Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
grety_niku spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Carmen, bafta la echo, sa vii cu vesti bune! Sa fi fost numai o sperietura! Si eu fac tot felul de targuri cu feciorasul meu, sa stea pana la 37 de saptamani si 3 kgEmushi, long time no see, felicitari pt vestile bune! Alina 25+ cu ![]() gargarita |
off si eu ma rog sa vina bebe leut... ca din cate vad e cam la limita cu fecioara... dar vreau leut ca sa fie ca mamica lui si sa ii scoatem peri albi lui tati
)
22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

Alina2005 spune:
Va multumesc pt incurajari, tuturor
Din pacate, am vazut ca si Adriana si Ramo au probleme, dar sunt sigura ca totul va fi bine pentru toate. Pupici pe burtici, sa auzim vesti bune!
Puiutz, eu zic sa nu te ingrijorezi, de fapt sunt sigura ca diseara o sa vii si o sa ne spui ca bebe e bine mersi si ca in burtica se misca, numai ca nu il simti tu. Si nu mai plange, mai rau ii faci, mie si dr mi-a zis ca pishicul nostru e in directa legatura cu bebe. Cat priveste pb mea, dr mi-a zis sa stau linistita ca nu am de ce sa ma duc la buc pt ca maternitatea e in dezinfectie timp de 10 zile, dar sa ma linistesc, ca asa se mai intampla la 7 luni si sa fac tratamentul prescris.
Mihaela, diseara il rog pe sotz sa faca poze la caruciorul pliat, sa vezi cum arata si poate reusesc sa postez si pozele. Eu se pare ca am varianta imbunatatita, nu stiam, dar am si rucsac si pernuta la el.
Gata pe ziua de azi, acum stau cumintica pe o parte.
Alina,
28+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 Va multumesc pt incurajari, tuturor ![]() Din pacate, am vazut ca si Adriana si Ramo au probleme, dar sunt sigura ca totul va fi bine pentru toate. Pupici pe burtici, sa auzim vesti bune! Puiutz, eu zic sa nu te ingrijorezi, de fapt sunt sigura ca diseara o sa vii si o sa ne spui ca bebe e bine mersi si ca in burtica se misca, numai ca nu il simti tu. Si nu mai plange, mai rau ii faci, mie si dr mi-a zis ca pishicul nostru e in directa legatura cu bebe. Cat priveste pb mea, dr mi-a zis sa stau linistita ca nu am de ce sa ma duc la buc pt ca maternitatea e in dezinfectie timp de 10 zile, dar sa ma linistesc, ca asa se mai intampla la 7 luni si sa fac tratamentul prescris. Mihaela, diseara il rog pe sotz sa faca poze la caruciorul pliat, sa vezi cum arata si poate reusesc sa postez si pozele. Eu se pare ca am varianta imbunatatita, nu stiam, dar am si rucsac si pernuta la el. Gata pe ziua de azi, acum stau cumintica pe o parte. Alina, 28+ cu Aida AlexandraFetita mea |
tu ai luat espiro vector?? sau am inteles eu gresit

