Mamici si Gravidute Italia -69-
Raspunsuri - Pagina 14
katiapam spune:
Georgy-am scris mai devreme ca e nevoie de procura pt pasaport in caz ca merge sa-i faca singura
auzi gagico da tu astepti ceva???? pe cind?
ai intirziere sau ati muncit?
abia astept sa dai vesti !
Petro-ce sa zic cam asa e daca stai mult pe ginduri nu-l mai faci
o vad pe giulia ca e maricica si deja ne intelegm bine si vad ca-i plac bebelusii da nu sint decisa
nu am zis ca nu mai facem dar mereu se gaseste altceva de facut
citeodata ma gindesc ca sint egoista in sensul ca ma uit la Giulia si zic ca as vrea sa nu fie singura ca sa aiba un fratior,o sora,tostusi sa aiba pe cineva apoi ma gindesc ca iar sa stau acasa cine stie cit...iar sa ma umflu....sa ma simt ca o minge....pe cind am slabit si ma simt bine s-o iau de la capat.....si prea mult nu pot sta pe ginduri ca fac 33 imediat....si uite asa o zi vreau alta nu si deaia zic ca sint egoista citeodata
mai ginditi ca mine sau numai eu am idei deastea????
abia astept vesti de la prima eco
cefain poate fi sa mai treceti o data prin perioada asta frumoasa
Silviuta
georgyiuly spune:
Da...vrem si noi bebe in curand, teoretic as mai astepta vreo 2 luni pentru ca mi-ar place sa nasc tot in primavara sa pot iesi afara cu bebe destul de repede.Dar daca vine mai repede nu e nici o suparare.Am fost si la control si e totul in regula...asa ca asteptam rezultatele !
Giulia are un rogram frumos in general..se trezeste la 8-9 ,la 10.30 plecam in parc, la 12.30 venim acasa, la 13 pranzul, la 14.30 somn, la 16,30-17 plecam in parc, 18,30 acasa, 19.00-19.30 cina, joaca, baie, 21.30-22.00 somn!.Dar sunt si exeptii ..cand nu doarme deloc ziua sau ca azi cand se trezeste la 7 spre disperarea mea!daca mai pun si vremea de kk....intru in depresie!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
georgyiuly spune:
katia am muncit doar!Intarziere nu am ca inca nu e data....dar am greturi ...induse probabil de gandul barzei!!!!.Si Apoi chiar din prima asa sa fie????
Georgiana
Giulia!
georgyiuly spune:
Katia e normal sa gandesti aasa, cred ca toate avem momente cand suntem in dubii pentru ca greul il ducem noi.Stim cu toatele ce inseamna bebe mic, nopti nedormite,rutina zilelor, faptul ca programul tau depinde de bebe...sunt multe, multe! Sunt si satisfactii dar totusi nu e deloc usor!
Eu sunt terorizata de ce ma asteapta dar m-am hotarat sa mai fac unul acum ca daca nu e acum, nu mai e deloc.Peste 2-3 ani nu ma mai vad luand-o de la capat.Oricum cu Giulia stau acasa pana face ea 2 ani juma....am zis ca acum e momentul!
Cum o vrea D-zeu, stiu ca imi va fi foarte greu dar timpul trece, vor creste mari si sigur voi uita cat de greu a fost!
P.S Eu e net si Giulia mestereste cu surubelnita niste baterii!
Georgiana
Giulia!
abramburika spune:
katia - in mare cam asa gandeam si eu ... adica o zi da, o zi, ba. Ca eu oricum is asa ca vremea si in altele, nu numai la bb. Ma "ajuta" cumva si faptul ca mie nu imi vin copiii la comanda si cum imi propun . Nu stiu de ce ... e totul ok, dar se prind cu efect intarziat. Si imi ziceam ... asa e sa fie, bine ca o am macar pe S. Dar exista acolo in adancul sufletului si dorinta de un alt bb, de o surioara/fratior pt. S., de un tovaras de joaca pt. ea, mai tarziu de un complice in nebuniile lor adolescentine etc. Eu nu am fost singira la parinti si deci asa mi-ar fi placut sa fie si S., sa mai aiba pe cineva. Crezi ca pe mine nu ma apuca pandaliile, ca tre' sa o luam de la capat cu bebelusia si pe bune parca mi s-a spalat creierul, mi se pare ca nu mai stiu nimic . Acum e asa fain ca ma inteleg cu S.. Dar uite ca anii astia au trecut ca vantul, nici nu imi vine sa cred cand ma uit la ea in momentele mele de profunda meditatie . Asa ca, sanatosi sa fim ... si sigur se aranjeaza ele lucrurile cumva.
Eu am 35 de ani .... n-am mai muncit de nu stiu cand. Parca m-am nascut casnica . Si nici nu o sa mai muncesc o perioada, e clar. Dar sunt satisfacuta de "munca de mamica" pe care am depus-o, de S., ma simt bine asa pana la urma. Si nu vreau sa mai imi fac planuri pe termen prea lung. Om vedea ce-o mai fi. Ma bucur ca o sa fie diferenta mica intre copii (3 ani e perfect) iar de muncit ... pot sa incep si de la 40 de ani incolo, chef si sanatate sa fie. Daca te-a ajutat cumva cu ceva polologhia asta a mea, m-as bucura. Eu asa gandesc.
georgy - e bine si iarna, ai sa vezi. Eu nasc numai iarna , se vede ca asa-s programata .. hahahaaa. Numai bine la primavara-vara se bucura din plin de natura, e mai marisor. Acum eu ar trebui sa nasc fix pe 24 dec. Ce cadou frumos de pus sub brad! Daca e sa ma iau dupa termeni .. da' cum la S. am nascut inainte cu 10 zile fata de termen, o sa nasc atunci cam de ziua mea . Cum ai da-o, tot la zile mari. E clar ca nov-dec sunt luni pline pt. noi ... zile d enasteri, Mosi Craciuni si Nicolae etc. numai de cadouri am pus-o!
georgyiuly spune:
Asa cadou de Mos Craciun!!!!Ce pot spune decat ca inseamna ca ai fost foarte cuminte!
Sa ajungi cu bine la termen fara greturi si fara alte probleme!
Si eu sunt casnica de vreo 2 ani si pe bune ca nu ma grabesc sa muncesc, mai ales ca munca de aici nu imi aduce cine stie ce satisfactii profesionale.Acum familia ...mai tarziu o sa vina si munca( in tara , sper).
P.S: Sa ma laud si eu cu Giulia....am pus poze cu ea la semnatura de la mare( 2-3 saptamani in urma)
Georgiana
Giulia!
katiapam spune:
Ambraburika-ce fain de craciun in 4
si noi sintem 3 frati iar sotul 4 (acum sint 3)
apoi asa mai zic si eu ca am timp de toate da na....pina m-am decis la Giulia au trecut anii si apoi am regretat ca nu am facut-o mai devreme ca sincer nu ca m-am imbogatit de cind e ea
stiu ca tu ai incercat mult pina la Silvia,bucuta-te de orice clipa sarcina asta daca ti-ai dorit-o si a venit
Georgy-ma bucur ca nu-s singura care gindeste asa
bafta multa sa fie asa cum iti doresti
la mine s-a prins fix in prima luna cind am decis sa facem
cine stie poate vine
eu tot asa am vrut sa nasc vara si daca e sa mai fac unul tot asa incerc sa via ca si Giulia mai -iunie
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Asa cadou de Mos Craciun!!!!Ce pot spune decat ca inseamna ca ai fost foarte cuminte! |
Tocmai ca n-am fost cuminte deloc , da' "pedeapsa" e una dintre cele mai placute!!
Ma uit pe poze diseara, daca nu adorm odata cu S., ca acu' s-a trezit mandra mea. Maine, cel mai sigur!
O zi buna tututor .. ce a mai ramas din ea. Si insorita ca pe-aici ploua de rupe. Deci, ne asteapta activitati si jocuri casnice... uufaffaa!!!
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly katia am muncit doar!Intarziere nu am ca inca nu e data....dar am greturi ...induse probabil de gandul barzei!!!!.Si Apoi chiar din prima asa sa fie???? Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) Giulia! |
esti moratala!!!!
katiapam spune:
Georgy-nu-mi intra linkul cu poze
dau pe el imi intra pagina cu indirizzo non valido si ma si scoate afara de pe forum
ori iar am virusi
ce frumos program ai cu Giulia