MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

melany ce sa intrebam de glezna (de care ne-ai spus)...cand noi nu stim cu ce gura sa mai imbucam ceva ce nu trebe...

am incredere in glezna ta ca ia deciza cea mai buna si se va reface

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

melany ai dreptate sa fii suparata pe noi. Eu una am vrut sa te intreb de glezna, am vrut sa si copii bolnaviori, dar asa o nebunie e la mine la lucru ca mi-a iesit doar mesajul ala tamp cu meniul.

Fetelor pentru ciorba de varza n-am reteta, ca in general eu nu gatesc dupa retete. Asta am facut-o cu zeama de pe sunca de la Paste de asta a iesit asa de buna. In general pun radacinoase de tot felul inclusiv morcov, ceapa pe astea le maruntesc bine in blender, apoi le calesc si apoi adaug varza fidelute. Mai pun pasta de gogosari pusa de mine si vegeta naturala nu mai am facuta de mine dar am gasit una la naturisti la fel de buna. A, la urma am maruntit cateva fire de cimbru proaspat, ca doar mi-am luat la ghiveci.

Acuma seara am facut o salata de naut ( din nautul ce nu mi-a mai intrat la tocana de ieri noapte)deci am facut un sos de iaurt cu usturoi si lamaie, am maruntit niste masline verzi , a iesit bestial, asa de bestial ca le-a placut si pruncilor, asa ca pe maine iar suntem fara mancare. Eu una numa am gustat de 2 ori de sare.

La cuptor am vinete si dovlecei cu ketchup pe care i-am cam ratat. Cand am prajit vinetele pentru vinete cu nuci le-am facut la cuptor in tava de teflon, acu am vrut sa fiu smechera si sa termin mai repede , asa ca le-am facut in tava aragazului. Bineanteles ca s-au prins si abia le-am mai dezlipit de acolo, asa ca a iesit ceva care arata groaznic. Sunt bune la gust si oricum numai eu mananc, asa ca ....... Ufff am si mancat una. la ora asta... e drama de-a dreptul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Mel,eu n-am vazut mesajul in care ai scris de glezna,deh,neuronuRefacere rapida.
Aseara n-am mai mancat ce am zis,pui cu loboda,ca m-am intalnit cu niste prietene si am ajuns la 9 acasa,ce sa mai fac la ora aia,asa ca i-am facut consortului oua ochiuri si am mancat si eu un sfert dintr-unu,de pofta,ca asa de foame,as fi mancat 3.Am baut apa la greu si gata!Imi vine sa ma pup,ca mi-a adus prietena mea cioco elvetiana si n-am pus gura pe ea.Sper sa ma pot abtine si in weekend,mai ales ca plec la mosie si acolo e tentatia mare.
Azi mi-am propus asa:

paine cu magiun
ciorba de legume
dovlecei prajiti cu mujdei
diseara nu stiu,in functie de ce are mamaie prin oale.

weekend fara abateri va doresc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eheeeiiii, nu m-am suparat mei...doar nu stiam daca v-am tinut la " 220V" cu ce se intampla cu mine.
Fiecare le are pe ale lui....

Va pup pe fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

scrisei un mesaj-fluviu..din nou si-mi da parola incorecta

asa ca scurtez
MELANYsa treaca
BRANDUSIKO mi-ai facut pofta cu clatitele taleasa ca am facut dimineata da' nu am putut-o intoarce pe prima -banuiesc ca e de vina faina prea taratoasa- asa ca le-am pus cu lingura si-au iesit niste gogosele..am pus in comp. si 2buc. mar razuit..si le-am mancat asa ''nude''fara nimic
pt.amiaza mai am ciorba[nu ma certati si voi cum face mama pt. chestia asta ..ca fac prea multa mancare odata ca de ce nu fac in fiecare zi]si spre seara dovlecei pane cu mujdei de usturoi..ofcourse
sa nu uit..dat-mi fara numar,fara numar..am bagat ieri o inghetata cu cornet cu tot si spre seara am lins la propriufarfuria lu' fiu-meu de lapte cu cacao si biscuiti

