MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 7
alexmar spune:
Buna dimineata,
Am cam dat bir cu fugitii de pe forum pt ca am avut o saptamana groazanica. Ieri, dupa inspectia fiscala v-am citit - tare harnicute ati fost - dar nu am mai putut sa scriu - nu mai aveam forta.
Deci, sa incepem
Raport, 70,700 kg. - deci 1,300 kg jos - mai aveam niste datorii pentru tabel - 1,62 inaltime, dar la coloana "%" - nu stiu ce sa scriu...deci, am tinut regimul dar nu este slabirea la care ma asteptam..nu stiu daca stresul influenteaza caci saptamana asta a fost saptamana stresului suprem...
Bun venit noilor fete...teo vad ca este un fel de enciclopedie ...super, nu mai cautam noi informatiile, le primim pe tava
puisorule, eu stiu ca in surimi se gaseste amidon...e ok? si mie imi plac tare mult dar le-am pus capac...dar daca tu zici ca e ok...
In week-endul trecut am cautat naut (boabe) si faina de naut si nu am gasit...voi de unde va faceti aprovizionarea
Si mai am o intrebare: ciulama de ciuperci...cu ce faina si cum se face...please, please, please
Si eu vreau adresa restaurantului Monti, poate asa mai mananc si eu prin oras
Si gata...adica am uitat meniul de azi:
md - cereale integrale cu lapte de soia
p. 1-2 conserve de ton in suc propriu
c...poate salata
O zi buna tuturor si mai intru ca acum mai mai linistit putin
andanii spune:
brandusik draga faceti ce vreti, io spuneam doar ... nu am zis ca nu vreau , oricum nu am nervi de-astea , tatal meu e in operatie chiar acuma si-s zombie , ma scuzati
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii brandusik draga faceti ce vreti, io spuneam doar ... nu am zis ca nu vreau , oricum nu am nervi de-astea , tatal meu e in operatie chiar acuma si-s zombie , ma scuzati ANDANII |
DON'T WORRY be happy...o sa fie totul bine...gandeste pozitiv pliz
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
melany72 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Inainte sa fac modificarile cerute in listuta as vrea acordul fetelor mai vechi. Pana la urma si eu sunt Monti doar de 5-6 luni, asa ca Maya, Andanii, Mel... ce ziceti, reducem lista fetelor "in asteptare"? |
Ma, eu nu ma bag ca nici macar nu mai tin Monti, doar va tin companie si aduceri aminte.
Nu stiu cum faci tabelul, dar daca e in excel..ceea ce nu cred, poti sa le treci pe pag 2 cu mentiunea in capatul de sus al tabelului ca la prima revenire se readuc in tabelul principal.
So, esti in charge, alege tu.
melany72 spune:
citat din mesajul lui danaradum Buna fetelor Eu sunt noua pe forum si relativ noua in acest stil de viata monti. am avut mai multe tentative dar am esuat datorita unei placeri pe care nu puteam sa mi-o stapanesc. INGHETATA!!!! din fericire am descoperit un restaurant in bucuresti unde se mananca monti si au si inghetata. asa ca am rezolvat si aceasta problema. timpul petrecut acasa nu prea mi-a permis pana acum sa gatesc asa ca eram mereu pe fuga la masa si gaseam scuze. dar acum GATA! ma pregatesc si pentru un bebe si din pacate am luat si cateva kg in iarna asta. cam 6-7 kg ceea ce este enorm pt mine. nu ma mai cuprinde nimic. |
Si eu astept numele...
brindusik spune:
melany nu mai tii monti??..pai si cine e cu biciu acu?
alexmar in orice plafar gasesti treburile astea...faina e mai absenta ori aduc putina ori se vinde repede(ca toata lumea tine monti )...dar la unirii e un plafar foarte bine aprovizionat
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii brandusik draga faceti ce vreti, io spuneam doar ... nu am zis ca nu vreau , oricum nu am nervi de-astea , tatal meu e in operatie chiar acuma si-s zombie , ma scuzati ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
Multa sanatate andanii!!
melany72 spune:
citat din mesajul lui brindusik melany nu mai tii monti??..pai si cine e cu biciu acu? alexmar in orice plafar gasesti treburile astea...faina e mai absenta ori aduc putina ori se vinde repede(ca toata lumea tine monti )...dar la unirii e un plafar foarte bine aprovizionat Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Biciul e in dotare....dar Monti nu mai tin de vreo 2 ani!!
brindusik spune:
citat din mesajul lui melany72 Biciul e in dotare....dar Monti nu mai tin de vreo 2 ani!! |
aha deci esti ca medicu nutritionist care spune sa te abtii si sa mananci cumpatat...da el are burta
de ce te-ai lasat? nu era sloganu ca nu e dieta e still de viata? ai ajuns la cate kg vroiai sau mergea prea incet sau deloc?
alexmar spune:
help..nu stiu daca am gresit...oricum faptul e consumat dar macar sa ma lumineze cineva...
deci o conserva cu ton si un snitel din faina de soia e ok?????