MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Or fi aflat ca am gustat din turta dulce a lu' fiu-meu si-mi pregatesc

Eu am luat acum cafeluta de cicoare instant si mi se pare buna. Ma rog, orice aduce a cafea e pt mine, ca io chiar am fost coffee-addict. Beam cu cana de 300 ml... cate 2-3/zi in sesiune, in rest doar 1.

Cred ca turta dulce am halit-o de ciuda, maine facem 6 ani de marriage si sotzul nu-i in Buc, asa ca ii sarbatoresc... cu celalalt barbat al meu ala de se lafaie amu in patul meu

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu ce sa va scriu? Ca am mancat azi ca o sparta, intruna?? Si ca mi-a fost pofta de dulce? (nu am cedat, am mancat insa multe caise si smochine...) Maine ma cantaresc...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn..cafeaua ta de cicoare e inka...sau e ceaiu?..si eu incepusem odata cu inka da am hotarat eu ca nu e bun ca e facuta cu trestie ..si hm...nush...consider ca spre deosebire de cafea..treaba aia e prea procesata ca sa fie monti...

acu este in carf si cafea si ness fara cofeina...dar e cam dubla la pret fata de cea obisnuita

nicoletaniu niu niu...nu te cantari!!!..nu se face asha...asta faceam si eu la inceput si nu e bine...te tampeste psihic si de descurajeaza...impune-ti sa te cantaresti la saptamana
apropo de smochinele si caisele de le-ai mancat stiu de la sora'mea ca ea e cu caloriile numarate si din astea...ca sa pui un kg..trebuie sa ai un surplus de 7000calorii...si nu cred ca ai avut atat intr-o singura zi...asa ca...CHILL...luni te sui pe cantar si vezi ce si cum stau kg..asculat sfatul unei batrane:))

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Aici sunt datele mele,daca am uitat sa scriu ceva,sa-mi spui si revin :

- inaltimea : 1.70 cm
- greutatea actuala : 63.5 kg
- greutatea la care vrei sa ajungi : 60 kg
- data la care am inceput Monti : 15.04.2010 ( cu 65.5 kg )

Eu am avut o pofta de dulce,vai de mine (am mancat 2 Snickers ,1 Twix si niste napolitane cu cioco )pur si simplu,nu m-am putut abtine,nu stiu ce am de 2 zile,cred ca ....acea perioada a lunii

Am mai mancat si Monti

D : salata de fructe
P : vinete cumplute cu carne la cuptor si muraturi
C : salata cu branza feta si masline

Retete usoare Montignac

:)

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu am apucat sa citesc mesajul de la brindusik... si m-am cantarit. Stagnez. Pfiuu...

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

alayna rusine rusine...vazut tot ce ai mancat RUSINE.....

spun si io ce am mancat sapt asta
pufuleti(la un prinz numai asta am mancat o punga de pufi)
un sfert de biscuit(o adus o colega care e imi tot lauda biscuitii astia si la pofte is io gravida para'se nu ea..noroc ca nu mi-au placut )
cateva arahide invelite in cioco(my boss e mare pasionat de ashea ceva si mereu ia si ne indeamna sa ne servim...ce-i drept is ff bune)

pff cate prostii am mancat..si pot pune capat de tabel(ca a fost mai in fiecare zi) nesu de care ma tot ocaraste monn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ahaaaa, deci nu am fost eu singura care a bagat ieri ca sparta....

O fi fost ceva in aer...azi mi-am revenit,am facut sport...dar dupa masa ma intalnesc cu o Georgeta care...imi aduce tort.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Brindu, nu e inka, e "cafeluta de cicoare", de la Solaris, de la care luam noi fulgi si fainuri integrale, oameni seriosi!

Spovedesc si eu niste turta dulce de la fiu-meu. Problema e ca lui nu i-a placut, sotzu e plecat din Bucuresti... Cine o termina tancul ala de 1 kil????

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

montigirls...trezireeeeeeeaaaaaaaaaa

aseara am framantat iara painea aia de tarate (pentru maya scriu mai mult)
deci am pus:
-2 cani(mari) faina integrala
-1cana tarate
-1cana faina de soia
-o cana apa calduta in care am dizolvat drojida(cub mare de 42g)
-o lingura otet+2 de ulei
-susan ..vreo 30g
am lasat-o sa se odihneasca pana azi dimineata..cand am framanant-o iara am mai lasat-o in tava dupa 30 d eminute..am uns-o cu putin ulei deasupra si bagat la cuptor cam o ora...o iesit DE VIS...ff buna la gust si coapta in interior(precizez ca focul l-am dat mic sa se poate coace in interior)

Am mancat in sfarsit icre azi..cu a mea paine de tarate

Mergi la inceput

monn n-am baut niciodata..asa scrie p ea?...ce gust are...de inka sau...de ceai?ca poate o incerc si io..desi dupa cum spuneam nu-s coffee addicted..da imi place pur si simplu laptele cu gust de nes...

Mergi la inceput