Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata

azi ne- am trezit cam de dimineata , pe la 7, dar sta in patut si se joaca cu jucariile pana mami pregateste papa. Acum dormim, dar avem aceleasi treziri ca si noaptea, noroc ca nu plange, numa se smiorcaie sau gangureste

Strumphy- noi am inceput cu suculet la 5 luni fara 5 zile

Simina, tina- spor la treaba , va inteleg cu oboseala

Tiusca- si noi luam acum 4 picaturi de vigantol, sper sa se inchida putin fontanela, e tto asa de cand s -a nascut3/4
Amalia doarme dimineata vreo 2-3 ore dar cu treziri, apoi dupa amiaza 1/2, 1 ora si seara pe la 8 e deja obosita de numa
La TV nu o prea las, dar il mai prinde in raza ei vizuala

Camy- Cum ai copt dovlecelul intreg sau felii si in cuptor. sunt curioasa daca ii va place ca mie deloc

Diana-bine ca teo e mai bine

Pupici tuturor si fetelor cu bebei mofturosi pe motiv dinti multa rabdare

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Nush de ce dar de cateva zile Andra nu vrea sa mai manance din brate. Noaptea mananca san si din brate iar ziua nu vrea nici san si nici biberon din brate cum o iau in brate cum incepe sa se suceasca, isi intoarce capul in partea cealalta..si dak insist incepe sa planga de parca ar taia-o careva. Nush dak sa mai insist sau nu. A mai patit cineva asa?
Va pup pe toate si sa aveti o zi linistita.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

salutare.

Eu nu-s deloc in apele mele...azi-noapte iar am facut temperatura si nu inteleg de ce... Abia ma tineam pe picioare. Tratamentul pt viroza l-am terminat
Fug la medic. Bineinteles cu Ema dupa mine. Sa vad cum urc scarile acolo

o zi buna tuturor.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Na_bo eu am curatat dovlecelul si l-am scobit de partea interioara cu seminte, a ramas peretele care l-am taiat felii si l-am pus intr-un vas termorezistent in cuptorul electric.

Retetele de pe acel site sunt chiar faine...azi sa vad ce mai incerc!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

salutare.

Eu nu-s deloc in apele mele...azi-noapte iar am facut temperatura si nu inteleg de ce... Abia ma tineam pe picioare. Tratamentul pt viroza l-am terminat
Fug la medic. Bineinteles cu Ema dupa mine. Sa vad cum urc scarile acolo

o zi buna tuturor.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

sanatate multa!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

am mai gasit www.reclamamascataatentie/retete-bebelusi/varsta-5-6-luni/" target="_blank">aici retete pentru bebelusi

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ziua buna feteleee!

Vreau si eu o ca sunt zombi...cu toate ca Edy a dormit de la 10.30 pana la 7.30,cu o trezire la 4, eu tot nu-mi revin
Astazi o sa-i fac mar copt,ca ieri am cautat dovleac si nu am gasit...iar azi vreau sa merg la mega sa vad daca gasesc cartof dulce.S-a stricat masina si pana vineri nu ma pot deplasa in alta parte...aaaa si am luat si un avocado...il las sa se mai coaca si o sa incerc si cu el ca am citit numai lucruri bune.
DIANA sanatate multa micutei tale,sa treaca repede mucisorii
TIUSCA al meu banditel nu sta in fund nesprijinit sau tinut si nici nu se rostogoleste decat putin intr-o parte...dar mai e timp,asa ca am sa-l pun in fundulet cand am sa vad ca incearca sa se ridice singurel
La TV se uita numai daca sunt reclame iar apoi isi intoarce caputul,nu-l mai intereseaza...intr-o seara l-am pus pe o pernuta foarte subtire si am dat tv-ul pe desene,nu va spun ce bucurie era pe elscotea niste chiote si dadea din picioruse de am crezut ca o sa faca gaura in patDe gangurit gangureste dimineata foarte mult cand se trezeste...sta la el in patut si incepe cu aaaa apoi eeee ...aseara spunea daaaa.
STRUMFY banditelul meu nu mai mananca in brate de la 2 luni...si daca vreau sa-l plimb in pozitia aia,urla si se incordeaza...nu-i place deloc...asa ca laptic bea culcat cu capul intr-o parte
FLLORICIK multa sanatate
Fug la treaba all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Camy- mersi, spor la gatit si lui Flavius pofta mare

Miany, Laurairina

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Camy nu merge link-ul...zice ca e reclamamascata

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

No deci...

Din ce am retinut...

RamoC ma bucur ff mult ca rezultatele sunt bune... desi eram aproape convinsa ca Domi nu are nimic... este un baiat frumos si sanatos, am stat si l-am studiat fizic si nu mi s-a parut deloc ca seamana cu ceilalti copii cu acel sindrom.. inafara de faptul ca e dolofanel, dar asta e de bine, chiar daca se chinuie saracutzu cu mancarea.

Tiusca bun subiect autismul, stiu ca sunt f multi copii cu aceasta boala si e bine sa-i observam din timp. Dragos doarme cam 2 somnuri pe zi de cate 2 ore. Noaptea doarme de la 8 seara pana la 6 dimineata fara nici o pauza, papa laptic si mai doarme pana pe la 7.30-8. La TV nu-l pun deloc, evitam...De silabisit nu silabiseste, l-am auzit dar ff rar zicand mmma sau nei nei...de intors a reusit performanta sa se intoarca pe o parte, atat. Dar eu nu ma stresez f tare ca stiu ca asa a fost si sora-sa, care acum atata vb intrucat cateodata as vrea sa mai taca, e ca radio nu tace pana nu il opresti.

Camynu merge linkul de la tine.
Doresc sanatate tuturor, .

Mergi la inceput