Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Tot vroiam sa va intreb: voi ce stiti exista restrictii in aceste luni referitoare la vopsitul parului, folosirea produselor cosmetice (farduri, oja), creme (aici sigur sunt)?Partea cu vopsitul ma intereseaza in mod special intrucat chiar daca acum sunt doar usor duo-color in curand voi deveni multi-color ...

TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Clary, tu deja numeri zilele pana la prenatal...eu numar lunile

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Clary, tu deja numeri zilele pana la prenatal...eu numar lunile

Ma imbarbatez singura,Kity, ca abia pe 21 iunie pot intra in prenatal..mai am fix doua luni dar acu' trec.

tina,doctora mi-a zis sa ma duc la coafor ca au vopsea "speciala"..eu mi-am luat din comert vopsea fara amoniac si m-am facut singura...adevarul e ca nu a prins cum trebuie,de-aia am doua culori in cap la cununie.
Singura crema pe care o folosesc e cea de galbenele si pe aia o verific din cand in cand sa fie in termen.La fel verific si fardurile si ojele.

cununie civila

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

office, eu m-am vopsit de curand cu L'oreal casting fara amoniac. Am fost nevoita sa las sa treaca primul trim. sa fiu sigura ca nu ii fac rau puiutului meu.

uta28 este 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu la Iustina am intrat in prenatal cu o saptamana inainte sa nasc...acum deja cred ca voi incepe si eu sa fac calcule, pur si simplu simt ca n-o sa mai rezist mult... nu va mai zic ca dr. mea deja planificase ieri sa ma interneze o zi, apoi sa imi dea medical pana la prenatal...a zis ca-i putin cam jos pozitionata placenta si mi-a vazut si picioarele umflate dupa o zi de serviciu...dar eu am zis ca-s ok, mai rezist.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

La mine e mai complicat, ca eu nu sunt angajata unde lucrez, am firma si exista contract intre firma mea si firma unde lucrez...complicat. Deci, cu cat lucrez mai mult, cu atat mai multi bani intra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:

La mine e mai complicat, ca eu nu sunt angajata unde lucrez, am firma si exista contract intre firma mea si firma unde lucrez...complicat. Deci, cu cat lucrez mai mult, cu atat mai multi bani intra

Eu ma rog sa intru mai repede in prenatal pentru ca de cateva zile circula niste zvonuri prin firma ca s-ar inchide firma.

cununie civila

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu m-am vopsit cu vopsea pe baza de henna luata de la farmacie...100%naturala..cica...

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:

Eu ma rog sa intru mai repede in prenatal pentru ca de cateva zile circula niste zvonuri prin firma ca s-ar inchide firma.

cununie civila

21+

Ups, clary...sper sa fie doar zvonuri! Pai vorbeste cu dr. ta, sa-ti dea medical pana intri in prenatal.

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:

cununie civila

21+

Hmm..nasol...Pai cred ca dc tu esti in concediu medical apoi intri direct in prenatal nu ar tb sa te afecteze, nu?

Mergi la inceput