Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna Burtici,

Vanny LA MULTI ANI !!! Multa sanatate si un bebe sanatos, frumos si cuminte.

Fetele dragi, sunt asa de fericita, il simt pe bebe cum face tumbe la mine in burtica, in partea stanga jos si burtica mea se deplaseaza (face o galma) cand da din piciorus sau manuta.. Yuuuppppiiiii

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Hallo !
Ce faceti dragelor?Cum va mai simtiti?
Office super vestile de la tine! Sa creasca bebita mare si sanatos in continuare!

Am avut o noapte foarte agitata.Eric nu vroia sa doarma! Dimineata el la 8 era fresh,eu aveam nevoie de scobitori pt ochi.Ma cam doare burtica azi.
Karin25 pe undeesti? Haide cu vestile bune de la eco!

18 + Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bells super cu miscarile lui bebe, trebuie sa fie unic sentimentul. Abia astept sa se simta si la mine.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!

Felicitari office!!

La multi ani,Vanny!!

Fetelor,DR.SPOCK este si in varianta electronica.Daca o vreti,strigati!
Edit:varianta in engleza,da?!

Crina,sper ca sunteti bine!!Hai acasa!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lamurea-ma si pe mine cum se cheama cartea lui DR. Spock? Ca am dat o cautare si-mi apare ca a scris o gramada de cartulii legate de dezvoltarea si ingrijirea copilului, si chiar despre sarcina...voi la care carte va referiti?

16+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Bells super cu miscarile lui bebe, trebuie sa fie unic sentimentul. Abia astept sa se simta si la mine.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Este asa de emotionant, cand pun mana pe burtica simt cum se misca. Nu ma doare, pe mine ma gadila (cel putin asa simt eu)

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Salut gagici!

Vanyy la multi ani!!!

Tina felicitari pentru vestile bune,2o de poze,ce frumos.

Fulguta e foarte frumoasa rochia,abia astept sa o vad pe tine.

Crina sper ca pana la ora asta ai scapat,Doamne ajuta sa ajungi acasa cat mai repede.

Lara cateodata nici eu nu ma recunosc,fac lucruri pe dos si plang din te miri ce.

ici la toate burticile!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Voi ce credeti ce e mai daunator in sarcina;cafeaua sau ceaiul verde?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, credeam ca-s singura care in fiecare zi numara zilele pana va intra in prenatal. Si zilele de concediul, pe care vreau sa le iau inainte.Mai sunt exact 3 luni, pe 19 iulie as putea.Klarisse, am vazut ca DPN aste cam la fel, asa ca noi mai avem de asteptat. Si imi tot fac planuri cate zile sa-mi las dupa nastere. Obligatoriu sunt 42 de zile, dar mi se pare riscant, ma gandesc la macar 45-50 pentru siguranta. Ca altfel ar fi ceva probleme, anchete pentru indemnizatia de crestere copil. Offf, cu asta nu ne-am mai facut griji.
Clary, sa stii ca intradevar, iti poti lua concediul medical, care suspenda orice act facut de firma. Si preaviz daca ti se da, si ala este suspendat si nici decizia de concediere nu o pot emite cat esti in CM. In continuare concediul de maternitate de 126 zile, din care obligatoriu 42 dupa nastere si gata, ai rezolvat problema. E adevarat ca in concediul medical banutii sunt putin mai putini, dar decat sa ai alte probleme apoi. Asa ca urechile ciulite si in functie de asta sa iei decizia corecta.

mamica de fetita si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Fetelor am ceva vesti de la Crina noastra! Se pare ca cerclajul se va face maine! Azi a internat-o si a pus-o pe perfuzie cu sulfat (o fi pt durerile ei?!)! I-am transmis toate gandurile voastre bune si incurajarile!

Maine o sa primim si vestea ca a scapat cu bine de spital!

danaisa20 13+

Mergi la inceput