MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmar

help..nu stiu daca am gresit...oricum faptul e consumat dar macar sa ma lumineze cineva...
deci o conserva cu ton si un snitel din faina de soia e ok?????

faina de soia are indicele glicemi mic..sub 35..deci merge mancat si cu lipide

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.

Un mar copt (nu am citit nimic de el...).

Paste integrale cu sos de rosii.

Pranz (plecata: smochine si caise confiate, fara zahar) (muream de pofta!!).

Acum beau lapte batut simplu.

Pe seara salata. Si apoi un mar. Sunt cam in impas... Ma apuca poftele...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmar

help..nu stiu daca am gresit...oricum faptul e consumat dar macar sa ma lumineze cineva...
deci o conserva cu ton si un snitel din faina de soia e ok?????

E OK

Toate datele depind de inaltime; acum ca mi-ai dat-o o sa apari si tu "in regula".

Mel, pentru tine inventam rubrica "suporteri"

Brindusik, nu prea merge asa cu linkul pe 4shared pt ca acolo trebuie parola. Eu zic sa reduc totul la ID-uri si eventual pt date complete dau un link la un cap mai vechi.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Dana, da-mi te rog date complete daca vrei in tabel. Imi trebuie:
- inaltimea
- greutatea actuala
- greutatea la care vrei sa ajungi
- data la care ai inceput Monti

Alayana, tu stiu ca ai dat datele mai demult, dar fii mizericordioasa, nu ma lasa sa caut prin capitolele anterioare.

Nush cine intreba de ciulama, cred ca ar merge cu faina de naut sau de soia.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Andanii sa fie bine tatal tau. Te asteptam cu vesti.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Fetele mai vechi, pe ultima coloana ar trebui sa scriu data la care am facut modificarile in tabel??

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Brindusik, nu prea merge asa cu linkul pe 4shared pt ca acolo trebuie parola. Eu zic sa reduc totul la ID-uri si eventual pt date complete dau un link la un cap mai vechi.

monn cum te gandesti tu la toate...ca un om mare..foarte buna ideea cu un capitol vechi

pff..abea am ajuns acasa...eram lesinata de foame
meniu azi

MD: lapte cu fulgi de ovaz+secara
P:un mar si o porto
C:2 pulpe de pui(fierte, prajite..nush sigur ca am pus si ulei de masline si apa)+salata verde
Lichide: cana de lapte cu nes cu ceva fructoza, cana de ceai negru, cana de ceai verde + niste apa(incerc sa beau lichide...nu-mi iese mereu si din cate am observat la munca ce mai apuc ..cand ajung acasa nu mai imi e sete)...a si cand spun lapte cu nes...si nu nes cu lapte...chiar asa beau in ditamai cana de 300ml de lapte pun si io acolo o lingurita de ness

Mergi la inceput

Brindusik, ce faci mama cu atata cofeina? Care, ca veni vorba, e interzisa in faza 1. (ca si nessul, si ceaiul au cofeina)

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Brindusik, ce faci mama cu atata cofeina? Care, ca veni vorba, e interzisa in faza 1. (ca si nessul, si ceaiul au cofeina)

nesu si ceaiu negru da(nu beau de obicei da luase un coleg earl gray si mirosea bine....si am facut ...da nu se compara cu ala la piramida )..

iar ceaiul verde...nea monti pe site-ul lui rectifica parerea..si spune ca desi are cofeina...e un foarte bun antioxidant..si ajuta la scaderea in greutate

de cand am avut exam acu 2 luni am tot beut nes cu lapte sa ma tina treaza si de atunci mi-am facut un (prost) obicei sa beau aproape zilnic...de fel nu-s coffee addict...trebuie sa-mi impun sa ma debarasez de asta ca vad ca dau ff greu jos...si pun asta pe seama micilor capricii la care tot scap...ori laa nesu ori iau din ala fara cofeina ca am vazut ca e in carf...

Mergi la inceput

monn da ce o fi cu fetele astea de nu mai scriu nici una?...ca parca numai noi doua ce mai postam pe aci de umplem paginile

Mergi la inceput