Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (40)
Raspunsuri - Pagina 21
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Am inteles Kiti Atunci bafta multa maine, sa speram ca o sa colorezi caruciorul ![]() -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Merci

Urmatoarea eco la dr meu este si la mine tot pe 11 mai, deci ne tinem de manuta

Kiti,
15+ si mami de Vlad 15.05.2006
kiti2205 spune:
Klarisse, foarte draguta rochita. Sa ne spui si noua daca in realitate este tot asa frumoasa 
Sa o purtati sanatosi ![]()
Kiti,
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Eveline, multumesc frumos pentru raspuns ![]() Deci chiar daca stau acasa cei doi ani, cele 42 zile tot se platesc 85% din brut? Dar daca merg la serviciu pana in luna 8, restul de zile din cele 126 se reporteaza dupa ce nasc, sau nu? Azi fac si eu declaratia care trebuie data la serviciu cu starea mea de graviditate. Trebuie sa o dau direct la personal sau mai intai la sef sa semneze pe ea? -------------------------------------------------- In al , sunt in 15+ |
Da, se reporteaza dupa ce nasti, oricum ai lua-o tre' sa faci cele 126 de zile, inainte, dupa, nu conteaza...doar sa fie cel putin 42 dupa....poa' sa fie si 126 dupa, daca "te tine"
Cele 2 conditii pentru a putea beneficia de concediu de crestere copil, pe scurt sunt:
1. sa efectuezi cele 126 zile concediu sarcina si lehuzie
2. sa fi "cotizat" la stat cel putin un an inainte de a naste, fara intreruperi.
16+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
Foarte frumoasa este rochita, Klarisse. Sa ne zici cum e si poate ma va bate gandul si pe mine sa o iau.Eu mi-am luat ieri din magazin o rochita. O sa merga sper pana pe la 6 luni, dar mai mult nu, ca nu-i de gravidute speciala.
Va 

mamica de fetita si
16+
Klarisse spune:
Accidental am gasit site-ul, nu au foarte multe produse, nici toate nu sunt frumoase insa am pus ochii pe rochita asta si pe inca o fustita..sa vedem cum sunt in realitate.
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Am tot vrut sa va spun, pentru fetele care sunt la primul bebe, daca va apucati de cumparat body-uri, sa nu luati pentru bebele nou-nascut de alea cu capse doar pe umar si intre picioare, ci body-uri care se inchid pe burtica, pentru ca la inceput sa o va fie foarte greu sa il bagati pe bebe in ele. O sa caut pe undeva o poza, sa o pun, sa vedeti despre ce e vorba, ca eu am aflat dupa ce imi facusem o oarecare colectie deja 
Kiti,
kiti2205 spune:
Ma refer la www.laredoute.fr/vente-body-forme-naissance-bebe-fille-ou-garcon-manches-longues- lot-de-3 .aspx?productid=324131560&documentid=207610&categoryid=53677600&pos=17_n_n&numberpage=2" target="_blank">astea, iar ca salopete vi le recomand pe cele in genul www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-et-garcon.aspx?productid=324167457&documentid=207610&categoryid=53677600&pos=2_n_n&numberpage=4" target="_blank">asta
Sper ca va va fi de folos 
Kiti,

, sunt