Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
Atentie la Next adresa pe care ai declarat-o cand ai facut cardul cu care platesti trebuie sa corespunda cu cea unde iti livreaza produsele!
mihaser spune:
Am comandat sandalute ptr cei mici aici:
www.kinderschuhe.com
Mi se pare ok....Sper sa aiba si reduceri.
danadc spune:
Iata raspunsul redoutzilor:
Hi,
Previously, you specified that you will make a charge back. If you do it, we will not reimburse because we will have an unpaid. So confirm if you will make a charge back. For a bank transfer, we need : the name of your bank, the address of your bank agency, the name and firstname of the holder, the IBAN N°, the BIC/SWIFT code. The bank fees are at your expense.
Best regards.
Eu tocmai am depus azi cerere de refuz de plata. Deci oaia...capra pateste, ei gresesc, tu platesti!!!
Eu m-am cam lecuit. Pot da drumul la comenzi spre noi fiindca nu mai intentionez sa cumpar de la ei. Deja sunt si la noi alte variante....
Va anunt cand rezolv problema....probabil peste cateva luni
claujro spune:
Daca tu ai depus deja cererea de chargeback e firesc sa nu te mai ramburseze ei. Nu iti poti lua banii de 2 ori inapoi (si prin chargeback si prin transfer). Ti-i vei lua prin refuz la plata.
madic spune:
Am facut si eu cerere de chargeback la BRD, ramane de vazut acum in cat timp imi intra banii inapoi pe card.
Va multumesc pentru sfaturile pe care le-ati postat aici, ca daca nu stiam exact despre ce este vorba, baiatul de la BRD mi-a spus de cum am deschis gura : nu se poate , trebuie sa asteptati sa va dea ei banii inapoi.
Acum astept sa-mi intre inapoi banii pe card si spun si eu ca si Dana, ca (cel putin momentan ) nu-mi mai trebuie LR.
Al_Ma spune:
Madic, preseaza-i sa-ti crediteze contul, ca altfel o sa stai ceva dupa ei. Du-te inarmata cu policy Mastercard/Visa in fct de ce card ai.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
mihaser spune:
Mi-au venit sandalutele si sunt faine...Puteti comanda cu toata increderea la austrieci.
Giova spune:
corespund marimile Miha? cat e taxa de transport? mi se par cma scumpute.....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
mihaser spune:
Gio astia au pe cutie o masuratoare...Cam asta e pretul la sandalele astea din nefericire...dar sunt foarte faine...Cri poarta cam 26 dar la astia cred ca ii trebuie 27...La Eli nu i-am nimerit marimea si nu au sa-mi schimbe...dar imi fac refund...inclusiv transportul initial.
madic spune:
Uitati-va si voi ce mesaj am primit astazi de la LR, astia chiar ne cred idioti:
Dear Madam,
I apologize for taking so long to reply to your messages, I was absent.
I've just given instructions to our accounts department to do a bank transfer.
Your bank account should be credited within about 3 weeks.
Many thanks in advance for your understanding.
Bets Regards,
Catherine LAMONT
INTERANTIONAL CUSTOMERS DPT
538 153 877
I-am raspuns dnei in cauza ca eu nu i-am scris ei personal, ci pe adresa de customer support oficiala de pe site, deci nu ma intereseaza unde a fost ea plecata, si ca am initiat deja din data de 26 mai procedura de chargeback.
Sper sa n-o fi dat-o in bara si sa nu-mi mai dea astia banii, tinand cont de faptul ca eu am initiat chargeback-ul inainte de a primi raspuns de la ei.
Ati mai primit careva astfel de mesaje in ultimul timp?