Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 6
cristina22 spune:
ioi, Gabi
Sanatosi sa fim cu totii, ca multumirea de sine...hmmm, la mine, cel putin, nu va exista niciodata.Asa am fost si se pare ca se acutizeaza cum inaintez in varsta.
Cristina-mie imi place profu'.Da' eu sunt in urma...Robert nu facea tobe?
Katty-felicitari!!
Si barbatu-meu e perfect!Normoponderal
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
Pai are asa: marti - gimnastica si chitara, joi - kung fu si, mai nou, vineri, toba La toba mai merge de 6 ori, atat e cursul, dar, la celelalte, tot inainte!
Gabi
Nicoleta spune:
Cristina, si al meu e perfect!
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Pfiu, catelul ala saracul...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Anina_n spune:
, dragi mamici !
katty, multumesc pt. noua casuta !
Ma bucur mult ca sunteti asa vorbarete !
Doar ca, acum, am prins un inceput de sapt. mai aglomerat.
Felicitari, fetelor care reusesc sa vada si rezultatele dietei, deja !
Hm...nimeni nu s-a apucat de sport, doar eu ? Eu de sport am nevoie, la cele 56 kg la 1.64 m, sa se mai intinda carnea pe mine. Inainte aveam 54 kg si se vedea diferenta. Dar de 2 veri(de cand am fost 1 luna in vacanta, in Irlanda), tot in jur la 56 kg ma invart.
Am febra musculara mai peste tot, asa bine mi-am lucrat muschii sau asa nelucrati erau.
katty, foarte faine rochitele si fustitele ! Sa le porti sanatoasa !
Cristina_C, chiar nu se vad, in poza din decembrie, kg in plus.
Nico, kg sunt impartite frumos, de aceea nu arati asa cum incercai tu sa ne faci sa intelegem ca ai fi.
Gabi, nici la tine nu se vad acele kg ce ai scris ca le ai !
Poate, unde sunteti si inalte, fetelor !
Cristina22, arati fantastic, ca o adolescenta !
Hai, la gimnastica, daca nu esti multumita !
Laura, la fel !
Si eu, tot cu..."cupe" mici. Dar nu le bag in seama, ma simt ok asa.
Gabi, eu patesc ca sunt prea largi bluzitele cu nasturei sau camasutele in fata si decolteul prea adanc si...greu de umplut.
Gata, alerg la intalnire cu fetele mai mici !
O zi faina in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Gabi_K spune:
Se pare ca suntem cu bluzele ca si copiii mei cu pantalonii. Eu ma tot plang peste tot, ca nu gasesc pantaloni pt ei (picioare luuuungi, mai ales Lili, si fund mic), iar toate mamicile din jurul nostru se plang ca ei gasesc numai pantaloni pt copii inalti si slabi... le-am propus de multe ori sa mergem impreuna la cumparaturi, macar sa ne cumparam reciproc la copii pantaloni
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Salut.
A mers la karate, i-a placut, mai vrea, profesorul a zis ca totul este ok, ca a fost atent si a inteles to ce i s-a spus sau le-a spus tuturor.
De marti va incepe si cursul de germana cu dna care a venit la noi, ea nu are experienta cu copii atat de mici :), insa are idei bune. In plus, este de la firma agreata de firma sotului, deci ramanem la ea. Va merge si sa-l ia de la hort din cand in cand, vor povesti cate in luna si in stele pe drum, alteori va veni si vor vorbi acasa, se vor juca... Sper sa fie bine!
Nicoleta spune:
Profa asta l-a laudat pe Stefan pentru cat de bine vorbeste germana, date fiind lunile putine pe care le-a petrecut pana acum in Viena... Sunt mandra si infoiata toata!
Cristina_C spune:
Nicoleta, super, e mult mai bine decat sa-l fi inscris la un curs de gemana cu mai multi copii, asa profesoara o sa se ocupe numai de el si sigur se vor si imprieteni. Ai toate motivele sa fii mandra, e o mare realizare! Fellicitari, Stefan!
Ati hotarat sa ramaneti si la anul?
Nicoleta spune:
Cristina, nu noi hotaram, ci "sistemul". Noi am mai vrea un an, doi...