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

WE fain cu mult soare fetelor

sa mancati gratar de pui si mititei cu salata verde

io-s ca o purcica deja .... nu va spun cat am , nu stiu cum reusesc , da nu ma pot mobiliza deloc, io nu stiu ce am , parca am innebunit de tot certati-ma faceti-mi ceva sa-mi revin .... pleaseee .... sa nu mai mananc nepermise normal .... cine scoate biciul la mine

gata cu spitalele, l-am dus acasa pe tata ... a trecut , e ok ... dupa 4 saptamani de spital trebuia sa se termine cu bine .

vreau sa ma apuc serios de treaba si de luni la sala cu mine .... neaparat

melany da ce ai la glezna ???? ce ai patit ??? ce ai facut ????

restul fetelor va pup , da ??? stiti chiar daca nu va spun nimic ca ma gandesc la voi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

andanii, bine ai revenit. si gata, pune-te pe treaba.

La mine a mers chestia cu probat 2-3 lucruri care tipau pe mine si uitat in oglinda, pus la oglinda o poza de cand aveam 52 kg si gata....targetul

eu sunt cuminte, azi numai fructe si nitele migdale crude.

si raport, 69,800 kg.

Eu am o zi nebuna la serviciu, asa ca incerc sa intru diseara.

Pupici

Mergi la inceput

alexmar nu trisa ...raportu se da lunea...ca sa nu cazi in pacatul weekendului si sa spui ca recuperezi sapt viitoare

maya si eu tot faina din aia taratzoasa am avut...azi o sa incerc paine cu tarate cu cea Dobrogea.mie nu mi s-o prins nici una..probabil si din cauza ca am pus si o lingura de ulei in compozitie

azi...am rasfoit cartea lu nea Monti..si vazut ca si painea permisa monti trebuie consumata NUMAI DIMI in faza 1 (asta explica de ce io de 2 sapt am pus un kg back...nenea monti spunand in una din intrebarile de pe site ca atunci cand nu dai jos trebe sa reduci glucidele...io mancand si dimi fulgi cu lapte si la prinz diverse cu painea de tarate)

inca nu am gasit partea unde spune ca ce e sub 35 poate fi mancat cu grasimi(am mustrari de constiinta ca mananc paine de tarate cu icre)

Mergi la inceput

fetiliiiii....raportez ca am framantat painea de tarate(sub supravegherea lu mama )

maya de data asta am pus 2 cani de Dobrogea integrala, 2 cani de tarate, o cana de soia amestecat cu naut (ca nu aveam de ajuns nici de una nici de alta incat sa fac numai din una o cana ), am pus si niste susan, si de data asta ma pus 50g drojdie

acum sa tze spun maya ce mi-o spus mamasa..si anume..coca trebuie sa fie moale...adik nu foarte legata...(oricum a mea eu am spus ca era moale fata de cum era data trecuta numai si numai cu tarate da mama o spus ca trebuia si mai moale) am framantat-o si am lasat-o la dospit...dupa am mai bosolit-o un pic si am pus-o in tava..mama a spus ca painea iese ok in momentul cand e crescuta cat tava..iar daca are aluatul legat nu e pericol sa dea inapoi...acu...sa vedem ce-o iesi

si maine..tin sa mentionez maya ca-mi face mamasa icre...de 2 feluri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii bine ca s-a terminat episodul asta nefericit. Te las 2 zile sa-ti revii si apoi scot

Mel nici io n-am citit de glezna ta, sa treaca repede. Ai calcat stramb?

Azi:
md. iaurt cu fulgi (iaurt nedegresat, aahhh ce-mi place )
p. un pic de carne din mancarea de pui cu stevie
c. restul de mancare de pui cu stevie

Zilele trecute am halit din prajiturile piticului si am simitit, pe bune, cum parca am sangele ingrosat de la zahar. Ma rog, mi-a luat vreo 3 zile sa ma conving... Daaar sunt back in business

Ia sa vedem, trecem la capitol nou?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput