Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Extraordinar Ancuta cat de afectata esti tu de mesajele lui My-Lady de parca ti-ar pasa? Nu te inteleg ce ai cu ea pe bune? cum o prinzi cum o ataci? mami ![]() roxyaly-poze |
uite draguta ce am eu cu ea:
asta e primul meu mesaj catre ea "My_Lady de ce ai tu impresia ca te pune cineva la colt?
eu ma bucur ca mai scrii...povestesti frumos de Becca...iti doresc numai bine si lasa in urma acele cateva mesaje in contradictoriu vechi de cand bunica fata
![](icon_smile_wink.gif)
![](floare.gif)
apoi au urmat de-astea din partea ei:
"Te contrazic cu GRATIE si ARDOARE!!!!!
![](barfa.gif)
eu de asta nu am mai intrat....decat sa vorbesc singura mai bine ma dedic 100% copilului meu...e mai benefic pentru balantza vietii de apoi...si apoi:
TE APOROB impartial...exista persoane cu care ai puncte comune...in ideile carora te regasesti...dar asta nu inseamna ca..,,forumesti,, numai cu ele..si pe restul le dai cu flit
LAMURITA???"
"a_driana..ai dreptate.nu zic nu..insa nimeni nu ti-o va da aici..asta am inteles eu mai tarziu..aici doar ne certam...cand vine vorba de astfel de probleme..reale ce-i drept...deci hai sa lasam realitatea asta si sa ne concentram pe motivul pentru care ne-am adunat aici..sa discutam despre bebelusi....pentru bebelusi...si atat...faci asta e ok...te mai raportezi si la socializare...e cam nasol.
ca sa fie liniste..nu supara...stai in coltul tau....si priveste la SFATUL BATRANELOR...stiu ele ce fac...si ce zic....glumesc iar gagici...va rog....nu loviti iar"
"e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,."
"spor.si eu ma retrag...
nush cand mai apar...ce bucurie pentru multe...glumesc..sau poate nu"
"biara...nush..care e rolul tau pe aici...dar ia un loc...si nu judeca tu pe altii...si mai ales gresit
eu nu caut aprobari...si nici afinitati cu persoane necunoscute...ia-o slow...mai exista si mess..si cu o parte din fetele de aici..vorbesc si pe mess.
eu nu am o problema...si nici nu astept urale sau flori...ia si citeste printre randuri..
ai auzit de cuvantul DISCRIMINARE?asta e cuvantul care ma supara pe mine...ok..si e cel mai potrivit..chiar daca e internet..forum..spatiul virtual...se fac discriminari...de ce o mama tre sa fie mai cu mot..asta ma supara pe mine...si ,,pupinpoponismul,,...daca exista acest cuvant.daca nu...l-am inventat eu.
zi draga biara.cum te poti integra intr-o comunitate unde esti pus la colt de la inceput?a? tu daca ai fi fost in locul meu ce ai fi facut? acest lucru....,,ce ai fi facut?,,....a reflectat cineva la el? nu...ai inteles ceva..daca da ok..daca..nu..ok...cum spuneai..suntem niste useri si atat.
realitatea conteaza"
mai am...iti mai trimit?
dupa aceste mesaje a incercat sa fie pacifista...de aceste mesaje ziceam eu ca nu se pot sterge...
as vrea sa imi arati si mie un mesaj in care eu am jignit-o cu ceva pe My_Lady...te rog!
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristinica09 spune:
Mai fetelor citesc aici si ma intristez rau...mie nu-mi place sa ma bag in discutii din astea dar ganditi-va toate ca e un forum...ce Doamne iarta-ma...haideti cu toate aici ca la inceput...nu cred ca-si au rost discutiile astea inutile...cui nu-i place ceva,sa nu citeasca si atat...toate avem caractere diferite,nu putem fi lafel una cu cealalta...si-n plus daca vrem, urmam sfaturile de aici si daca nu,nu...obligate cu forta nu suntem.
