Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 20
nastasie spune:
lora, 20 august?!!!oau, super.deci ne luam de manuta.eu sper sa prind ziua marinei ca i-am promis lui razvan ca anul asta il duc in fata, la loja, la spectacol.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
kiti2205 spune:
Raluca, ma duc eu maine la TT si revin cu detalii, daca mai ai rabdare 
Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie lora, 20 august?!!!oau, super.deci ne luam de manuta.eu sper sa prind ziua marinei ca i-am promis lui razvan ca anul asta il duc in fata, la loja, la spectacol. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
na, dupa marime, cica...da' eu nasc dupa marime sau dupa data ultimului CM?

Iar am scapat prin magazine..ieri mi-am luat mie o bluza "cu burta" si azi bebelinei 2 perechi de pantalonasi simpatici tare
Lora, mami de Iustina si

21+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Concediul de sarcina si lehuzie, cel de 126 de zile (obligatoriu cel putin 42 dupa ce nasti) este 85% din media bruturilor pe ultimele 6 luni din care se scad asigurarile sociale la nivelul unui salariu minim pe economie...una peste alta in cele 126 zile sigur iei mai mult decat luai daca mergeai la servici. Pentru concediul de crestere copil in varsta de pana la 2 ani, care incepe de fapt din momentul in care ai terminat concediul de sarcina si lehuzie, deci in el nu vei intra mai devreme de 42 zile dupa ce ai nascut (chiar si mai mult, depinde cat ai stat in concediu inainte sa nasti) si care se termina cand a implint copilul 2 ani - vei lua 85% din media veniturilor nete (ce ai luat in mana, da) din ultimul an. E bine ca pe langa salariu sa ai si dovada unor venituri suplimentare...asa ar fi ideal. Daca nu ai, iar 85% din netul tau e mai putin de 600 lei poti opta pentru varianta de 600 lei. 16+ si mamica de Bianca |
Eveline, multumesc frumos pentru raspuns

Deci chiar daca stau acasa cei doi ani, cele 42 zile tot se platesc 85% din brut?
Dar daca merg la serviciu pana in luna 8, restul de zile din cele 126 se reporteaza dupa ce nasc, sau nu?
Azi fac si eu declaratia care trebuie data la serviciu cu starea mea de graviditate.
Trebuie sa o dau direct la personal sau mai intai la sef sa semneze pe ea?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
ionela.n spune:
Kiti, deja mergi la TT?
Eu merg la doctor abia pe 11 mai si pe 24 merg sa fac eco de 20 sapt. Dupa ce mi-a venit rezultatul la DT am sunat dr si a zis ca a iesit perfect si sa stau linistita pana merg la el din nou.
Tu de ce il faci? Asa a zis dr?
In al
, sunt
in 15+
ayda_m spune:
Buna fetele! Revin dupa o mai lunga absenta..![]()
Raluca scrie rpd 10 mesaje sa te putem citi in timp real
...la TT e la fel ca la BT, tb sa mergi cu o eco nu mai veche de o saptamana si ti se va lua sange...iar interpretarea o sa o primesti in cateva zile...depinde de cabinet...interpretarea asta e o probabilitate dc bebele ar putea avea anumite anomalii genetice(Sdown, Edwards)...mie la prima sarcina mi-a iesit risc f crescut de SD(1:50) dar la ecografiile pe care le-am facut ulterior mi-au aratat ca bb e ok...si nu am mai facut amniocenteza...mi-era groaza de ea..
Magdyi of imi pare asa rau, incearca pe cat poti sa nu mai ridici dar e ff greu...si eu am gandesc mereu cu groaza sa nu am parte de asa ceva...ca andreea e mica, are 9 luni jumate si tb sa o tin sa faca pasi, sa o iau in brate din cand in cand, mai car si caruciorul pe treptele de la iesirea din bloc...e greu singura, mama e departe si nu am nici un ajutor aici...
Zozela, fetelor, vreau si eu va rog datele contului comun, ma intereseaza cartea lui dr Spock..mi-ar fi utila si acum si pt bb 2
Eu sunt un pic confuza...speram sa simt deja miscarile lui bb fiind la a doua sarcina, la prima sarcina am simtit prima oara la 16 sapt si un pic...acum ma gandesc ca poate bb a miscat dar nu am realizat fiind ocupata cu andreea toata ziua...incep sa ma ingrijorez...abia astept sa ajung la eco pe 30...mi se pare ca mai am asa mult....
Ayda
16+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Klarisse spune:
Fetelor ma intereseaza si pe mine cartea Dr. Spock, dar sunt putin in ceata cu user comun, mail comun, etc. Daca imi poate cineva ajuta neuronul gravid cu un PM.
Pupici
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Kiti, deja mergi la TT? Eu merg la doctor abia pe 11 mai si pe 24 merg sa fac eco de 20 sapt. Dupa ce mi-a venit rezultatul la DT am sunat dr si a zis ca a iesit perfect si sa stau linistita pana merg la el din nou. Tu de ce il faci? Asa a zis dr? -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Eu nu am facut DT, ca asa mi-a spus dr, ca nu are rost sa le fac pe amandoua, sa fac doar TT. Iar pt TT mi-a zis sa ma programez intre 19 si 30 aprilie, iar pe 23 am gasit liber. Deci maine ma duc la 3D si poate aflu si eu ce se ascunde in burtica
. Abia astept
.Il fac la Sanador, la dr Cosmin Mihailescu si mi-au zis ca imi iau tot atunci si sange.

Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
ionela.n spune:
Am inteles Kiti ![]()
Atunci bafta multa maine, sa speram ca o sa colorezi caruciorul 
In al
, sunt
in 15+
Klarisse spune:
Am gasit un site cu produse dragute pentru gravide si destul de ieftine. Va arat ce mi-am comandat eu, maine ajunge si va zic cum e.
http://marialetitia.ro/afisare.php?magazin=virtual&vanzari=1&id=847
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png