Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Fetelor am si eu o problema, poate ma puteti ajuta:
- i-am cumparat juniorului o tricicleta de pe amazon. ca niciodata aveam mai multi bani pe card decat trebuie.
azi am fost la banca si vad si am inlemnit cand am auzit ca am blocate 2 sume una de catre amazon, si una nu arata, zicea ceva ca e platita cu pioes, sau cam asa ceva...habar n-am cum se scrie.
-trici am platit-o in 31 mai si am blocat 97 euro.
- in 3 iunie mai am 98 euro blocati.
Tipa de la banca a zis sa revin dupa 11 iunie, sa vedem daca a deblocat ultima suma, pana in 11 cica ii tine blocati.
ce naiba sa fac? eu am si PP activat pe cont, dar nu stiu cum sa procedez. se poate sa-mi fi blocat astia banii?
nu stiu ce naiba sa fac.
In seara asta scriu si la amazon.uk.
Odata am lasat si eu mai multi bani pe card decat trebuia si acum am patit-o.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anne16 spune:
POS-ul il gasesti in magazine langa casele de marcat.
Eu am cumparat de multe ori de pe amazon.co.uk si amazon.de dar nu am avut astfel de probleme.
Poate este o eroare de la reteaua bancii.
In ultimul timp am auzit destul de des de aceasta eroare
Giova spune:
Anne bine-ar fi.
cei de pe amazon mi-au zis ca numai odata mi-au blocat suma, sa contactez banca mea sa vedem.
Azi iar merg pe acolo, la alt sediu, cel de langa mine sa vedem astea ce zic.
mersi mult.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Al_Ma spune:
Si eu am comandat pe amazon UK avand multi bani in cont si nu am avut problema asta. Ultima comanda am dat-o prin aprilie. Daca ai platit cu datele cardului, si nu prin contul PP, ma indoiesc ca suma e blocata de PP.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
alinamoro spune:
Fetelor, cand incep reducerile pe laredoute fr.?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
miki68 spune:
Pe 30 iunie
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
Giova spune:
gata am rezolvat-o. mi-au deblocat suma, cica tot amazon ar fi fost de vina ca au tras odata banii si au mai si blocat inca odata.
spor la cumparaturi fetele.
mamica de 2 smecherasi
mihaser spune:
Salut!
Gio ma bucur ca ai rezolvat...si eu am vrut sa iau de pe amazon haine dar costa mult livrarea...asa ca o sa iau de pe next
Acum si mango outlet livreaza in ro...dar costa 24 de euro livrarea...fata de 4 cat e pe mango shop daca iei de 300 de euro.
Spor la cumparaturi!
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Pe 30 iunie cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase) |
Mersi Cristina!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
vl-ad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Salut! Gio ma bucur ca ai rezolvat...si eu am vrut sa iau de pe amazon haine dar costa mult livrarea...asa ca o sa iau de pe next Acum si mango outlet livreaza in ro...dar costa 24 de euro livrarea...fata de 4 cat e pe mango shop daca iei de 300 de euro. Spor la cumparaturi! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Eu am simulat o comanda si taxa de livrare era de 15 E
Edit: am ami adaugat produse si vad ca si taxa de livrare creste