LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MONIQUE, da, la 2 mai. Dar nu stam noi, din pacate, ci cumnata-miu. El are o rulota super smechera si o tine acolo din iunie sau chiar mai pana la sfarsit de august. Tine copiii acolo cat poate de mult. In 2008, cand eram gravi, am stat si noi o saptamana si a fost suuuper. E minunat sa te trezesti cu marea in fata ochilor.

O, da... Nimic nu se compara cu trezitul dimineata pe plaja din 2 mai... Of, ma apuca plansul. Si acum am o ramurik in masina luata toamna treecuta (adik inainte de a se naste Adela), am promis ca o duc inapoi. De scoici nu mai zic... Si pentru cunoscatori

Anul asta probabil ca nu o mai stam nici noi pe plaja... trebuie confort la pitic...

Denisamada pai asa ne rascolesti tu amintirile ??

Eu care am ceva special cu aceasta statiune adica e ziua mea de nastere !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza, ne mai tineti minte?
Ne-am facut si noi un pic de timp de scris...
Suntem mari acum: 77 de cm si aproape 11 kg. Expert in mers si facut prostii. Mergand de foarte mitititel e deja la categoria alergari usoare. N-are niciun stres la urcat, coborat, catarat, deschis sisteme speciale de protectie pt dulapuri sau sertare, manuirea telecomenzii si schimbatul canalului pe mtv e deja un fleac. Si altele lafel de problematice. E o mica bestiuta in plina actiune
Primii pasi au fost la 7 luni
prima ghetuta la 8: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/Ghetutza#5433333914382262402
Prima intalnire la 9: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/RecentlyUpdated02#5433333758028249378
Primul job la 10 luni: http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/20100218#5439626584297321266
Prima deghizare la 11
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/20100218#5439626584297321266

E tare smecher de cand a facut un anisor
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/BestiutaInActiune#5439625607904320066

Sa aveti grija cu vaccinuld e un an. Noi am facut febra intre 38 si 40,5 tip de 5 zile. Se pare ca a coincis cu aparitia unui dintisor.
Inrest suntem bine sanatosi.
Pupam mamici si puisorisi speram sa fim mai activi

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Hello !!!!

Ce bine ca mai dai pe aici !!!

Ai PM

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Apoi am plecat spre Timisoara. Am trecut prin Deva, dar NOVUS nu da cu pietre ca nu aveam timp sa ne oprim.

Cum ????????????
Ne-ati ocolit si voi ???
Pai macar de o cafea nu aveati vreme ? sa-l pupacesc si eu pe Vladimir ??!!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
..Defileul Dunarii insa nu-i frumos la Orsova, ci mai sus, la Cazane (Mici si Mari), pe la Mraconia, Dubova...tre' sa mergeti sa-l vedeti, merita!

Daaa e super fain la Cazane !!

O sa facem musai o intalneala pe acolo dar sa mai creasca putin copilasii sa putem merge cu barca

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Bianca, v-am admirat pozeleeee !!

Clar trebuie sa ajungem si noi prin Croatia ca mi-a placut ce ne-ai aratat , iar despre Timisoara ce sa mai zic : e orasul studentiei mele !!

Pisik
, si Alexandra mai face faze de-astea dar mai soft si de obicei ii spun calm ca nu e voie si o duc altundeva sau ii arat ceva ca sa-i treaca nervii !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

COSTIN

1 AN

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Azi i-am luat si rezultatele analizelor Alexandrei si din cate am priceput eu e usor anemica si are un inceput de rahitism dovada si fontanela neinchisa inca, cred

Luni mergem la dr pt interpretare

Aaaa si bine ca nu i-am dat calciu ca i-a iesit peste limita maxima ;

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

novus la varsta asta e normal ca fontanela sa nu fie inchisa.

ioana are fontanela de aproape 2 degete, dar nu are nici un semn de rahitism.
andrei a avut o forma de rahitism. fontanela i s-a inchis la 1 an si 3 luni. de la 10 luni a avut picioarele cracanate, ca doua paranteze. in rest era ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt tare nacajita , se pare ca am probleme cu sarcina .
Ieri cand am fost la toaleta aveam sange pe chilot. Binenteles ca nu mi s-a parut normal si am sunat la doctor care mi-a zis sa vin sa ma vada. Am plans tot drumul pana la spital, pe Gabriel l-am lasat dormind acasa si am sunat-o pe soacra-mea sa vina sa stea cu el in caz ca se trezeste.
Cand am ajuns la doc mi-a facut direct eco si mi-a zis ca este totul in regula cu bb, dar totusi ar dori sa imi faca si o eco intravaginala. Dupa ce a facut-o m-a intrebat daca am ridicat ceva, pt ca se pare ca as avea probl cu placenta, fiind putin coborata si cica s-ar fi miscat, de la asta fiind si sangerarie.
Recomandarea lui: nu mai am voie sa ridic NIMIC.
Intrebarea mea este: CE FAC EU CU GABRIEL???
El cu mine este toata ziua si ajutor nu am de la nimeni. Eu il iau din pat, eu il schimb, eu il pun in scaun, eu ii fac baie singura eu, eu, eu...
SUNT DISPERATA!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare

am fost la dr.
am facut priorix si d3 injectabil. doua intepaturi. a plans maria ca niciodata. eu is epuizata psihic. am zis ca nu mai termina de facut injectia. vaccinul l-a facut mai repede.
am fost si la petrecere unde mancat tort cu mana
acum face nanita.
ma bag la recuperat.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput