Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz ai sa vezi ca bebe e bine,numai ca stresul din ultima perioada poate il face sa stea mai linistit.nu iti mai fa griji ca stresezi bebele.va si te ast cu vesti dupa eco

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Of puiutz, nu ma speria ca nici la mine nu misca, decat ff incet (abia imi dau seama daca e bb) si eu sunt mai avansata in saptamani

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetele nu mai cititi pe internet de toate sa va panicati.nu e bine ca va stresati degeaba,cine stie ce cazuri au fost de a murit bebelu.ganditi pozitiv ca Dumnezeu e aici langa noi si o sa aiba grija de toate si de toti bbeii

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna, fetele!

Iarasi sunt trista, bebele meu misca foarte, foarte rar si foarte slab... dimineata pe la 6,30 plangeam in liniste, incercand sa nu-mi trezesc sotul.
L-am sunat pe doctor...
Dupa-masa pe la 5-6 ma duc la ecografie, sper sa fie bine Bebitza, of mi-au dat iarasi lacrimile!

Va pup, sper sa vin cu vesti bune diseara...

Elena 23+ cu un cuminte

multi puiutz... nu te mai gandi la prostii ca nu face bine lui bebe! o sa vezi ca e bine, al meu a avut cateva zile in care l-am simtit doar o data de doua ori, dar asa usurel... m-am panicat putin, dar l-am zgandarit tremurat burtica, gadilat; cu altele nu prea merge... si s-a pus bebe pe miscat, 2 suturi - s-a linistit mamica s-a linistit si bebe. inca nu ma ingrijorez tare dc nu il simt ca inca este mic, dar dc ma apuca il gadil si imi trage un sut
pupici multi si te asteptam cu vesti bune de la doctor... ca sa te tragem de urechi ca te panichezi

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, fereasca bunul Dumnezeu, nu te mai gandi la ce s-a intamplat altora! Fiecare cu destinul lui! Plus ca, tu l-ai simtit! Daca nu l-ai fi simtit deloc ar fi fost grav (poate)... Calm, respira adanc, oricum medicul te va linisti! Iti tinem pumnii!

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Of puiutz, nu ma speria ca nici la mine nu misca, decat ff incet (abia imi dau seama daca e bb) si eu sunt mai avansata in saptamani

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Of, imi pare rau, Michelle, nu vreau sa te sperii, chiar ma gandeam si la tine azi, ca citisem zilele trecute ca misca doar fal-fal si la tine. Ce sa spun...sper sa fie bine si la tine si la mine si la toate viitoarele mamici! Eu aveam programare la medic tocmai pe 3 mai si nu as fi suportat sa stau sa ma stresez pana atunci. Si apoi daca e ceva cu bebe, poate ca luat din pripa se rezolva problema.

Inca o data, iarta-ma daca te-am pus pe ganduri!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Mycya, Grety, Bumblebee! pentru fiecare!

ce sa fac ... asa sunt eu construita, la cel mai mic semn ca ceva nu e in regula intru in panica si pana nu ma lamuresc nu am stare...

daca doctorul mi-ar fi spus sa stau linistita...dar el mi-a zis sa vin sa-mi faca eco azi si chiar daca nu mi-ar fi spus asa, insistam eu.

Va multumesc pentru incurajari!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mai burtici, de cand ati inceput sa spuneti ca bbii vostri sunt mai lenesi, a meu a trecut si el mai usor la miscare, inainte parca vroia sa plece cu burta! Cum ma auzea vorbind, cum bocanea, acuma, se chinuie tati cateva minute bune pana reactioneaza, pupand zgomotos burtica (al meu n-a fost impresionat niciodata de dulciuri sucuri sau alte treburi)... si asta de ieri dimineata, bun ca misca, zic eu, dar o fi bun chiar daca nu mai e ca inainte? O fi avand vreun puseu de crestere si il solicita mai mult?

Alina 25+ cu
gargarita

al meu e tare puturos... nu poate fi deranjat decat cu mare greutate, s-a chinuit ceva dr la eco sa il trezeasca el nu si nu dormea, il zgaltaia, casca, se culca la loc. n-avea el treaba cu deranjatul. In schimb al meu sot ma cearta dc vreau sa il trezesc pe bebe sa il simt ca cica sa las copilu sa doarma...

Pozici

Mergi la inceput

alina multa sanatate..ma bucur ca esti mai bine. sa dea DD sa stea bebe in burtica atat cat trebuie...

Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Puiutz, te asteptam cu vesti bune, poate e pozitionat mai in spate si de aceea nu-l simti mai tare, dar f bine ca mergi la eco, doar acolo te poti linisti pe deplin.
Paula, 26+ cu

Multumesc, Paula!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput