MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Brandusika,multumesc pentru complimente!..Daca as fi si mai slaba cu vreo 10 kile,altfel ar sta lucrurile...
Cand ma uit in oglinda,ma apuca asa o frustrare si-o stare de nervi....

incep sa cred k ori is nebuna si uit ce scriu..ori va place numele meu si-l atribuiti la toate in lista..mai intai alexmar ma confunda cu monn acu cred ca is confundata cu catalinsk e funny sa ma vad pe aci fara sa fac nimic..e un fel de proces in care castig prin neprezentare

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Citat:
Brandusika,multumesc pentru complimente!..Daca as fi si mai slaba cu vreo 10 kile,altfel ar sta lucrurile...

incep sa cred k ori is nebuna si uit ce scriu..ori va place numele meu si-l atribuiti la toate in lista..mai intai alexmar ma confunda cu monn acu cred ca is confundata cu catalinsk e funny sa ma vad pe aci fara sa fac nimic..e un fel de proces in care castig prin neprezentare

da, cu mine te confunda Teodora

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Citat:

da, cu mine te confunda Teodora

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Brandusik!!!!
V-am zis ca-s ,,pa-pa'' si voi nu m-ati crezut...

Catalishka,tie-ti multumeam!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

lasa teodora macar ashea apare si numele meu de bine

aseara am facut clatite monti..(nush cine se plangea de faina integrala care e plina de tarate, da despre asta vb si eu acum ceva vreme, ca nu intelegeam care e spilu cu faina integrala ca e numai tarate...CAT SE POATE DE ADEVARATpt Galmopan...acum am luat Dobrogea nu am desfacut-o dar sper sa nu mai fie ashea taratoasa)..revenind la clatite...chiar bune..desi aveau multaaaa tarate...am papat cu dulceata de cirese amare..(nush daca era monti asta am gasit prin proviziile puse de mama)

Mergi la inceput

meniu azi:
MD:1clatita cu dulceata de cirese amare
G:o para verde
P:pizza monti
G:3 patratele de cioco neagra(nush cat e de monti ca are umplutura de tiramisu desi pe afara e aproape monti 65%)
C:ficatei de pui la cuptor(microunde nu va faceti iluzii), cu ceva ulei de masline si curry+o salata de rosii, ridichi, castravete cu ulei de masline(+ niste paine de tarate care am tavalit-o prin zeama)

acestea fiind spuse...3 abateri azi:
1.dulceata cu zahar probabil
2.crema de tiramisu din cioco
3.ficateii de pui care is de evitat in faza 1
si ma mai mir de ce-s cat pianu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, si la mine trebe scos , da' cred ca e din cauza lu' ciclonu' care vine vine vineeee... oare?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Asa ca Md oua fierte cu cascaval si ardei capia
P fructe de mare cred ca cu nimic ca nu stiu cu ce as putea sa le mananc.( stiu ca nu-s chiar monti dar asta a fost in plan si noaptea cand gatesc eu e cam greu sa mai faci schimbari majore de meniu)
C ciorba de varza.

dupa mine, fructele de mare merg cu sos de portocale, cu hrean, ridiche, salata de ceapa cu patrunjel sau anason, cu sos de rosii, cam asa imi plac mie. nu stiu altii cum sunt...
Ciorba de varza e din-aia de dieta, sau traditionala? mi-ai facut

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Teo, eu zic ca n-re rost sa te frustrezi asa cu inghetata. una pe zi n-o fi foc. eu, una, mananc cam zilnic cel putin un cornet. daca nu mananc acu vara, atunci cand? si daca nu eu, atunci cine? (poate Fizz?...)

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna seara fete dragi,

Am spus ca am entorsa la glezna stanga de luni?...nu de alta dar vad ca nu m-a intrebat nimeni nimik, deci clar...nu v-am zis.Asa ca sunt in pauza de sport ...tocmai cand imi intrasem in mana.

Teodora, te-am vazut in poze cu Puisor,nu? In Antalia...deci ai profesor bun la o adica...

Puisor, sa ne zici ce are copilul...dont worry, isi revine ea, tin pumnii!

Eu mananc normal, de luni ma hotarasem si eu sa adopt un stil de viata sanatos...deci mananc sanatos...si mi-am automatizat micul dejun, mananc lapte de soia cu proteina de zer, capsuni si seminte de in, bagate la blender.

Am stat 3 zile acasa cu piciorul in sus, azi a fost prima zi de munca, maine a doua si pe urma pauza iar.Avem o zi de nastere in weekend, e de gratar deci as avea ce manca dar sigur o sa fie si dulce.
Duminica vreau sa ma duc in parc..

Vedeti? Deja fac planuri de weekend...ca maine e VINERIIIIII...

Hai sa fiti cuminti.Pupici.

Mergi la inceput

monn ascoate ca nu se mai poate....auzi la ninha o inghetata pe zi...de parca noi aci am fi in vacanta....toate de 2 saptamani o dam din abatere in abatere si kg astea nu se duc ashea...iar tu monn nu te mai plange ca esti slabanoaga iti permiti sa balotezi ce-ti pofteste inimioara fara sa ai repercusiuni prea grave

Mergi la inceput