Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_C spune:
Salut...scriu repede pana nu mi se-nchid ochii
Raportam si noi muci...Robert a racit si n-a mai putut sa doarma cam de pe la 5,30 dimineata (era inca intuneric) asa ca m-am trezit si eu ( cam greu, pentru c-am stat aseara dupa 1 la DPT si la inca o bucata din Happy Hour - ce mi-a trebuit!!).Pana seara n-a facut decat maxim 37.8, a fost relativ vioi si nu si-a pierdut pofta de mancare. I-am dat din proprie initiativa Sinupret sirop, Tonsipret tablete de supt si i-am tot pus in nas spray cu apa de mare pentru ca nasul era mai intai infundat si apoi, de la Sinupret cred, si-a dat drumul si-i curgea mereu. Maine am vrea sa iesim si noi cu bicicletele, sper sa se simta mult mai bine dupa noaptea asta. Bicicleta noua inca nu i-am luat, lasam pentru inceputul lui mai.
Nicoleta, maine va fi la voi un pic mai cald, iata: http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhersage/7_tagesvorhersage/?id=ATXXX0019 si vremea e in incalzire...am vazut mai spre sfarsitul saptamanii 24, 25, asa da!
Cristina, Gabi, si restul mamicilor, s-aveti vreme buna, buna dispozitie si sa va distrati si sa va plimbati si maine!
Nicoleta spune:
Cristina, da, vazusem si eu ca se incalzeste, astazi a fost o zi superba! Dupa 11...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Nicoleta spune:
Suntem datori cu o cinste! Azi Matei implineste 2 anisori! Serviti cu incredere, fetelor care tineti dieta, Pepsi este light, iar o pizza este Monti .
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Gabi_K spune:
La multi ani Matei!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
MATEI
Ooo, Nico, da' ce tratatie
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Neata!
Pfiu, ce emotii aveam acum 2 ani pe vremea asta!
Cristina, multa sanatate lui Robert, sa treaca repede si sa nu mai faca febra!
Azi este soare!!
Nicoleta spune:
Filmulet cu un copilas de 2 ani, foarte hotarat!
cristina22 spune:
hotarat cu adevarat!! Si foarte dexter cu bicla.Parca nu e numai de 2 anisori!! Bravo, Matei!!
Cristina-sanatate lui Robert! Cum a trecut noaptea?
La 7 azi dimineata am fost si eu la farmacie sa iau ceva pt tuse.Toata noaptea mi-a tusit Andrei...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, sanatate lui Andrei. Si ai mei vad ca dau sa tuseasca... vremea e de vina, si virozele astea...
andy.p spune:
Buna dimineata.Multumim de aprecieri
LA MULTI ANI MATEI!!!!
Cris multa sanatate lu'Andrei.
Nico cat poate fi de dragutz Matei...si cred ca tre sa le facem cunostinta ,Alexia n-a miscat pana s-a terminat filmuletzul si auzindu-l pe Matei ca-l striga pe tata,a inceput si ea.Multa sanatate si voua.
Cristina cum e Robert?
Eu l-am dus vineri pe Andy in sat la bunici,seara s-a intors sotzul de la Cj si a trecut sa-l vada...nu a mai stat , a venit acasa,dimineata i-a parut rau si ar fi vrut sa fie acolo
O duminica frumoasa tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)