Am vazut ca MONIS nu a mai postat si sincer imi pare rau...eu cred si sper ca va reveni.
Eu sunt de exemplu o fire mai rece si nu asa vorbareata dar tare mult m-am bucurat ca am gasit forumul asta ...cand aveam depresie veneam aici,va citeam si-mi trecea...
RAMOC atunci cand aveai probleme cu puiutul tau,ma gandeam mereu la tine...si-i povesteam si sotului prin ce treci...nu pleca,te rog.
Mie imi place sa va citesc cu tot ce scrieti...de acasa,de la soacra,de puiuti,de ce mai gatiti,de cumparaturile pe care le faceti...ca de aici m-am inspirat in cumpararea unor produse pt banditel
Chiar daca eu nu am contribiut zilnic la forum,v-am citit si mi-ati fost drage...ieri de ex ma uitam la o mamica cu un bebel apropiat de varsta cu ai nostri si ma intrebam daca ea citeste pe DC...
Mai am 3 pagini de citit dar m-am oprit sa scriu acest mesaj si sa va chem pe toate aici.
cristinica09 spune:
Asaaa,acum sa va spun ca i-am dat banditelului suc de mar cu morcov si din 7 lingurite daca a inghitit doua...dar macar nu a mai avut intentia sa vomite cum a facut ieri cu marul copt...Tot imi impinge lingurita cu limba...de ce oare?Nu-i place sau nu e obisnuit cu ea?
Ieri am umblat dupa cartof dulce dar nu am gasit...maine sa mai incerc iar cu suc?Voi ce ziceti?
Of SIMINA si cata trambaleala acum sa reparati masina...
LAVI o scumpa ca intotdeauna
ADRIANA eu am mai scris...microundele distrug toate calitatile nutritionale din marul pe care-l pregatesti,adica ii dai mar degeaba...gugaleste un pic despre microunde.Eu am pus marul ieri intr-un vas de yena la cuptorul mare,taiat in doua.
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinica09 Asaaa,acum sa va spun ca i-am dat banditelului suc de mar cu morcov si din 7 lingurite daca a inghitit doua...dar macar nu a mai avut intentia sa vomite cum a facut ieri cu marul copt...Tot imi impinge lingurita cu limba...de ce oare?Nu-i place sau nu e obisnuit cu ea? Ieri am umblat dupa cartof dulce dar nu am gasit...maine sa mai incerc iar cu suc?Voi ce ziceti? |
Nu stiu ce sa zic draguta...mai incearca tot cu suc de mar...dar da-i-l simplu, fara morcov...introduci cate un aliment o data...Eu asa am facut prima data!. Si sa stii ca bebelusii, dupa cate am citit au un reflex initial...acela de a scoate afara cu limbuta tot ce au in gurita...asa facea si Rares...tu trebuie sa il observi. De exemplu m-am lovit si eu la inceput, cand incercasem sa ii dau cereale, de refuzul lui de a papa.El pur si simplu isi tinea gurita inchisa.
cristinica09 spune:
Mersi LAVI! Maine incerc simplu...pediatra spusese sa combin mar cu morcov si portocala dar portocala fiind acida,am scos-o din combinatie.
Iesim si noi afara sa cumparam ceva de papa ca bate vantul in frigi.
Alinus25 spune:
Mai fetelor, am intrat de curiozitate la "Dovlecei" ce frumos povestesc fetele acolo despre copilasi... fiecare ce mananca.
Haideti sa lasam uitarii tot ce a fost, sa ne concentram asupra copilasilor nostri, datorita lor s-au legat atatea prietenii, ar fi pacat sa se distruga acest forum tocmai acum cand majoritatea copiilor au ajuns (sau mai au f putin) la aceasta etapa importanta din viata lor DIVERSIFICAREA, la acest subiect in care s-au scris multe...
Haideti va rog sa scriem asa cuma fost inainte despre copii, despre tot ce ne taie capu' ...
miany75 spune:
buna ziua tuturor!!
