Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Matei! Sa cresti mare si sa fii sanatos alaturi de fratiorul tau&mami&tati!
Felicitari, Nicoleta, de 2 ani mama lui Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, multa sanatate lui Andrei si toti copilaslor raciti sa le treaca repede, ca vine vreme frumoasa!
Robert e un pic mai bine azi, nasul ii curge mai ceva ca ieri, dar e mult mai vesel si cu chef de joaca, a si dormit mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce dragut e Matei!!!
Multa sanatate bolnaviorilor!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma bucur ca v-a placut sarbatoritul meu!

Cristina, ce bine ca Robert este ok! Sanatate si pana maine sa fie ca nou!

Sa aveti o duminica frumoasa. Eu azi am mancat covrigi cu susan (unul maare... ). Cred ca saptamana asta nu am slabit decat 300g... de cateva zile stagnez bine!!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

pana la ora 15 am fost ok cu mancarea.... dar atunci m-am luat la tranta cu un croissant imeeens, noah dar pe la jumatate am reusit sa ma opresc zau ca pana maine nu mai mananc decat ceai laxativ

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Si da, am mai mancat ceva, inghetata! Uf!

Stefan a facut azi grea foamei (se si vaita de ceva timp ca il doare burta, dar il apuca strategic, inainte de teme, inainte de a manca supa, legume, fructe...), i-am zis ca pana nu mananca supa (pe care ieri a mancat-o, cu chiu cu vai), nu primeste altceva. Si asa a mancat 2 linguri si apoi nu a mai vrut, asa a ratat inghetata de afara, apoi in casa a ratat si altceva de mancare... S-a incapatanat sa nu manance! E adevarat ca azi a fost si ziua lui Matei, o fi fost si putin gelos, desi am avut grija sa nu exageram... Pfiuuuu, ma lasa puterile! Cand il intreb ce fel de supa vrea sa manance zice ca vieneza sau chinezeasca... El vrea ca la hort sa fie, dar este clar ca acolo se mai adauga si cate-o chimicala... Imi amintesc ca la un mom dat manca supa fara fitze, intelesese ca este important... de cand am mers in Ro parca s-a schimbat! Mi-a spus azi ca nu ii place cum gatesc... ma gandesc acum ca lui ii place ce fac eu dulce si restul asa, ocazional... Adevarul este ca nu am timp sa le bibilesc... evit prajelile si alte cele, nesanatoase... Uf, mi-e asa de greu sa ma impart in o mie!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Ieri am avut felul 2 ciupercute umplute! Si cat ii plac ciupercile! Umplute nu am mai facut, dar erau faine. Abia a gustat. Cand sunt numai cu ei, amandoi, nu reusesc decat rar sa gatesc, o mancarica de ceva (fasole verde, mazare...). Cand sunt cu Matei lui ii fac supa de legume cand doarme si felul 2 dupa ce vine Stefan, desi destul de rar apuca si felul 2 sa manance... As incerca sa fac niste sufleuri cu legume in ele, dar cand? Trebuie sa folosesc mixer, cand doarme Matei nu pot sa fac asta! Adrian vine tarziu de la serviciu... ieri am iesit afara dupa-amiaza, dimineata am facut curatenie... Nu am timp si sincer nici energie! Greu, greu! Ma ajunge oboseala, Matei renuntase seara la ritualul de plimbat prin casa in brate ca sa adoarma, dupa ce am venit din Ro a reinceput sa vrea sa fie plimbat... La pranz asta se intampla vreau-nu vreau, daca incerc sa il las sa adoarma singur fara plimbare dureaza si nu am reusit niciodata, insa as intarzia la hort... Abia mai zaresc luminita! Sincer!

Ma scuzati ca am devenit brusc plangacioasa, dar... trebuia sa spun cuiva... poate aveti idei...

Mergi la inceput

Nicoleta, faze din astea mai avem si noi, cu burta, capul, picioarele si toate partile care ne dor asa brusc si dispart tot asa dupa terminarea temelor

Ultima greva a foamei a fost in urma cu un an, pur si simplu nu manca nimic, numai lapte vreo doua zile. O verificare in gura: ii iesea o maseluta La perechea maselutei mi-a facut febra. Era neobisnuit pt Lili, cu ea am supravietuit relativ usor toate eruptiile dentare pana atunci.

Adormitul cu plimbatul, ioiiiii... noah asta e... azi-maine il vezi adolescent care se furiseaza noaptea la 12 acasa sa nu te trezeasca sa nu iasa scandal... plimba-l pana-i mic si dragut si dulce si inocent si copil, ca dupa aceea vai de capul nostru
Macar noaptea te lasa sa dormi?

Mergi la inceput

Gabi, da... daca este sanatos doarme toata noaptea singur in pat de o persoana, in camera cu Stefan. Daca e mucios ma mai cere langa el... Si de plimbat l-as mai plimba, dar am coloana subreda... Cu Stefan... sper sa fi trecut faza, sa reusesc si eu sa raman calma si ferma...

Mergi la inceput

Nicoleta, stai linistita, nici un copil sanatos nu moare de foame langa frigiderul plin.
Daca Matei e asa cumintel, merita plimbat Multe mamici ar face schimb cu tine, si-ar plimba copilasii o ora intreaga inainte de culcare, asta pt schimbul unei nopti linistite
Lili m-a innebunit pana la 2 ani si 8 luni, cu trezirile nocturne. Pana la varsta aia am avut o singura noapte linistita, avea vreo 14 luni. A doua zi mergeam la doctorita cu mastita si 39 de grade, fiindca nu a cerut sa suga toata noaptea Doctorita a zis ca nu a mai vazut asa ceva, mastita la 14 luni

In loc de plimbat nu merge figura cu tinut in brate in fotoliu, sau sa te culci langa el un pic pana adoarme?

Mergi la inceput