LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**198**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Mai fetelor, mi-a facut Ana azi niste figuri de m-a ingrijorat. Am iesit si noi in parc. Au venit si socrii ca erau in zona si nu o mai vazusera demult. Chiar inainte sa vina ei au apucat-o crizele pe Ana, pt ca am luat-o din leagan si am pus-o in carut. Si a tinut-o tot in urlete. Nu a vrut decat in brate si numai la mine; nu a mai vrut in leagan si topogan, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum; a aruncat obiectele pe jos cu sete, cu nervi, nu in joaca si mi-a dat palme peste fata. Da tare, cu sete. Nu a vrut sa mearga deloc, vroia sa stea in fund sa adune mizerii de pe jos si sa le bage in gura. Pt ca nu am lasat- efectiv se trantea si se tavalea pe jos. Si acasa a tinut-o la fel, a dormit doar 20 minute si de atunci tipa si vrea numai in brate, nu mai vrea sa mearga deloc. Nu stiu ce e cu ea, poate fi iar un canin, atat de repede? Mi-e ciuda ca mereu cand o vad socrii e intoarsa pe dos, cred ca deja considera ca e o razgaiata. Nu ca m-ar interesa, dar chiar ma pune pe ganduri comportamentul ei din ultima vreme, daca nu faci cum vrea ea atunci incepe sa tipe (eu ii zic ca face ca o cioara, exact asa se aude) si sa urle apoi, cu lacrimi de crocodil. Voi aveti episoade de-astea? Si daca da, cum le gestionati?

Avem, avem... desi n-ai zice. dar dureaza putin, sunt pe model "ploaie de vara", apar brusc, dupa un "NU" si dispar la prima kestie interesanta care apare, iar criza dispare de zici ca nu a fost ever. Gestionam brazeltonian, adik ii spunem cu calm ca nu se poate (ce vrea ea) si nu impresioneaza pe nimeni cu comportamentul asta. Ii trece in... nu stiu... 15-20sec...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Of, fetelor, ce mi-ati facut, acum numai la mare ma gandesc... Mi-am pus si "Vinovatii fara vina", sa ma introduc in atmosfera.

Asa, altceva voiam sa zic: unele jucarii sunt vesnice. Strangand lucrurile din apartament (la Tgv), am gasit pianul meu de jucarie din copilarie. Il stiti sigur, ala de scrie "made'n kina" pe el. Inutil sa va spun cat de mult ii place Adelei tetele asta nou.

Azi a sarit peste somnul de pranz si inca e pe baricade...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

DENISA, wow, inca mai ai jucariile de cand erai mica!!!Stiu pianul de care zici, si m-ai facut sa-mi amintesc cu nostalgie de jucariile mele preferate...adica ce-ai facut tu acum e cam ce zici ca ti-au facut fetele cu marea. "vinovatii fara vina" zici? hahahahhaha

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Sa va pove ceva ce m-a derutat un pic: Bestiuta e super incantata de mazgaleli. So, cand prinde creioane, le ia si face "picturi" pe foi. Acuma, iii da bunicamea foaie, creioane... si el incearca mazgaleala pe pat... Normal ca nu mere... Si el ce crezi ca face? Ia foaia, creionul.. o muta pe noptiera si deseneaza acolo
Il duce capul de numa...
Oricum tine creionul mai bine ca un copchil de 3 ani venit in vizita recent. Singura problema: foloseste si stanga:(

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Si ce mai face: se carta cu sor-sa. Pe care o place teribil de mult. Cand o vede e topit. I se lateste zambetul pe fata, se moaie tot... Asta ca o adolescenta rebela e inabordabila normal... si el ce face? Vine la ea la usa, bate cu mana in usa si striga iiis? iis?

Mergi la inceput

Si cu muzica:) Al meu schimba pe canalele de muzica la tv... e obsedat. O fi oare meloman? Tentatia maxima la iris in camera e orga electronica pe care o macelareste de fiecare date cand o prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

LYSBETH, eu l-as manca de drag, cu "iis" cu tot! Chiar ma miram ca nu povestesti tu de bestioc ceva sa ne mute falca! Eu tineam minte ca mereu era in fruntea plutonului cu achizitiile, si ma bucur ca nu se dezminte!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

offfff, fetelor, imi pare rau ca v-am facut sa va ingrijorati in legatura cu BCG-ul, mai ales ca daca tb facut nu se gaseste acum (e cel despre care se tot vb la stiri ca a fost interzis la Cantacuzino)

am fost la dr. azi...
raportam 78cm si 10,500 kg

am facut infanrix, ROR-ul il facem peste 1 luna
a facut impresie de cand am intrat pe usa, in picioare si cu zambetulpe buze; le-a zambit, a "scobodit" peste tot, la vaccin a plans fix 5 secunde; la plecare ne-a cerut dr. sa-i aducem data viitoare o poza frumoasa, s-o puna la panoul cu bebei

am trecut si prin cateva magazine pt copii... peste tot au aparut colectiile de vara si sunt tot felul de hainute superbe (mai ales pt fetite), nu m-am putut abtine sa nu iau ceva

Ramona si Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Aoleu DORANNA, DYANNA, nu ma omorati. Pai Anei nu i se vede semnul de la BCG, niciodata nu i s-a vazut. Dr. de la CMU mi-a zis ca vb dupa 1 an, iar cea de la spital mi-a zis ca nu trebuie sa fac nimic. O sa intreb vineri cand ne ducem pt Priorix, asta daca nu amanam iar. Sper sa nu!

Nici la noi nu s-a vazut semnul vreodata
O sa intreb luni pediatra sa vad ce zice

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Cu greu ma asez si eu la calc dupa o zi plina !!
Am avut training dar de data asta am fost ochi si urechi deoarece e vorba despre un produs pt ghiocei adica planuri financiare de viitor mi s-a parut super fain asa ca saptamana viitoare o sa ii inchei si Alexandrei o asigurare de acest fel ca sa aiba banutii ei la 18 ani sa poata studia unde vrea

Chiar voi le-ati facut ghioceilor asemenea planuri financiare ?

Mi se pare oricum o varianta super buna avand in vedere ca nu reusim sa punem nimic deoparte ....ba din contra !

Dupa ce studiez toate chichitele o sa va prezint si voua produsul daca va intereseaza , ca prima impresie mi s-a parut extrem de accesibil !

Citesc si revin....

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput