LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique novus la varsta asta e normal ca fontanela sa nu fie inchisa. ioana are fontanela de aproape 2 degete, dar nu are nici un semn de rahitism. andrei a avut o forma de rahitism. fontanela i s-a inchis la 1 an si 3 luni. de la 10 luni a avut picioarele cracanate, ca doua paranteze. in rest era ok. |
Da, sper sa fie o forma usoara si eventual sa facem si noi D3 injectabil
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Magdyi, imi pare sincer rau ca ai probleme cu sarcina si sper sa fie totul ok pana la capat
Mihaela, sa treaca stresul vaccinului !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Gata fug la ca am avut o zi obositoare dar placuta !!
Am implinit 1 anisor !
simonapro spune:
LA MULTI ANI!
COSTIN
si multe pentru mami!
Sper sa veniti la mare, noi va asteptam cu drag
Am vazut poze din calatorie cu Vladimir: superbe si pictorasul lui Lysbeth
Magdyi: imi pare tare rau pentru tine, chiar e dificil daca nu ai pe cineva sa te ajute, incearca macar sa te odihnesti mai mult, sa fie bine.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Magdy, stiu cum este sa NU faci nimic in sarcina. Of, imi pare rau dar poate si trebuie sa gasesti o solutie sa iti preia cineva mai toate responsabilitatile casnice. Cat despre Gabriel il smotocesti si tu cand sta in pat, daca sta
Multa sanatate. Hai ca nu mai e mult pana in octombrie.
Miha, multi pupici pentru MAria. De ROR ce stii? Exista?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
magdyi2001 spune:
Multumesc mult fetelor.
Floric, ce spui tu acolo de jucat in patut, ca el sta in patut numai cand doarme. Vorbeam si cu Miha si ii spuneam ca ieri l-am gasit ca urca scarile de unul singur, mai avea putin si ajungea sus. Mie sa-mi stea inima si alta nu, iar el imi facea "bau " din capul scarilor. Si asta numai cat m-am dus pana la frigider sa-mi iau un ecler. Are o energie mai frate, de zici ca nu-i adevarat.
Problema nu e cu jucatul, e cu ridicatul, ca are 10 kg.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 15+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nici la noi nu s-a vazut semnul vreodata O sa intreb luni pediatra sa vad ce zice |
pai acum nu cred ca mai are vreo valoare evaluarea; din cate stiu eu la 6 luni se vede daca e cazul; deja pana acum s-a vindecat semnul, la unii se vede chiar foarte putin; dar nu va faceti probleme, eu banuiesc ca medicii s-au uitat la timpul potrivit; oricum, daca va amintiti ca a "copt" si a fost mai rosu, e ok;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
magdy sper sa fiti bine in continuare; e destul de greu sa nu ridici cele 10 kg de zambet din dotare....., nici nu-mi imaginam ca ai avea optiunea sa nu-l ridici; poate mai chemi soacra sa te ajute??? (daca o suporti.... macar o vreme, vreo 2 saptamani asa); eu gura spurcata tocmai asta le ziceam fetelor ieri, ca nu ma apuc de bb2 tocmai sa nu ajung intr-o situatie din asta in care sa nu pot sa-l ridic, ca mutzu e dependent de brate, cere extrem de des sa-l alint; daca puiutul tau nu cere prea mult, atunci incerca sa-l duci de manute prin casa, sa gasesti o forma de pus la somnic- ca sa nu trebuiasca sa te apleci sa-l pui/iei din patut, poate in pat la voi, si tu sa stai cumintica si sa-l pazesti, asa te odihnesti si tu mai mult- asta pentru somnul de zi; si cu baita.... fa-i cand e si sotul acasa, sa te ajute el la ridicat ce e mai greu; te rog mult incearca sa te menajezi o perioada, pana trece pericolul, si o sa fie bine pana la urma; multi pupi si
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
bianca superbe pozele; sunteti bestiali cum puteti voi sa va plimbati fara griji cu vladimir; asa-mi place de el ca se adapteaza la stilul vostru fara probleme, si e un ranjit si jumatate; aaaaaaaa, ca uitasem, tu strici firma baiatului cu pozele alea in care plange; pai nici nu-mi imaginam ca stie sa planga.... si tu mai pui si dovezi????
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Asa, altceva voiam sa zic: unele jucarii sunt vesnice. Strangand lucrurile din apartament (la Tgv), am gasit pianul meu de jucarie din copilarie. Il stiti sigur, ala de scrie "made'n kina" pe el. Inutil sa va spun cat de mult ii place Adelei tetele asta nou. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) [/br] |
Si noi avem inca pianul si multe alte jucarii de cand eram eu mica(am si cate o jucarie de plus de la 10 si 20 ani cu urarile de ziua mea scrise pe un biletel - de la mama). Ariana il mai foloseste si ca ajunga la unele chestii care sunt prea sus pt eapianul pe post de scara
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze 1 AN