Nici nu stiu cum sa descriu sentimentele care le incerc acum: tristete,amaraciune,dezgust,dezamagire...nu inteleg de ce trebuie sa ajungem la chestii de genul celor care se intampla acum...a fost o vreme cand totul era asa cum trebuia ( cu mici scapari,dar pe ansamblu k)...nu pot intelege cum se poate narui totul ,refuz sa cred ca se intampla asta si... poate ,de aceea ma incapatanez sa postez in continuare in speranta ca lucrurile vor intra pe fagasul normal...trebuie sa se intample asta,macar de dragul lunilor petrecute impreuna ,luni in care am vb nu numai despre sarcina ci si despre chestii care ne plac,care ne caracterizeaza..lucruri care ne-au facut sa deschidem mereu DC si care ne-au permis sa ne gasim afinitati cu "unele" persoane,pe care,poate,din cauza unor bariere de timp si spatiu,nu putem sa le cunoastem in realitate ,desi ne dorim...mie una personal ,mi-ar fi placut sa va cunosc de-a dreptul si sunt convinsa ca multe dintre voi sunteti asa cum v-am "citit"...
Eu ,sper din suflet,ca vom reveni acolo unde am fost...si astept sa citesc postarile fetelor cu care am impartit bune si rele (in limita bunului-simt) de-a lungul acestui rastimp....sper sa va regasesc aici ..mai ales ca nu m-am inscris in nici o "bisericutza" de aici sau de pe mess (glumesc ,stiti voi) si mi-ar placea sincer sa mai schimb idei cu OAMENI , cu care "simt" ca pot rezona...va cu mare drag,dragile mele "colege si prietene"...
Celor care li se pare "normala" atmosfera care exista acum le sugerez sa analizeze mai atent situatia si sa incerce sa priveasca obiectiv lucrurile...atat...
Si acum vreau sa-i multumesc Laviniei ptr. pontul cu biscuitii ,sa o pup pe ANCUTZA si pe many,sa le urez fetelor cu plantatiile succes la extragere...
aaa..Tiusca si noua ne-a recomandat vitamine neurologul ..i-am dat vreo 2 saptamani asa cand si cand, dupa care am renuntat ...pediatra la care merg nu mi le-a recomandat...desi nici noi nu suntem niste "grasi" si ne-am nascut prematur.....eu ,am renuntat sa i le administrez ,gandindu-ma la efectele care pot sa apara pe termen lung ...succes in luarea unei hotarari in aceasta privinta!!
Noi ne pregatim de plimbare...asa ca va urez o zi buna tuturor!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
de la galagia vecinilor a dormit baiatul meu 3 ore... si asa am reusit si eu sa mai fac una, alta prin casa...
la Brasov e frig tare...si ploua...m-am cam saturat de vremea asta...as vrea sa stau cu Flavius numai in parc....parca vad ca ne asteapta si o vara ploioasa sper ca nu
Vreau sa mai fac in urmatoarele 2 luni maxim si pasaportul lui Flavius ca sa putem merge in concediu...trebuie sa ma interesez de actele necesare...
De dimineata Flaviusica avea mucisori, acum vad ca iar nu mai are si e bine...mh...nu mai inteleg nimic...dar il urmaresc!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Miany nu cred ca cineva ar putea sa creada ca ce se intampla aici e normal... si nu stiu pe nimeni care sa fi spus asta
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Ancuta am vazut ca ai afisat mesajele lui My-lady eu nu am sa iti trimit nici un mesaj dar faptul ca am zis ca a-ti tratat-o urat e adevarat.
a scris ea o vreme pe aici, dupaia au aparut discutii , ea nu a mai scris.Apoi cand a revenit nimeni nu a primit-o cu bratele deschise , si atunci cand a facut o gluma a-ti sarit pe ea ca "hienele".Asta e parerea mea!
Miany ma bucur tare ca scri in continuare si ca nu renunti si tu la fel ca restul .Pupam Davidelul frumos si mare.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze