MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Azi raportez un purcel care a mancat non-stop. Am insa o scuza: luna plina...
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
puisorul spune:
Nicoleta, polenta cred ca e faina de malai si nu ai ce face cu ea. Orezul basmati cu lapte degresat e ok.
Eu am avut niste zile foarte aglomerate, pitica e bolnava dar nu stiu ce are , nu mananca nimic, mai si varsa dar e constipata. Pediatra zicea ca poate e o viroza digestiva, dar frate tine de duminica
Meniu ieri:
Md: o felie de friptura de porc a la Jamie, o felie de Ementaler, ridichi
P: lipie cu humus si ceapa verde
c:gratare de piept de curcan si legume mexicane
Am facut duminica lipii din faina integrala dar evident ca nu au iesit elastice ca si cele din faina alba. Mai ales ca le-amfacut din faina integrala Galmopan de la Kaufland care are tarate la greu in ea. Cea de la Dobrogea nu avea deloc tarate
Meniu azi:
MD: omleta, wassa, ridichi
P: falafel in lipie cu humus si castraveti murati
C: habar nu am inca
Va pup si sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
valentinag spune:
Nicoleta,daac iti place orezul maro,merge,dar e naspa rau la gust.
Azi asa:
2 felii de paine cu gem topoloveni
branza,ou fiert,rosie si castravete
cioco neagra
piept de pui la cuptor cu loboda
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alexmar spune:
Neata fetele
puisor, daca vrei sa o vada o doctorita super ok da-mi un PM - doctorita e la spitalul emilia irza din colentina si e foarte buna profesional.
Meniu ieri:
dimineata 2 pere
p - varza fiarta
c - fasole batuta
Meniu azi
MD o para, smochine deshidratate si 2 prune uscate
Gust - 2 kiwi
P - spaghete integrale fierte al dante cu rosii si ciuperciC - biscuiti monti si 4 cuburi cioco 85% cacao
Deci, sunt cuminte si aseara am mai si copt biscuiti - ceea ce la mine e o noutate, pt ca nu am mai facut in viata mea asa ceva. Au iesit buni dar puteau fi si mai buni daca nu uitam sa pun esenta de rom
Cam atat. Puisor sanatate bebicei si daca vrei sa o vada si altcineva te rog sa ma anunti.
Monnvas spune:
Neatza. Puisorule, sanatate piticei tale. nici al meu nu e in apele lui, i-a decorat ieri masina lu' taica-meu. Nici nu stiu: o fi vaccinul, or fi maselele, o fi...???
Asa ca ieri am mancat din checul lui, ala cu unt si faina alba si chipsuri - da' astea intrau in "planul de abateri"
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
maya_m spune:
PUISORULE puisorul mic..sa treaca repede....la fiu-meu in grupa sunt doi baieti cu varsaturi si dureri de burtica..una dintre mame a mers azi sa-i faca analize..ii e frica ca e apendicita...dar tare mi-e ca e ceva virotic
NICOLETA io stiam ca mamaligutei noastre i se zice polenta -prin alte tari...dar noi oricum n-avem treaba cu eaMENIU AZI- MD-2ooofierte +1bucatica carnat+ceapa verde
- P-2snitele pui+salata de verdeturi
- C-un bol de ciorba
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Nicoleta spune:
mda... cu polenta m-am linistit... nu stiu de ce oi fi retinut eu numele ca pe ceva bun gen Monti... insa am cumparat Pumpernickel :). Paine de-aia ingrozitor de neagra si ciudatica.. dar imi place!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D
Somleac spune:
Na salut,
meniul de azi MD - alune de padure, ca am plecat de dimineata si am calatorit
P- ciorba de varza, doamne ce buna e doar ca se duce repede si lasa o foame in urma......
C - tocanita de vitel cu naut ( sper sa fie Monti, si daca nu-i oricum mananc; mi-a fost destul azi noapte cand am terminat-o ca a trebuit sa ma abtin)
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alexmar spune:
somleac - da-mi si mie te rog, reteta de ciorba de varza. Caci eu am facut pt ieri dupa o reteta si a iesit o mancare de varza fiarta, e drept ca mai lunguta, dar nu avea nicio treaba cu ciorba de varza.
mihailescu teodora spune:
Hello Montigirls!!!!
Io mi-s intr-o goneta nebuna!La servici e mult de munca,acasa ma ia Mihnea de odihnita,asa ca.....
Puisor,sanatate multa fetitei tale dai si baietelului lui Monnvas
Io ma tin more or less de Monti,adika,io zic ca mananc Monti,dar ma omoara semintele de floarea soarelui.E un brand:Djili-unele in punga albastra,prajite,dar fara sare,dupa care balesc din greu
E nasol rau?Am zile cand mananc o punguta de 80 g,calorii au multe,banuiesc ca sunt din gasca glucido-lipidica,deci nashpa...
Acum mananc un chefir cu fulgi de ovaz.Chefirul e cam gras,are 3.5% grasime,cred ca am cam dat-o in bara!
Am pofta teribila de inghetata.Tre sa caut fructe de padure congelate,dau o tura in Selgros,ca acolo sunt mai multe sortimente si va spun ce-o sa prestez.
Chef am sa fac multe ,dar lipsa timpului ma omoara!
Brandusika,multumesc pentru complimente!..Daca as fi si mai slaba cu vreo 10 kile,altfel ar sta lucrurile...
Cand ma uit in oglinda,ma apuca asa o frustrare si-o stare de nervi....
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii