Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 6
kiti2205 spune:
'Neata burtici si prietenute dragi
Vanny - La multi aniiiiii!!!!!!!! Sa fii sanatoasa, plina de noroc si sa ai un bebe cuminte, mancacios si frumos
Crina - iti tinem pumnii strans - strans!! Te asteptam cu vesti bune.
Apropo de neuronul gravid, ca tot zicea Lara de chestii mai ciudate...
Ieri, toata ziua m-am gandit sa nu uit de ziua colegei mele, sa ii iau un cadou. Azi, in tramvai, aud pe cineva ca zice 21 aprilie, ma izbeste, cobor repede, sa ii iau ceva. Ma duc la prima farmacie - astept 15 min, ii iau o crema de la Avene, ma retrag satisfacuta, gandind ca ii mai iau si niste flori, ma sui repede in tramvaiul din statie, iau un loc la soare, fericire maxima. Pana ma prind ca in loc sa mearga drept pe Stefan cel Mare, face dreapta pe Vacarescu . Ma suisem un 5, nu in 34 . Oookk, nu ma mai intorc, o sa iau un 282 din fata de la ISPE. Draci! S-a mutat statia mai incolo. Mai incolo bine... Ok, o luam pe jos, ajung in statie, in zare se vede un 282. Dar brusc, apare un stol de domnisorici aproape dezbracate, deghizate in politiste, cu fustite scurte, catuse, tot tacamul. Bineinteles ca se blocheaza tot Barbu Vacarescu .
Ma rog, pana la urma a ajuns si masina, am ajuns si eu la lucru...dar greu...tare greu
Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006
maricicutz spune:
buna burticute
office, felicitari pt baietelul tau, sa stea cuminte in burtica si sa se faca mare pana prin septembrie cand se va hotari sa vina...iti sunt datoare si cu un raspuns legat de frica pt bolile copilariei: nu, nu m-am gandit niciodata ca ili ar putea lua de la gradi varicela, sau mai stiu eu ce alta boala...eu imi faceam si inca imi fac griji ptr altceva: anul trecut ili a facut oxiuri si a trebuit sa luam toti din casa medicamente..mie de asta mi-e teama, sa nu faca si anul asta ca eu medicamente nu pot lua..de-aia ii bat pe toti din casa la cap: spalatul pe maini si spalatul fructelor si al legumelor e f important..oricum, pt bolile copilariei, eu stiam ceva ca nu e bine sa le faca cineva din familie sau cu cine intri tu in contact in primul trimestru de sarcina, s-ar putea sa gresesc si sa fie valabila regula pt toata sarcina..acum, cu dumnezeu inainte..
mai am o intrebare, klarisse daca ma poti ajuta si acum, pe mail sau aici ca poate mai e si alta mamicuta interesata: daca esti pfa, 85% se calculeaza la cat ai facturat intr-un an sau la norma de venit la care se plateste impozit? stie cineva?
in rest, noi crestem, tot vreau sa fiu sigura ca ce simt in burtica e bb, dar eu nu am decat 14 saptamani si cred ca e prea devreme..desi se zice ca la a doua sarcina se simte mai repede..aiurea, eu la stratul meu de grasime de pe burtica nu mai simt nimic..va pup si va citesc mereu, cu scriul e mai greu ca sunt la servici si nu prea pot..pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
office spune:
Va multumesc tuturor pentru felicitari si incurajari! Este asa bine sa ai vesti bune!
Apropos de intamplari ciudate: banuiesc ca nimeni nu a pus coca cola in biberonul unui copilas de 2 ani!...hmmmm, Huston we have a problem!
TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maricicutz buna burticute office, felicitari pt baietelul tau, sa stea cuminte in burtica si sa se faca mare pana prin septembrie cand se va hotari sa vina...iti sunt datoare si cu un raspuns legat de frica pt bolile copilariei: nu, nu m-am gandit niciodata ca ili ar putea lua de la gradi varicela, sau mai stiu eu ce alta boala...eu imi faceam si inca imi fac griji ptr altceva: anul trecut ili a facut oxiuri si a trebuit sa luam toti din casa medicamente..mie de asta mi-e teama, sa nu faca si anul asta ca eu medicamente nu pot lua..de-aia ii bat pe toti din casa la cap: spalatul pe maini si spalatul fructelor si al legumelor e f important..oricum, pt bolile copilariei, eu stiam ceva ca nu e bine sa le faca cineva din familie sau cu cine intri tu in contact in primul trimestru de sarcina, s-ar putea sa gresesc si sa fie valabila regula pt toata sarcina..acum, cu dumnezeu inainte.. mai am o intrebare, klarisse daca ma poti ajuta si acum, pe mail sau aici ca poate mai e si alta mamicuta interesata: daca esti pfa, 85% se calculeaza la cat ai facturat intr-un an sau la norma de venit la care se plateste impozit? stie cineva? in rest, noi crestem, tot vreau sa fiu sigura ca ce simt in burtica e bb, dar eu nu am decat 14 saptamani si cred ca e prea devreme..desi se zice ca la a doua sarcina se simte mai repede..aiurea, eu la stratul meu de grasime de pe burtica nu mai simt nimic..va pup si va citesc mereu, cu scriul e mai greu ca sunt la servici si nu prea pot..pupici mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
In cazul nostru norma de venit nu ne avantajeaza pentru ca trebuie sa incasam cat mai mult.
Klarisse graviduta 15+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
office spune:
citat din mesajul lui maricicutz buna burticute office, felicitari pt baietelul tau, sa stea cuminte in burtica si sa se faca mare pana prin septembrie cand se va hotari sa vina...iti sunt datoare si cu un raspuns legat de frica pt bolile copilariei: nu, nu m-am gandit niciodata ca ili ar putea lua de la gradi varicela, sau mai stiu eu ce alta boala...eu imi faceam si inca imi fac griji ptr altceva: anul trecut ili a facut oxiuri si a trebuit sa luam toti din casa medicamente..mie de asta mi-e teama, sa nu faca si anul asta ca eu medicamente nu pot lua..de-aia ii bat pe toti din casa la cap: spalatul pe maini si spalatul fructelor si al legumelor e f important..oricum, pt bolile copilariei, eu stiam ceva ca nu e bine sa le faca cineva din familie sau cu cine intri tu in contact in primul trimestru de sarcina, s-ar putea sa gresesc si sa fie valabila regula pt toata sarcina..acum, cu dumnezeu inainte.. mai am o intrebare, klarisse daca ma poti ajuta si acum, pe mail sau aici ca poate mai e si alta mamicuta interesata: daca esti pfa, 85% se calculeaza la cat ai facturat intr-un an sau la norma de venit la care se plateste impozit? stie cineva? in rest, noi crestem, tot vreau sa fiu sigura ca ce simt in burtica e bb, dar eu nu am decat 14 saptamani si cred ca e prea devreme..desi se zice ca la a doua sarcina se simte mai repede..aiurea, eu la stratul meu de grasime de pe burtica nu mai simt nimic..va pup si va citesc mereu, cu scriul e mai greu ca sunt la servici si nu prea pot..pupici mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
Maricicutz, merci de rapuns. cred ca te-am vazut luni iesind de la gradinita dar pana am parcat, pana ne-am hotarat sa coboram disparusei...Tu sau cea care credeam eu ca esti...Daca fac confuzii scuze, am comparat cu fotografiile...
kiti2205 spune:
si ce ai facut pana la urma? ai baut tu din bibe?
Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006
clary spune:
citat din mesajul lui office Va multumesc tuturor pentru felicitari si incurajari! Este asa bine sa ai vesti bune! Apropos de intamplari ciudate: banuiesc ca nimeni nu a pus coca cola in biberonul unui copilas de 2 ani!...hmmmm, Huston we have a problem! TINA,cu(21+) sifetita(2 ani) |
Stai linistita office..eu am desfacut aragazul crezand ca s-au infundat duzele si de fapt nu mai aveam butelie
cununie civila
20+
office spune:
citat din mesajul lui kiti2205 si ce ai facut pana la urma? ai baut tu din bibe? Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Fetitei mele ii place foarte mult laptele dar deja la biberonul pregatit atat de atent de mine radea cu toata fata...Atunci mi-am dat seama ca totusi nu pot inlocui milupa cu coca cola chiar de la 2 ani oricata bucurie ar provoca aceasta schimbare..cred ca am baut eu coca cola dar sper ca nu cu biberonul
LoraG76 spune:
Sunteti fenomenale! Noroc cu voi, ca ma mai binedispuneti, ca azi nu-s prea "in apele teritoriale", cum s-ar zice...
Lora, mami de Iustina si 21+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
clary spune:
Ma scuzati ca am uitat de dau buna ziua dar azi sunt tare ametita si nu stiu de ce si moarta de somn ca azi noapte nu am putut dormi deloc...deja am inceput sa numar zilele pana intru in prenatal ca m-am saturat de trezitul la 6 dimineata...
Va pup fete..sa aveti grija de voi si de comori
cununie civila
21+