Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

a venit, Zana, poi cum?!
De data asta a fost olek mai temperata:un lego creativ, acela 3 in 1
Va spun sincer ca l-am tinut de manute.El o tine pe a lui:Nu te apropia cu clestele de mine!!!Si ca sa ajut stomatologul i-am tinut un vreo 2 secunde manutele.Atat a durat periculoasa extractie

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

cum sunt snitelele lui Monti?Presupun ca nu prajite...or fi la cuptor?
Pui pane si orez cu legume are Andrei pe dupa amiaza, cand vine acasa.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Inca mai caut reteta... sa pot si eu manca...

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Daca doriti sa vedeti poze mai noi cu...noi, click aici !
Si Cristina, tot cereale(de porumb, "Forza" sau muesli "Sanovita") cu iaurt Activia simplu mananca dimineata si inca o portie mai mica la cina, cu un Actimel, pe langa ceva solid.
Ea, inca nu mananca legume, ciorbele le refuza, la fel mazarea, fasolea verde, fasolea boabe si varza.
Dar mananca supa de pui cu taitei, fidea sau alte paste, orez, cartofi si paste fainoase, gatite in diferite combinatii. Astea le tot rotim.
La Buzias este jenant cu unele preparate ca trebuie sa le refuzam. Noroc, ca sunt intelegatori si inlocuiesc ce se refuza cu...ce se poate.
Cristina22, felicitari lui Andrei pt. dintisor ! Iar tie, pt. acel castig de 100 de Ron !
Cristina_C, insanatosire grabnica lui Robert !
Ai ascultat piesa Armeniei, pt. Eurovision ?
Nico, la multi ani sanatosi si voiosi, lui Matei !
Laura, cum e cu trasul de par ? Ce spune Andy ?
katty, ce harnici ati fost in weekend ! Ba, ai mai avut timp si de un desert delicios !
Gabi, cum mai e Lili la inot ?
Francisca, unde ai disparut ?
Lucia, hai la raport !
Sinzi, ce faceti ?
La noi era atat de innorat diminreata, iar acum si-a facut loc soarele pe cer. Imi va reprosa Cristina ca n-am lasat-o in tenisi(roz cu fluturasi ) la scoala. Ca si ieri, la fel s-a intamplat. Dimineata innorat si apoi soare toata ziua.
O zi senina, tuturor !

Edit: E tare faina semnatura ta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nina parca ati fi doua surori Tare frumoase sunteti amandoua!
Lili e ferma pe pozitie, s-a hotarat ca maine va fi ziua cand va invata sa inoate Maine de fapt e ultima zi de curs. Sa vedem daca reusim sa continuam. (daca se aduna destui copii, atunci va urma tura a II-a.)

Cu slabitul, sunt undeva intre 67 si 68, deci s-a miscat acul ala puturos de la cantar. Ar fi bine si un pic de miscare, mai ales la structura mea corporala. Piele si os, cu un strat de grasime sa nu se vada prea tare oasele Ar fi bine sa mi se transforme in muschi toate slaninile si unturile subcutanate

Cu mancarea noi stam bine, in sensul ca ai mei mananca la cantina. Mancarea e buna, insa ei sunt cam mofturosi. Noroc ca nu mai bag in seama de ceva vreme incoace daca se satura sau nu, de foame tot nu moare nici unul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Snitelele, fiasco! In fine, nu mai povestesc... sa vedem daca va vrea sa manance asa (nu sunt prea fatoase...). Pe Matei nu am reusit sa-l culc la pranz... cred ca e ceva in aer!! Cum il lasam in pat, cum plangea, o luam de la capat... pana a inceput sa ma doara spatele si el a vrut sa manance... Uf! Sunt obosita tare!

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Nina, ce frumoase sunteti! Imi spunea cumnatul meu ca este destul de capricioasa vremea in Ciuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nina am vazut pozele..mai da frumoase suntetiSi ce intaltutza e Cristinuca!!
Andy nu mai zice nimik..sper ca s-a calmat.

Gabi hai nu te lasa...tinem pumnii sa invete Lili sa inoate

Nico a mancat Stefan??Hai las' ca-i revine lui pofta de mancare.Azi faceti disco daca n-a dormit Matei

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Eu la 4 il iau pe Stefan. Mai este putin... Matei va adormi in carucior... sa ne vedeti diseara... Parca vad ca ne gaseste A, care vine pe la 11, neadormiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Repede, repede pana nu se inchide capitolul!
Nina, nu stiu de ce n-am reusit sa deschid pagina de pe webshots, o sa mai incerc. Dar eu stiu oricum ce frumoase sunteti voi doua. N-am mai ascultat nimic, o sa intru si acolo.
Cristinei poti sa-i dai tenisii cu fluturasi in geanta, sa se schimbe la scoala daca e nevoie. Eu mereu ii dau lui Robert o geaca mai subtire pentru pranz pe langa cea pe care o poarta dimineata, cand e frig.

Cristina, felicitari pentru dintisor!

Nicoleta, doar 2 kg s-au dus pana acum, dar am avut mari abateri.
De exemplu ieri, din cauza ca m-a durut tare in gat, n-am baut toata ziua decat apa. Seara mi se invartea capul si ma durea, de-abia am putut sa adorm. Dimineata am simtit ca mor daca nu mananc dulce si mi-am facut de cap pana pe la pranz cu dulciurile, dar asta a fost o exceptie nefericita, imi revn si-o iau de la capat.
Stefan are totusi ceva la burtica?

Robert doarme bine in ciuda mucilor, dar dimineata tuseste tare de la ei. In rest se simte bine.

Mergi la inceput