Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
va multumesc la toate pt sustinere

alina ai grija de bebe si de tine...cunosc si eu efectele plegomazinului

paula_m spune:
Oana, bine ai revenit!!!
Am fost sa vizitez maternitatea noua de la noi din oras. E asa curat si frumos. Mie imi era teama de sala de nasteri, dar e perfect. Un singur pat pe sala , care se ridica doar cand se apropie expulzia, nu era capra aia urata care am vazut-o eu prin spitale...Saloane cu cate un pat, tv si internet. Aparatura noua, curatenie, liniste. Si costa 2500 lei nasterea normala, 500 epidurala si 3500 cezariana. In pretul asta intra 3 zile de spitalizare si eu nu tb sa duc nimic cu mine, doar hainutele cu care il imbrac pe puiut la iesire. Luni ma duc sa semnez precontractul si atunci imi vad si eu puiutul, nu mai astept inca 4 saptamani, pana ma duc la medicul meu.
Paula,
26+ cu 
Dragaica spune:
Mai fetelor ori eu m-am trezit cu fata la perete ori e luna plina, ce se intampla de avem vesti din astea.......nu vreau sa aud nimic de scurgeri, pete, contractii pana la cel putin 32 saptamani 

Ma speriati, ce ma fac eu cu doi, la mine riscu e mai mare 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
bumblebee spune:
Oana, sa-ti fie de bine concediul!
Dragaica, vrei bataita? Si mie mi se increteste tot cand vad prin ce trec colegele noastre de odisee, 
pt ele, dar, nu inseamna ca toate avem aceleasi probleme. Asa caaaaaaa, nu te mai gandi la cai verzi pe pereti (decat daca sunt pozitivi
)
Alina
25+ cu 
gargarita
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, bine ai revenit!!! ![]() Am fost sa vizitez maternitatea noua de la noi din oras. E asa curat si frumos. Mie imi era teama de sala de nasteri, dar e perfect. Un singur pat pe sala , care se ridica doar cand se apropie expulzia, nu era capra aia urata care am vazut-o eu prin spitale...Saloane cu cate un pat, tv si internet. Aparatura noua, curatenie, liniste. Si costa 2500 lei nasterea normala, 500 epidurala si 3500 cezariana. In pretul asta intra 3 zile de spitalizare si eu nu tb sa duc nimic cu mine, doar hainutele cu care il imbrac pe puiut la iesire. Luni ma duc sa semnez precontractul si atunci imi vad si eu puiutul, nu mai astept inca 4 saptamani, pana ma duc la medicul meu. Paula, 26+ cu ![]() |
Off, ce bine de voi ca aveti acces la maternitati civilizate, cu conditii omenesti... Tare as fi vrut sa avem si noi una aici aproape... Si la pret e oke, fata de preturile ce le-am vazut si eu pe la Bucuresti. Succes Paula, sa fie intr-un ceas bun si sa nasti un bebe sanatos!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

rodyka spune:
tocmai am revenit de la scoala. adica, ma rog, trebuia sa ajung de vreo 45 minute dar vremea frumoasa le-a scos pe toate babutele vecine pe-afara si a trebuit sa ma opresc cu fiecare sa-mi ureze de toate bune si sa-mi mangaie burtica. inainte ma deranja sa ma atinga un strain, dar ele mi-au spus ca aici asta inseamna un fel de binecuvantare si m-am supus prima data ca-mi era rusine sa le refuz, apoi ptr ca o fac cu atata drag si le vad ca se bucura ptr noi... si nu mai e nimeni ca mine pe toata strada asa de tantosa!!!
27+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Merci Cristina,
, sa ne dea Domnul la toate copilasi sanatosi!!
Esti cam departe de Mures, ca puteai sa vii sa nasti aici,dar pana la urma nastem oriunde , numai sa fie bine. Nici noi nu am avut spital privat pana acum 2 luni, dar se pare ca in privinta asta am avut noroc si au deschis- o la momentul potrivit.
Paula,
26+ cu 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Oana bine ai revenit printre noi, e suuuper ca ti-a priit concediul...acum poze...pluuuus...ai ramas restanta cu vestea de la eco de dinainte sa pleci in cncediu...ne-ai lasat in plop *************************************************** Elena, 28+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
welcome back...vrem poze...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, bine ai revenit!!! ![]() Am fost sa vizitez maternitatea noua de la noi din oras. E asa curat si frumos. Mie imi era teama de sala de nasteri, dar e perfect. Un singur pat pe sala , care se ridica doar cand se apropie expulzia, nu era capra aia urata care am vazut-o eu prin spitale...Saloane cu cate un pat, tv si internet. Aparatura noua, curatenie, liniste. Si costa 2500 lei nasterea normala, 500 epidurala si 3500 cezariana. In pretul asta intra 3 zile de spitalizare si eu nu tb sa duc nimic cu mine, doar hainutele cu care il imbrac pe puiut la iesire. Luni ma duc sa semnez precontractul si atunci imi vad si eu puiutul, nu mai astept inca 4 saptamani, pana ma duc la medicul meu. Paula, 26+ cu ![]() |
asa da, vad ca m-ai asteptat cu vesti bune

si eu vreau sa merg saptamana asta, probabil vineri sa vad ce si cum...mi-am intebat medicul pe care dintre medicii de acolo mi recomanda, mi-a zis Munteanu...asa ca probabil ma voi programa si la o consulatie dupa care vom semna precontractul
tu cum vrei sa nasti? eu cu epi
tu la cine mergi?
daca reusesc sa semneze contractul cu casa de asigurari pana nastem noi va fi aproape la jumatate de pret...
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
welcome back...vrem poze... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
azi sau maine promit!

belu la ultimul control, chiar inainte de plecare, totul a fost in regula...933 grame si tot baiat ramane
mi-a dat sa repet toate analizele de la inceputul sarcinii, asa ca trebuie sa ajung la medicul de familie pentru trimiteri
Carmen imi place si caruciorul de la Inglesina

& Beatrice ( 02.06.2003)