Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
sunt aici va citesc...dar fara chef de scris 

vad ca delfinasii deja ne dau emotii..dar mai au de crescut..nu le dam voie sa iasa..
doar cand se deschide sezonul de baie..si vine vara atunci pot sa iasa ![]()
stati cumintele in pat si totul o sa fie bine 
vad ca va stresati cu bebei ca nu misca..unii sunt mai cumintei..altii dorm mai mult..acum depinde si de pozitia in care sunteti..daca va miscati mult poate de asta nu-i simtiti...eu il simt mai mult cand stau in pat..in rest mai putin..uneori cand stau pe scaun si il inghesui
Antonia mea era f cumintica in burtica..si asa a fost si dupa ce am nascut-o manca si dormea ![]()
inca nu mi-a aparut dunga pe burta..oare mai apare ?
la prima sarcina o aveam acum nu...
Bamboletta
21+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
Multumesc din suflet pentru ca-mi sunteti aproape, burtici dragi Belu, lalala, Eladea, matusa, Alina2005, ochidut, rodyka!
Michelle, teoretic nici eu nu am motiv sa banuiesc ca bebe nu ar fi bine, adica nu am dureri de burta (doar de ligamente), ameteli, edeme, sangerari - nimic din toate astea.
Ce m-a speriat e faptul ca de la activ, cu miscari pe care le simteam destul de clar si aproape toata ziua, cu mici pauze, a trecut la liniste aproape totala...cu cateva falfaituri la cateva ore bune...nici cu zgaltaiala burticii nu reusesc sa-l fac sa se miste. Nici stand linistita in pat.
Si m-a pus naiba sa mai si caut pe internet povesti similare si sa dau peste nenorocirea care au patit-o doua fete...ca ele se simteau bine, stiau ca bebe e bine si dupa ce nu l-au simtit vreo saptamana...au aflat ca bebe murise in burtica - mi-au dat lacrimile instantaneu si frica a pus stapanire pe mine.
Iarta-ma din nou, dar am vrut sa-ti explic de ce m-am hotarat azi sa-l sun pe dr. totusi, desi asta-nopate am simtit ceva, ceva miscare in burtica. Si acum, dupa ce am mancat de pranz, dar tot ma duc la dr., sa fiu sigura ca e totul in regula!
Ma duc sa fac un dus si apoi plec spre dr.
Va povestesc cand ma intorc ce si cum.
Elena
23+ cu un
cuminte
paula_m spune:
Oana, tot la Munteanu m-am programat si eu pe marti(nu luni).Si eu tot nastere normala cu epidurala vreau. Tare mult mi-a placut cum arata tot. Am intrebat si de celule stem. Au ei contract cu firma din Cj, si nu mai tb sa iei tu contact cu ei( desi eu nu cred ca voi preleva, dar am intrebat, poate ma razgandesc).
Aaaa, si s-au nascut deja 2 fetite acolo.
Paula,
26+ cu 
nela_didea spune:
Enik m-ai dat gata cu pozicile, doamne ce minunatie.
Cris de asemenea,felicitari pentru vestile bune.
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
paula_m spune:
Bamboletta, nici eu nu o am si in fiecare zi ma uit, dar degeaba![]()
Am mai intrebat intr-o zi, are vreun rol, sau e doar de ...design?
Paula,
26+ cu 
mirela2 spune:
conteaza dunga aia, are vreun rol...nici eu nu mi aduc aminte sa o fi avut acum 11 ani...

grety_niku spune:
Burtici am gasit un link cu mai multe carti pdf pentru mamici... le trimit pe contul comun de pe mail.
22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

nela_didea spune:
Puiutz sunt sigura ca totul este ok,cand te vei intoarce de la dr. vei fi foarte happy si ne vei povesti despre intalnirea cu iubi
.
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
grety_niku spune:
vad ca nu au intrat toate pe mail...
dc nu intra toate maine le mai trimit odata..
eu plec acasica
22+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici

Andres(22mai2008)