Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Votarea la Eurovision va fi gratuita, fetelor.
Imi place si mie, melodia Danemarcei, dar si a Moldovei si a Armeniei. Si bine-nteles, a Romaniei !
Merg sa postez si melodia Armenie.
Noapte buna, fetelor si vise placute !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, da, stiu ca e gratuit, dar nu stiu cum se voteaza din alta tara si nu cred ca voi urmari Eurovizionul in direct... Poate pe net, daca reusesc...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Ce planuri aveti azi? Eu as vrea sa ii trimi pe baieti la plimbare, dar este asa friiig si urat! Sunt 13 grade si innorat! In plus baietii sunt muciosi putin, inca, Stefan se mai vaita de durere de burta (mai ales cand a trebuit sa scrie pentru scoala... )... eu am treaba, gatit, dat cu aspiratorul...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salut!!
Nico-imi pare rau de muci si cele 13 grade.Vin si vremuri mai bune
Io-s bine dispusa, e cald, e soare.Am stat putin in curte, cu Andrei, iepurele si papagalii
Fac o fruptura, hranesc populatia si iesim...oriunde, numai sa iesim!

Va pup!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cristina, nu e asa critic, baietii au iesit sa dea cu aspiratorul in masina, la o benzinarie. Eu fac acelasi lucru in casa... Mai am de terminat mancarea... Intre timp s-au facut 18 grade si paaare a iesi soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

super!! 18 grade e bine!!

Urasc calcatul...si am un teanc de haine...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Am calcat si eu cate ceva pentru saptamana viitoare, greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noi am fost activi azi. Dimineata la zoo, acasa la spaghete, dupa masa in parc acum program de voie, nu mai au putere nici sa butoneze la calculator
Cred ca mi s-a stricat cantarul, s-a blocat pe la 68... si zau ca n-am mancat mult

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Salut.

Azi am mers in parc, spre seara. A fost fain. Imediat vedeti si biciclistul-sef, Matei. Stefan inca lucreaza la capitolul asta...

Mergi la inceput

Nu le pot incarca... incerc si maine...

Mergi la inceput