Mamici si Gravidute Italia -69-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

...lasati-ma sa le iau pe rand...offfff
...in primul rand...imi pare bine de cunostinta ABRAMBURIKA, sa ai o sarcina usoara, si sa fie un bebe sanatos!
Fetelor, tin sa va spun ca la noi s-a prins din prima...asa ca nu se stie niciodata, poate ne dati niste vesti bune! Oricum eu sper sa vi se implineasca repede visul!

Cu actele pt pediatru....am mai pierdut azi o zi din viata...nu mi-a facut inca medic ca imi lipsea atestatul de sogiorno...si ieri am fost la astia si m-am dus cu hartia cu ce acte imi trebuie si aia de la angraf nu mi-au dat si asta! Si azi m-am dus iar dar imi mai trebuie acte de la sotul de la munca....si uite asa m-am plimbat degeaba...sau nu chiar, ca eu aveam medic, dar sotul nu, ca pe el nu.l interesa, si eu m-am dus sa ii fac la bebe si au zis aia ca lui inca nu imi poate face, dar ii face la sot....va dati seama, am mers sa rezolv ceva si am rezolvat altceva....ce oricum nu era urgent. In fine, mi-au zis ca 30 zile am medic si fara acele acte. Daca nu, ma duc sa imi faca pe 6 luni, fara acte, si apoi le rezolv eu, ca m-am plictisit cat am umblat.

Noi vrem asa: ii facem certificatul de nastere romanesc aici la ambasada, caci acasa dureazaaaaaaaa multttt. Dupa aceea, ma gandeam ca sa nu ma plimb si eu cu bebe pana in Roma, sa ii facem acasa pasaportul, daca merge repede (o sa sun sa vad, ca la noi in Mures se facea in 2 ore, acum sa vad cu asta electronic cat dureaza). Noi o sa mergem amandoi (cu sotul) in august acasa ( asa vrem). Si as face pasaport separat ca apoi s-ar putea sa mai merg eu singura cu bebe in Romania. Mai sun sa vedem, acum urgent imi e certificatul romanesc ca imi trebuie pt indemnizatie in Romania, si la munca si la medic acasa.

aaaaaa...nici mie nu imi deschide pagina cu poze

cred ca am scris tot ce aveam de zis...daca nu revin

Mami de Printisor

Mergi la inceput

mi-am amintit....
nici eu nu m-as incumeta cu bebe asa mic sa plec atata zile cu cortul.....acum fiecare cum gandeste....mie mi-ar fi frica...

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Alexandra- asa zic si eu
de eram eu nu m-as fi dus nici sa ma plateasca careva
ma rog fiecare stie si face cum crede de cuviinta
i-am spus sotului pai daca merge cu bb asa mic cum sa nu ma duc eu cu copil de 3 ani
oricum o sa mai mergem ca afost frumos
daca mergeti impreuna in tara atunci e si mai bine ca nu aruncati atitia bani pt procuri
banuiesc ca vi la roma la consulat
acolo ai nevoie de programare prin email si cind e sa mergi iti dau mai multe detalii daca ai nevoie
Abramburika- cind am timp va citesc cu drag

fetelor oggi sono tornata bionda
l-am facut un blond asa deschis,placut,citeva suvite mai deschise nu blondul ala nebun de pe vremuri din tinereti cind aveam si yo 20 de ani
gata am plecat cu la plimbare
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Alexandra din pacate trebuie sa te informez ca trebuie sa te plimbi cu bebe in Roma( stiu ca nu ai cu cine sa il lasi) pentru ca chiar daca nu ii faci pasaport trebuie sa ii faci titlu de calatorie(care acum nu mai stiu cat e valabil) si trebuie sa fiti prezenti amandoi(parinti).Asa ca daca tot va duceti faceti direct pasaport( nu mai cheltuiti bani si pe taxa titlului).Pasaportul de face numai individual acum si e valabil 3 ani.

Am doborat"monstrisorul"..dupa mai bine de juma de ora de foiala in pat s-a dat batuta si a adormit!

Felicitari Katia pentru blond!

Va pup ca iar am forumit azi si pentru zilele urmatoare!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

gata plimbarea :)
acum sa ma apuc de cina imediat
voi ce mai gatiti?
am cite o perioada ca nu am idei deloc
Abramburika-tre sa renovezi semnatura

Mergi la inceput

GEORGIANA, eu stiam ca daca am certificatul de nastere romnesc nu mai trebuie titlul de calatorie...o sa mai studiez problema.

KATIAPAM, in principiu o sa mearga sotul la ambasada la Roma. Cand e sa mearga o sa te contactez sa vedem ce si cum se face. mersi

Mami de Printisor

Mergi la inceput

IOANA, astept sa vad cum areti asa vopsita, cand faci o poza sa ne trimiti.
eu cam gatesc aceleasi lucruri, nu-mi permit acum lux de alte retete

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
Intru rapid, am citit din urma dar mai am...vad ca ati avut spor!
Si eu era cat pe ce sa mi-l virusez, calculatorul, dar mi s-a parut ciudat ca o colega cu care nu mai vorbisem de n-spe ani, imi trimite poze
Elizuka, arati minunat!Felicitari pentru primele miscari ale lui bb
Nafi, nu stiu ce sa zic cu documentele cand sotul e italian. Noi tocmai am luat azi de la consulat certificatul romanesc de nastere. Mai ramane sa merg in iulie, pentru titlul de calatorie. Pasaportul il facem in tara, dureaza minim 21 de zile si costa 260 ron (in is).
Si lasa-te si tu ajutata, mergi la soacra sa te rasfete, ca ai nevoie!
LAexandra, am vazut foto, a mai crescut Alessandro . Eu am mancat aproape orice pana acum, alimentele pe lista neagra sunt: gogonele, varza murata, micii. Inca nu am incercat fasolele si brocoli. Poate nu sucul e problema...tu stii mai bine!
Berarpiri, ce fain ca ati gasit loc la gradi pentru Ambra!Si sa stii ca te admir, inca nu pot sa imi imaginez ce inseamna sa te descurci cu 2 copilasi!
La multi ani Marina Denise!!
Trimit si revin!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Si eu reinnoiesc anual tessera sanitara. De fapt merg la ASL si prelungesc aia in calculatorul lor.
Eu stiu asa: ca sa intri prima oara cu bb in tara iti trebuie titlul de calatorie. In Ro ii fac pasaportul. Am facut aici certif ca sa scap de asteptarea din tara. Mi l-au dat in mai putin de o luna, iar daca as fi vrut sa ii fac si pasaportul prin ambasada, dureaza 2-3 luni.
katia, pai ce atestat de soggiorno? Ala din comune sau ala de la questura?Se mai face asa ceva?

Fetelor, eu nu am curaj sa fac acum imediat bb, dar peste 2-3 ani ma apuc de treaba . Chiar daca o sa imi lipseasca cheful, tot fac. Ideal, mi-as dori 3 copii , dar cred ca ma opresc la 2...Cine stie!!

Va las poze cu Loris, a implinit duminica 7 luni!
http://picasaweb.google.com/gianina80ro/Luna7#

Seara placuta!!

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Titlul de calatorie e valabil 30 de zile, si fara el nu poti pleca acasa!

katia, eu am facut o mancarica de carne cu praz si masline!

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput