Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 5
ionela.n spune:
Lara, si mie mi se mai intampla chestii ciudatele
Acum vreo sapt cand am facut curat in casa, m-am apucat sa sterg mobila cu spray de mobila. Mi s-a parut mie ca nu face spuma aia alba cand pulverizez, dar am zis ca asta e. Cand am terminat m-am uitat la spray si mi-am dat seama ca stersesem mobila cu spray-ul de gandaci
--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lara_c Am o intrebare...voi faceti ..asa ..din cand in cand chestii mai putin obisnuite....ca sa nu zic aiurea rau? De cand sunteti insarcinate ma refer.... Lara w19+ Jamie and Errie 18mths Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal |
Lara, eu sunt la prima sarcina si observ niste chestii ciudate la mine.
Exemplul nr 1: intr-o dimineata m-am trezit cu o pofta mare, mare pentru niste crenvusti cu mustar pentru micul dejun. Nimic deosebit pana aici, numai ca dupa vreo 5 minute in care sotul incepuse sa se imbrace sa se duca la magazin, eu am inceput sa bocesc tare. Da' stii ce bocet?! Vai, Doamne, de parca crenwurstii aia erau pe viata sau moarte... Insa habar nu aveam de ce plang. De-abia dupa 1 ora m-am calmat
Exemplul nr 2: ieri nu am vb cu sotu' timp de 2 ore pentru ca afara ploua asa putin, si mai batea si un vant, si eu nu ma mai incheiasem la geaca cand ne-am dat jos din masina, iar sotul meu s-a oprit pentru 1 secunda sa vada cat de aproape a parcat unul fata de alta masina...
Exemple ar mai fi o groaza, insa daca sunt sincera cu mine insami, imi pot da seama de schimbari ciudate din cauza sarcinii ... Ciudat, dar adevarat
Sabina 18+
danaisa20 spune:
Vai fetelor sunteti criminale cu aceste intamplari!
Eu daca stau si toata ziua acasa la pat, cum vine sotul de la serviciu cum : ca de ce nu mancam o data ca nu mai pot de foame, ca nu mi-a luat nu stiu ce dulciuri,apoi dintr-o data ma pun pe .
Vanyy la multi ani mamico, sa fii fericita si sa ai parte de tot binele din lume!
Felicitari Tina! Sa iti traiasca bebelutul si sa iti aduca numai bucurii!
Karin, tu nu ne spui nimic?
Maya, buna rau crema de z.a. . Noroc ca aveam si eu in frigider de la mama soacra!
toate fetele vesele !
danaisa20 13+
fulguta28 spune:
Buna dimi!
In primul rand ii doresc Crinei sa mearaga treaba cum trebuie la cerclaj si sa fie puternica.
Vanny2009, LA MULTI ANI! Sa fii fericita, iubita si sarcina usoara!
Ddanagh, simpatica foc chestia cu dansatul. Sper sa nu fie cazul de asa ceva
Maya, acesta este blogul meu unde sunt prezentate bijuurile facute de mine. www.zaleboutique.wordpress.com" target="_blank">http://www.zaleboutique.wordpress.com
Pe 1-2 mai am targ in centrul capitalei la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti)
Multumesc tuturor ca mi-ati apreciat rochita
uta28 este 15+
Klarisse spune:
Fulguta minunate creatiile tale, esti foarte foarte talentata. Din modelele vandute se mai poate achzitiona ceva..ca am vazut un set care mi-a facut cu ochiul.
Klarisse graviduta 15+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Fulguta, foarte frumoase creatiile tale. Felicitari!
Imi plac niste cercei din cei vanduti
--------------------------------------------------
In al , sunt in 15+
fulguta28 spune:
In principiu cam tot ce este pe blog se poate realiza, doar ca dureaza pana gasesc pietrele. Eu folosesc in proportie de 90% pietre semipretioase.
uta28 este 15+
Andreea82 spune:
Buna dragele,
Vroiam sa zic buna dimineata, cand am vazut ca e deja ora 12
Vany, La Multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de un bb asa cum iti doresti! O zi frumoasa sa ai!
Crina, iti tinem pumnii pentru interventie. Curaj!
Office, felicitari pentru vestile super de la eco! Tot asa sa o tinem de acum incolo si sa ne veselim de fiecare data cand se mai intoarce o burticuta de la intalnirea cu bb.
La noi e in sfarsit soare si cald afara, asa mai arata a primavara