daca poti poate ne pui si noua pozici

22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 Bine v-am gasit, dragele mele! Mi-a fost asa un dor de voi... Raportez una bucata noapte petrecuta in spital si una bucata bebelusa care face bulbuci si se da de-a berbeleacul ca vrea sa iasa mai devreme. Luni seara ma duc la baie si vad sange, dar sange curat, nu amestecat cu ceva. Incep sa plang, imi sun sotul, vine repede si ma ia si fuga la spital, a trecut si pe rosu si am ajuns in 10 min acolo. Ma ia tanti in primire, imi da o camasa zdrentuita si un capot pe deasupra si hai sus. Dr de garda avea chef de glume, eu stateam intinsa si ziceam "tatal nostru". Bebe era bine, 1124 g, nu mi-a dat nicio explicatie pt sangerare si hai la perfuzie cu No spa si Plegomazin. Pe la 12 noaptea hai in rezerva ca s-a terminat perfuzia. Noroc ca eram singura acolo si noroc cu Plegomazinul care m-a "pleblegosit", asa ca am dormit pana la 4 cand trebuia sa-mi iau urina. Normal de la 4 n-am mai dormit si ma uitam pe pereti...Dimineata cand a venit dr la vizita i-am zis ca vreau sa plec acasa si a zis ok, numai sa dau semnatura. Toate asistentele m-au certat ca de ce plec, dar eu acolo nu mai stateam niciun minut, ma gandeam cum ar fi sa fug de acolo daca nu imi dau drumul ![]() Asa ca ieri am ajuns acasa, am reinceput injectiile cu no spa si scobutil si ma simt mai bine. Macar psihicul e mult mai ok si asta ajuta mult. Am de recuperat vreo 2 capitole, abia astept sa vad cum mai sunteti, sper ca bine toate. Am reusit sa identific si cablul de la aparat, l-a dat sotul din greseala cuiva, dar azi il recuperez si diseara pun pozele cu caruciorul. Am vazut ca m-a intrebat racusor daca si cadrul e usor, nu stiu sa iti spun, pt ca nu am voie sa ridic nimic, dar banuiesc ca da, daca cu totul e usor... Va pupicesc, va mai spun o data ca mi-a fost dpr de voi, in spital ma gandeam la fiecare in parte ![]() ![]() Alina, 28+ cu Aida AlexandraFetita mea |
ooof, ne rugam la DD sa fie bine, sa stesa bebe acolo cuminitica..pupici multi si iti trimitem tot binele din lume eu si bebele meu

Laura
25+ cu
ooana spune:

gata si concediul...a fost superb
vremea minunata, hotelul si serviciile bune...totul a fost bine, am fost ultimul avion care a aterizat la Bucuresti, dupa noi au inchis aeroportul ![]()
ne-am plimbat prin Bucuresti...apoi pe la Curtea de Arges is ieri seara am sosit acasa ![]()
pe maine sper sa vin si cu poze ![]()
acum din nou la munca
...si ma apuc sa citesc din urma ca v-am lasat la capitolul 70 ![]()
m-am uitat la pozele cele noi, sunteti toate foarte frumoase 
....a si sa nu uit m-am indragostit de un carucior Mothercare Spin ![]()
fug sa citesc din urma si revin 

beluistef spune:
Oana bine ai revenit printre noi, e suuuper ca ti-a priit concediul...acum poze...pluuuus...ai ramas restanta cu vestea de la eco de dinainte sa pleci in cncediu...ne-ai lasat in plop ![]()
Elena,
28+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
Oana bine ai revenit, asteptam pozeee! Foarte frumos modelul caruciorului, e in acelasi stil cu ce vazusem eu (Espiro Vector).. tot modular, numai ca e mai greu, insa pare mai solid si mai bine lucrat.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu 
Poze
ochidut spune:
Puiutz mic, stai linistita, sunt sigura ca bebe este bine. Fiecare copil e diferit si are ciclul lui, plus ca la tine inca este mica sarcina. Oricum am colege care si la sarcina mai mare nu il simteam tot timpul pe bebe sau erau miscari mai usoare si nu a fost nici o problema.
Alina, stai cumintica si ai grija de tine.
Oana, bine ai revenit, asteptam poze.
28+ cu 
michelle1981 spune:
puiut eu ma gandesc ca nu am nici un motiv sa cred ca bb nu e bine.. Presupun ca daca era ceva rau ar fi trebui sa ne dam seama. Nu?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu 
Poze
rodyka spune:
alina, puiutz si celelalte, sa aveti multa grija de voi si de bbii cei miculuti... toate ne facem griji cand nu mai sunt atat de activi sau nu ii mai simtim noi, dar au si ei perioade de somn si veghe. la inceput sunt prea mici sa-i simtim, apoi ne omoara cu gimnastica si apoi trec la chestii mai finute gen balet... am spionat si forumul florilor de liliac cand erau de varsta noastra...
27+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)