Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

In 2 ani invata si Matei germana, incepe gradinita acolo.
Iti doresc sa se intample cum e mai bine pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, multumim!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nicoleta felicitari pt Stefan!
Fetele din Ro, ai vostri merg azi la scoala?
Ai mei sunt inca l program de

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Gabi_K, noi l-am dus, dar sta pana la 10, apoi trebuie sa-l luam acasa, se duce tati si-l aduce la serviciul nostru, si dupa aia la karate ca e aproape de locul nostru de munca!

Nicoleta, felicitari inca o data!!

Nina, merci de aprecieri! Si tu ai dimensiuni de invidiat, la cupe nu ma bag, fiecare dupa cum e daruita de la natura, si fiecare se simte bine asa cum e! Iar cu kilogramele stai super bine!

Mergi la inceput

Eu stagnez. De ieri. Sper sa nu ma mai incante cioco mult timp de acum inainte...

Nina, Monti explica destul de pe intelesul tuturor despre cum apare hiperglicemia... si nu doar atat, propune solutii pentru stoparea acestei cresteri, solutii... culinare. Vrei cartea?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Andrei nu-i in greva.La ei se face scoala normal.
Am intrat dimineata in clasa.Pfuaii, ce banca ordonta si curata avea fiu-meu.Servetele umede folosite claie peste gramada, mapa aruncata peste acuarele etc.Am tras un oki la celelalte bancute si se pare ca asa-i modelu'.Deci Andrei e in trend

Nina-gimnastica ar fi foarte buna, numai timp sa am.Am mai spus, am aparat de vibromasaj.Nu trebuie decat sa ma instalez la aparat si sa stau cuminte sa ma uit la tv.Dar nici asta nu o fac

O zi faina!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, vreau si eu aparat de vibromasaj!! Te rog, de care ai? Lumineaza-ma! Ca eu nu am voie gimnastica din motive de coloana sensibiloasa!

Mergi la inceput

Nico-din asta am eu http://www.insportline.ro/1640/aparat-vibromasaj-insportline-resobelt, dar alta marca, nu stiu care

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata!

Azi a mers la scoala o bucata si mai lunga de drum singurel pentru ca asa a vrut el. Dar l-am urmarit fara sa ma vada.

Sa inteleg ca nu se face greva in toata tara...
Mai trag cu ochiul si la subiectul cu copilasii de clasa I, ieri am aflat ca se pun note de-abia dintr-a 5-a. La noi mult mai devreme, se incepe din semestrul al 2-lea al clasei a 2-a. Vreau sa va mai intreb: in ce clasa se introduce prima limba straina? Robert are engleza dintr-a 3-a.

Nicoleta, in Austria cum e cu notele si limba straina?
Dar la voi, Sinzi?

Mergi la inceput

Bravo, Robert!!
Cristina, din clasa I se face limba straina.Cred ca regula e limba engleza.

Merg la hartoage, dar trag cu ochiu

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput