce zbor de urgenta si l-au gasit taman pe el cel mai disponibil...Da' ce era sa faca?! Se intoarce pe la 2 pm asa ca macar nu-s singura toata ziulica. Sa vad insa cum rezolv cu cantaritul...ca e si o vreme din aia de nu dai nici un caine afara...ploua si bate vantul...nici nu stiu daca e bine sa-l scot pe vremea asta!
O sa ma uit si eu acum pe site sa vad ce acte imi trebuie.
KEMSY - ce zburlici simpatic ai tu acolo!
sa-ti traiasca si La Multi Ani ptr cele 7 lunici implinite! 

BERARPIRI - super ca ai gasit gradi' , cred ca ti-ai luat o piatra de pe inima! 
KATIAPAM - parca tu ziceai ca ai revenit la bondul de odata! sa-l porti sanatoasa! nu am reusit inca sa ma uit la prea multe poze asa ca nu stiu daca ai pus deja cu noua culoare. daca nu, asteptam cu interes!
V-am pupat fetele...ma duc sa rezolv cu cantaritul..poate gasesc pe careva sa ma duca pana acolo ca n-am chef sa-i imbogatesc pe astia cu taxiurile.
A dopo!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[