Redoutistele sfideaza speculantii romani (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am fost azi la mango si mi-am luat ce vroiam... Au reduceri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

am comandat pe laredoute.fr in momentul cand Romania era pe lista cu livrari . Apoi si-au dat seama ca e o eroare si ... banii mi i-au luat dar pachetul nu a mai ajuns . am fost la banca , tipa de acolo cica nu poate sa faca nika .......ce sa fac ? le-am scris de 2 ori si nu mi-au raspuns :((

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Danita, si eu sunt in situatia ta. Am depus o plangere la banca cerandu/le sa-mi recupereze banii fie prin refuz de plata (chiar daca ei au tras banii) fie prin transfer in cont in euro (eu am facut unul fiindca cardul e in lei si banva asa m-a sfatuit). , fara ca eu sa platesc comision de transfer.

Ideea e ca aceasta plangere trebuie facuta cam in 45 de zile de la comanda. Dar vezi daca LR ti-a trimis scrisoare cu refuzul trimiterii coletului. Eu am atasat scrisoarea si mailurile de la ei. Am refuzat sa le dau celor de la LR datele cerute de ei (banca, cont etc) fiindca mi-au spus clar ca eu platesc comision de transfer. Am fost corecta cu ei si le-am spus ca fac cerere de refuz de plata. Banca mea mi-a returnat deja banii, urmand ca litigiul cu banca prin care lucreaza LR din Franta sa dureze ceva. Daca raspunsul e in favoarea mea, banii sunt deja la mine, daca nu, banaca mea va retrage suma pe care deja mi-a depus/o in cont.

Vezi ca cei de la banci nu prea syiu cum e cu comenzile astea pe afara. Eu cerut sa vorbesc special cu cineva de la carduri. Ai la dispozitie in mod sigur un nr de tele si mai bine discuti direct cu cineva de la carduri decat de la o sucursala unde nu se confrunta zilnic cu asa ceva.

Reclamatia este insa o procedura standard si trebuie sa depui dovezi ca ei nu ti-au livrat coletul (adica un mail sau o scrisoare)

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Buna tuturor,

Va spun ca exista un site ce comercializeaza cosmetice romanesti, pe cine intereseaza informatia, sa acceseze cosmeticeromanesti, domeniu .ro

Zi faina va doresc si racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Si mie mi-au intrat banii inapoi in cont prin chargeback .
Numai ca acum imi scrie tanti de la LR ca mai bine sa astept alea 3 sapt sa-mi depuna ei banii inapoi in cont.
I-am spus ca nu mai e cazul, mi-am recuperat banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Interesant situl de cosmetice romanesti. Eu nu stiu preturile, cum sunt comparativ cu ce e in magazine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Interesant situl de cosmetice romanesti. Eu nu stiu preturile, cum sunt comparativ cu ce e in magazine?

despre care sit de cosmetice este vorba Claudia?
M-as uita si eu un pic la preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cel mentionat de kontiki. Mie preturile mi se par a fi la fel cu cele din hipermarket, doar ca aici trebuie sa platesti si transportul. So, nu mi se pare a fi o afacere.

P.S. Am facut CAPITOL NOU

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput