MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Or fi aflat ca am gustat din turta dulce a lu' fiu-meu si-mi pregatesc
Eu am luat acum cafeluta de cicoare instant si mi se pare buna. Ma rog, orice aduce a cafea e pt mine, ca io chiar am fost coffee-addict. Beam cu cana de 300 ml... cate 2-3/zi in sesiune, in rest doar 1.
Cred ca turta dulce am halit-o de ciuda, maine facem 6 ani de marriage si sotzul nu-i in Buc, asa ca ii sarbatoresc... cu celalalt barbat al meu ala de se lafaie amu in patul meu
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Nicoleta spune:
Eu ce sa va scriu? Ca am mancat azi ca o sparta, intruna?? Si ca mi-a fost pofta de dulce? (nu am cedat, am mancat insa multe caise si smochine...) Maine ma cantaresc...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
brindusik spune:
monn..cafeaua ta de cicoare e inka...sau e ceaiu?..si eu incepusem odata cu inka da am hotarat eu ca nu e bun ca e facuta cu trestie ..si hm...nush...consider ca spre deosebire de cafea..treaba aia e prea procesata ca sa fie monti...
acu este in carf si cafea si ness fara cofeina...dar e cam dubla la pret fata de cea obisnuita
nicoletaniu niu niu...nu te cantari!!!..nu se face asha...asta faceam si eu la inceput si nu e bine...te tampeste psihic si de descurajeaza...impune-ti sa te cantaresti la saptamana
apropo de smochinele si caisele de le-ai mancat stiu de la sora'mea ca ea e cu caloriile numarate si din astea...ca sa pui un kg..trebuie sa ai un surplus de 7000calorii...si nu cred ca ai avut atat intr-o singura zi...asa ca...CHILL...luni te sui pe cantar si vezi ce si cum stau kg..asculat sfatul unei batrane:))
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Aici sunt datele mele,daca am uitat sa scriu ceva,sa-mi spui si revin : - inaltimea : 1.70 cm - greutatea actuala : 63.5 kg - greutatea la care vrei sa ajungi : 60 kg - data la care am inceput Monti : 15.04.2010 ( cu 65.5 kg ) |
Eu am avut o pofta de dulce,vai de mine (am mancat 2 Snickers ,1 Twix si niste napolitane cu cioco )pur si simplu,nu m-am putut abtine,nu stiu ce am de 2 zile,cred ca ....acea perioada a lunii
Am mai mancat si Monti
D : salata de fructe
P : vinete cumplute cu carne la cuptor si muraturi
C : salata cu branza feta si masline
Retete usoare Montignac
:)
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
Nicoleta spune:
Nu am apucat sa citesc mesajul de la brindusik... si m-am cantarit. Stagnez. Pfiuu...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
brindusik spune:
alayna rusine rusine...vazut tot ce ai mancat RUSINE.....
spun si io ce am mancat sapt asta
pufuleti(la un prinz numai asta am mancat o punga de pufi)
un sfert de biscuit(o adus o colega care e imi tot lauda biscuitii astia si la pofte is io gravida para'se nu ea..noroc ca nu mi-au placut )
cateva arahide invelite in cioco(my boss e mare pasionat de ashea ceva si mereu ia si ne indeamna sa ne servim...ce-i drept is ff bune)
pff cate prostii am mancat..si pot pune capat de tabel(ca a fost mai in fiecare zi) nesu de care ma tot ocaraste monn
melany72 spune:
Ahaaaa, deci nu am fost eu singura care a bagat ieri ca sparta....
O fi fost ceva in aer...azi mi-am revenit,am facut sport...dar dupa masa ma intalnesc cu o Georgeta care...imi aduce tort.
Va pup
Monnvas spune:
Brindu, nu e inka, e "cafeluta de cicoare", de la Solaris, de la care luam noi fulgi si fainuri integrale, oameni seriosi!
Spovedesc si eu niste turta dulce de la fiu-meu. Problema e ca lui nu i-a placut, sotzu e plecat din Bucuresti... Cine o termina tancul ala de 1 kil????
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
montigirls...trezireeeeeeeaaaaaaaaaa
aseara am framantat iara painea aia de tarate (pentru maya scriu mai mult)
deci am pus:
-2 cani(mari) faina integrala
-1cana tarate
-1cana faina de soia
-o cana apa calduta in care am dizolvat drojida(cub mare de 42g)
-o lingura otet+2 de ulei
-susan ..vreo 30g
am lasat-o sa se odihneasca pana azi dimineata..cand am framanant-o iara am mai lasat-o in tava dupa 30 d eminute..am uns-o cu putin ulei deasupra si bagat la cuptor cam o ora...o iesit DE VIS...ff buna la gust si coapta in interior(precizez ca focul l-am dat mic sa se poate coace in interior)
Am mancat in sfarsit icre azi..cu a mea paine de tarate
brindusik spune:
monn n-am baut niciodata..asa scrie p ea?...ce gust are...de inka sau...de ceai?ca poate o incerc si io..desi dupa cum spuneam nu-s coffee addicted..da imi place pur si simplu laptele cu gust de nes...