Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ioi ce dulce e Alexia
Felicitari lui Kiki, e foarte talentata!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Laura, imi pare rau de accident! Sper sa salvezi unghia!!! M-a topit si pe mine Alexia, e dulce tare!

Cristina22, mizeaza pe mine cu DPT, parca vad ca adorm!!!

Nicoleta, ma bucur ca e mai bine Stefan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vaaaai, Laura, ce dulcica si grasunica ai tu acolo! Si cu ce interes se uita Matei la ea! Si cand s-a terminat imi cerea sa ii mai arat bebe inca o data!

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Laura, mi-a facut mare placere sa ma uit la scumpa de Alexia, ce prompt raspundea ea la toate intrebarile si ce repede s-a intors ca sa-i arate lui mami ca nu-i suparata! Cand ai intrebat-o de nasuc si gurita, nu le-a aratat cu manuta cum facuse inainte cu alte parti ale corpului, ci le-a aratat, pur si simplu, scotandu-le in evidenta, intinzand nasucul spre tine si miscand gurita...am avut deja-vu pentru ca exact asa facea si Robert bb, tot asa ne jucam, dar e atat de mult de atunci! Sunt momente de neuitat!

Eu o sa incerc sa ma uit la DPT, dar, daca e cineva care sigur se uita, atunci e Nina, contam pe ea

Mergi la inceput

Tocmai a dansat Morosanu pe "The lion sleeps tonight", dar scurt, iar Robert a fost un pic dezamagit,credea c-o da pe toata pentru ca, mai nou, e melodia lui preferata. In schimb i-am gasit un clipulet de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q

Mergi la inceput

Cristina, au vazut si baietii mei clipul si atata s-au amuzat!! Mai ales Matei, care era si obosit rau...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, aici sunt, prezenta la DPT ! Unde e spectacol cu muzica si dans, acolo sunt si eu. Abia astept si Eurovision-ul !
Multumesc pentru aprecierile la pictura Cristinei !
Sinzi, deocamdata le gasim cate un loc la noi, apoi la bunicute. Dar, cine stie ce ne rezerva viitorul !
Cristina22, abia astept sa ne arati rezultatul muncii depuse azi, la tine in gradina !
Laura, ce dulce e Alexia ! Si e foarte isteata !
Si mie imi aminteste de Cristinuca la varsta ei. Aceleasi lucruri le faceam si noi. Of, cum trece timpul !
Multumim pt. filmulet !
WOW, tocmai a aratat mesajele de incurajare pt. Botezatu si am vazut-o pe mama lui, care spunea ca de 20 de ani n-a acceptat sa apara la tv si dupa Nadia Comaneci a aparut un mesaj de la....fosta iubita, Bianca !
O seara placuta, fete dragi, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

ma bucur ca le-a placut

Nicoleta, poate ai mai mult noroc, la mine nu se-ncarca: http://dansezpentrutine.protv.ro/live/ibu4.html
As vrea sa iau computerul cu mine, cu DPT live si sa ma retrag in dormitor, acolo n-avem TV

Mergi la inceput

Nina, cu Bianca asta-i mare circ... in fiecare zi vad in ziare cate o stire sau chiar mai multe- bomba despre ea. Mi-a placut cum a trecut Banica jr. peste moment si cum Bote le-a multumit doar mamei si Nadiei.
Tu ne tii la curent si cu piesele de la Eurovision, cel mai mult imi place piesa Danemarcei (duetul), dar sper sa luam si noi un loc cat mai bun si-o sa votez, ca de fiecare data.

O seara placuta si tie!

Mergi la inceput

Cristina, nu se incarca! Asta este, nu am noroc si pace! Te rog sa imi spui si mie de Eurovizion cum se voteaza, sa votez si eu Ro ;;).

Ma duc la nani, somn usor!

Mergi la inceput