Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 10

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Alina, iubita, ce spaima ai tras!
 pt tine si bebita, sa stea pana la termen! Sa-i zici ca am zis noi
 pt tine si bebita, sa stea pana la termen! Sa-i zici ca am zis noi colegele de odisee
 colegele de odisee
Alina  25+  cu
25+  cu 
gargarita

michelle1981 spune:
michelle1981 spune:
 Alina, bine ca e totul OK, chiar ma gandeam la tine!

Si eu intrebasem cum arata caruciorul pliat, daca se strange bine.. Dar lasa, stai linistita in patut, nu face eforturi acum!
Mihaela,  www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+  cu
 www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+  cu 
Poze

adrianaBuc spune:
adrianaBuc spune:
 Ce de burtici cu probleme! Alina,  ai grija de bebelina.
 ai grija de bebelina. 28+
 28+ 
Vine o  Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
  Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Mai burtici, de cand ati inceput sa spuneti ca bbii vostri sunt mai lenesi, a meu a trecut si el mai usor la miscare, inainte parca vroia sa plece cu burta! Cum ma auzea vorbind, cum bocanea, acuma, se chinuie tati cateva minute bune pana reactioneaza, pupand zgomotos burtica (al meu n-a fost impresionat niciodata de dulciuri sucuri sau alte treburi)... si asta de ieri dimineata, bun ca misca, zic eu, dar o fi bun chiar daca nu mai e ca inainte? O fi avand vreun puseu de crestere si il solicita mai mult?
 O fi avand vreun puseu de crestere si il solicita mai mult?
Alina  25+  cu
25+  cu 
gargarita

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
 Buna, fetele!
Iarasi sunt trista, bebele meu misca foarte, foarte rar si foarte slab... dimineata pe la 6,30 plangeam in liniste, incercand sa nu-mi trezesc sotul.
L-am sunat pe doctor...
Dupa-masa pe la 5-6 ma duc la ecografie, sper sa fie bine Bebitza, of mi-au dat iarasi lacrimile!
Va pup, sper sa vin cu vesti bune diseara...
Elena  23+ cu un
23+ cu un  cuminte
 cuminte

Cris2010 spune:
Cris2010 spune:
 Of, of, of Alina, ce sperietura. Ai grija de tine. Multa sanatate . Medicul care-ti urmareste sarcina ce-a zis??
. Medicul care-ti urmareste sarcina ce-a zis??
Cris
 27+ cu
 27+ cu  

paula_m spune:
paula_m spune:
 Alina, ce fetita grabita ai!!!Vb cu ea si explica-i ca tb sa ii astepte si pe ceilalti delfinasi...
Multa sanatate si stai cumintica in pat.Nu mai este chiar asa de mult
Puiutz, te asteptam cu vesti bune, poate e pozitionat mai in spate si de aceea nu-l simti mai tare, dar f bine ca mergi la eco, doar acolo te poti linisti pe deplin.
Paula,  26+ cu
 26+ cu  

Cris2010 spune:
Cris2010 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui puiutz_mic Buna, fetele! Iarasi sunt trista, bebele meu misca foarte, foarte rar si foarte slab... dimineata pe la 6,30 plangeam in liniste, incercand sa nu-mi trezesc sotul. L-am sunat pe doctor... Dupa-masa pe la 5-6 ma duc la ecografie, sper sa fie bine Bebitza, of mi-au dat iarasi lacrimile! Va pup, sper sa vin cu vesti bune diseara... Elena  23+ cu un  cuminte | 
Eu sunt sigura ca totul este in regula. Este si mai mic bebele. Te asteptam diseara cu vesti bune, ca bebe e miscaret
 .
.Cris
 27+ cu
 27+ cu  

Victo spune:
Victo spune:
 o puiutule, dar tu n-ai decat 23 de saptamani..normal ca nu il simti cine stie ce, ca nu e un voinic..inca :) stai linistita, bine?
Paula  cu
 cu  Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
 Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
 Cris, Victo, va multumesc ca sunteti alaturi de mine, sper din toata inima sa fie cum spuneti voi...am mai citit pe internet pe alte forumuri si despre cateva cazuri similare mie si bebe murise... va dati seama ca am intrat in panica si mai tare de aseara de cand am citit. 
Abia astept sa merg la eco sa vedem cum e Bebitza al nostru!
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Elena  23+ cu un
23+ cu un  cuminte
 cuminte