MONTIGNAC (137) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Brindusik, asa scrie pe ea, am luat-o de la plafar. Aveau si cu arome, dar aia ba avea malt, ba nu era instant... nah, fitze pe capul meu.
Painea aia ai lasat-o peste noapte la caldurica sau la temperatura camerei? Ca la mine s-a oprit caldura si temperatura camerei e destul de scazuta

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn am lasat-o la temperatura camerei...da well asta nush daca te ajuta cu ceva pentru ca la mine fara caldura is cam 22 de grade ...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,doamnele mele dragi!
Vad ca toate am fost in pofte zilele astea!Nici pe mine nu m-au ocolit ,din pacate!
Scoateti biciul si pt.mine ca m-am dat in barci rau de tot azi:rigattoni quattro fromagi&pizza&seminte de floarea soarelui...
Si ca sa nu va dezamagesc cred ca am descoperit si restaurantul cu mancaruri Monti!
Sambata viitoare vreau sa-l incerc si eu!

E vorba despre:

www.fibrio.ro

Iar celebrele inghetate Monti:

http://www.corneliamarin.ro/?cat=9

Noapte buna!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'Ete si ,ca tot fu ,,subectu' zilei'':

http://www.corneliamarin.ro/?cat=8

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata.

Teodora, o sa tin minte pontul cu . Azi, dat fiind ca sunt la mama, m-am abatut si eu la o cafea cu cofeina, profitand si de faptul ca are un cantar mai generos decat cel de-acasa care imi arata fix 50 kg (stiu ca ala de-acasa e mai exigent). Daaar n-am mai baut o cafea adevarata de mai mult de 5 luni.

Fetele de la odiseea mea ma intrebau daca se poate sa tii Monti forever. Cand le-am zis ca am 5 luni (sau 6?? nici nu mai stiu) de cand m-am apucat au facut okii mari, adicatelea chiar se poate?!

Multam pt linkul cu restaurantul, m-am uitat pe meniu si nici nu mi se pare exagerat de scump, dat fiind ca e in Dorobanti vizavi de liceul meu

S-aveti o duminica frumoasa, gustoasa si monticioasa!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata!

Fii-mea e inca la somn...mare minune.Ieri am petrecut o zi faina, am fost si la padure la Baneasa, ne-am plimbat prin ciripit de pasarele, apoi in mall la BAneasa...am ajuns acasa pe la 22.30, plecati de la 16.30.Ne-am vazut cu niste prieteni, fetele au folosit si rolele la greu prin fata "CAsei Albe"..ce mai, o dupa amiaza placuta.
De mancat nu am dat pe spate de frumos, dar sa zicem ca am stat pe loc cu cantarul.

Va pup si o duminica placuta...se pare ca azi petrecem...in casa , la cat de urat e afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

montigirls...trezireeeeeeeaaaaaaaaaa

aseara am framantat iara painea aia de tarate (pentru maya scriu mai mult)
deci am pus:
-2 cani(mari) faina integrala
-1cana tarate
-1cana faina de soia
-o cana apa calduta in care am dizolvat drojida(cub mare de 42g)
-o lingura otet+2 de ulei
-susan ..vreo 30g
am lasat-o sa se odihneasca pana azi dimineata..cand am framanant-o iara am mai lasat-o in tava dupa 30 d eminute..am uns-o cu putin ulei deasupra si bagat la cuptor cam o ora...o iesit DE VIS...ff buna la gust si coapta in interior(precizez ca focul l-am dat mic sa se poate coace in interior)

Am mancat in sfarsit icre azi..cu a mea paine de tarate

vad ca ai pus mai multa drojdie,este?
nu s-a acrit sau mai stiu io ce daca ai lasat-o peste noapte?
o sa incerc si io sapt. asta sa vad ce iese..dar se poate alatura lipidelor daca nu-i 50/50 faina/tarate? sau 1canafaina soia e in locul 1cani tarate?

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

sa fiu si io in ton cu voi marturisesc ca m-am porcosit cu 1 felie cozonac ieri si 2 imbucaturi azi dimineata

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
vad ca ai pus mai multa drojdie,este?
nu s-a acrit sau mai stiu io ce daca ai lasat-o peste noapte?
o sa incerc si io sapt. asta sa vad ce iese..dar se poate alatura lipidelor daca nu-i 50/50 faina/tarate? sau 1canafaina soia e in locul 1cani tarate?

dap am pus mai multa drojdie..da spilu cred ca o fost ca am lasat-o indeajuns sa se linisteasca alutul...si da...am pus soia ca sa compltez taratea, in paranteza fie spus...eu faina integrala o vad tot tarte..numai ca mai are si ceva prin ea alb..dar e tot tarate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salutare.

Eu azi am mancat un covrig cu susan... buni ii mai fac turcii astia pe aici!!

Fireste, mi-e pofta de dulce... Stie cineva o reteta simpla de tort Monti?

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput