MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
danaradum spune:
Buna fetelor
Eu sunt noua pe forum si relativ noua in acest stil de viata monti. am avut mai multe tentative dar am esuat datorita unei placeri pe care nu puteam sa mi-o stapanesc. INGHETATA!!!! din fericire am descoperit un restaurant in bucuresti unde se mananca monti si au si inghetata. asa ca am rezolvat si aceasta problema. timpul petrecut acasa nu prea mi-a permis pana acum sa gatesc asa ca eram mereu pe fuga la masa si gaseam scuze. dar acum GATA! ma pregatesc si pentru un bebe si din pacate am luat si cateva kg in iarna asta. cam 6-7 kg ceea ce este enorm pt mine. nu ma mai cuprinde nimic.
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaradum Buna fetelor din fericire am descoperit un restaurant in bucuresti unde se mananca monti si au si inghetata. |
daca nu zici repede care-i restaurantul, nu te primim
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
maya_m spune:
citat din mesajul lui Monnvas Inainte sa fac modificarile cerute in listuta as vrea acordul fetelor mai vechi. Pana la urma si eu sunt Monti doar de 5-6 luni, asa ca Maya, Andanii, Mel... ce ziceti, reducem lista fetelor "in asteptare"? |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
BRANDUSIKO,sufletelul meu,m-am gandit la tine azi dimineata cand savuram chestia aia indesata ...cu icreacum sper sa nu ma ia la rost cantarulca tare cu pofta am mai mancat...am compensat la amiaza cu o salata free-style iar la h18 cu un bol de ciorba de fasole ....
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya pff...lasa-ma ca maine imi iau o cutiuta din carf...sau sa astept weekendu viitor sa-mi faca mama icre?hm...
incerc iara painea..o framant maine...si o las pana sambata la dospit in frigi...am tot constatat ca e buna combinatia asta cu integrala, tarate si soia...o sa fac al fel ...la cuptor..si dupa bag la microunde felii cand o halesc(azi deja mi se cam uscasera feliile de le mai aveam si (am facut ce stiu de la mama)..le-am udat putin si le-am bagat la micro...de vis...spuneai ca-s facute atunci..deci is deja fana painea asta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ariel_7000 spune:
nici eu nu am nimic impotriva reducerii listei. uite, puteti sa incepeti sa ma stergeti pe mine din lista de "asteptate cu drag", caci acum sunt trecuta si la "active".
dana, bine ai venit pe DC si la montigirls. unde zici ca e restaurantul ala???? mai da-ne amanunte, pls.
azi aveam cu 250 gr mai putin. eu una sunt ffff multumita de evolutie, dar fac ce fac si ma cantaresc zilnic, caci iau tratamentul ala de reglare hormonala si mi-e teama sa nu influenteze cu ceva ritmul de slabire. macar e naturist de data asta, caci ultima data am luat ceva hormonal si m-am ingrasat 7 kg in 1.5 luni .
in rest, azi doar am ciugulit, inca nu am pofta de mancare, banuiesc ca si din cauza tratamentului, am avut si toata ziua o migrena ucigatoare si numai de mancat nu mi-a ars....
tare mi-e ca dupa perioada asta de lipsa de pofta sa nu ma apuce o perioada de foame de lup si sa incep sa depun....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
andanii spune:
neata montigirls
din partea mea se poate sterge tabelul cu fetele in asteptare dar eu am avut o tentativa mai pe vremuri (nu erati voi pe aici) si am sters fetele in asteptare apoi am primit critici si m-am vazut in postura sa le pun inapoi si alta chestie este ca tot dispar si revin fete si-atunci e ffff simplu numai sa le copy paste de de la asteptare si sa le pui la active
cam astea sunt motivele pentru care exista acea lista de asteptare
Dar din punctul meu de vedere e ok, fa ce vrei monnvas, eu oricum nu mai am timp sa ma ocup deocamdata de lista
eu sunt varza dar sunt alaturi de voi toate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
brindusik spune:
andani da nu le stergem de tot.....doar punem lista intr-un fisier(adik vb vine "punem"...ca monn face cartile pe aci) si fisieru ala o sa aiba link...adik sintetizam ditamai lista intr-o singura linie unde se da click..vb reclamei "simplu!nu?"
si urmeaza-ti motto-ul "don't worry be happy"
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Rony spune:
Prezent! am fost plecata la tara si nu am internet acolo; raportez 81 kilo in conditiile in care am mancat mult de Paste si de ziua lui tata-multeee prajituri! insa astazi studiez retete compatibile cu dieta ...pana acum am baut un ceai siam mancat o banana, la pranz copanele fierte si seara ,mai vedem,caci plec la tara ...va pup ne vedem peste o saptamana
citat din mesajul lui Monnvas Montigagici, cam asta am facut la tabel. Nu am date de la Alayana si Rony si cred ca mai sunt cateva fete. Alexmar, la tine am niste ???. In rest... spor la slabit. Io tocmai am halit un spanac cu leurda si stevie (ca tantile din piata, cand au vazut ca-s chitita pe buruieni, au inceput sa-mi dea retete... si sa-mi bage stevia-n plasa ) ingrosat cu smantana si un ou ochi. ce-mi plac buruienile astea! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
brindusik spune:
rony nea monti nu prea ne na voie la banane in faza 1