Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina ce taaaari...mai ales aia cu Lili si poezia despre pasune cu doi boi...

Elena, 28+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, burticute! de fapt e amiaza deja...

o sa facem numai racusori si leisori din delfinasii nostri... la noi in casa o sa fie mai nasol ptr tati: el e Gemeni iar noi trei-femeile- Rac...

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Enik: felicitari pentru bebe grasun:*
La noi in casa eu si stoul sunte raci iar bebe se pare ca iese leut...dar daca tati are dreptate...sa vina bebe mai devreme o sa fim 3 raci :)

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

mie mia placut tare aia cu politistii
burtici curiozitatea ma facut si pe mine sa citesc la flori de liliac,si deja am niste emotii parca vad ca timpul zboara si incep motatele sa ne faca galerie.ma ia frica cand ma gandesc la nastere

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, Grety, merci pt felicitari.

Carmen, multa bafta la intalnirea cu Leti.

Bumblebee .
Am auzit si eu zilele astea un banc sec, mi-a placut tare mult: "Proverb canibal: Toti oamenii sunt buni!".

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Am auzit si eu zilele astea un banc sec, mi-a placut tare mult: "Proverb canibal: Toti oamenii sunt buni!".

Cris 27+ cu

Prea tare

Alina 25+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Bine v-am gasit, dragele mele! Mi-a fost asa un dor de voi...
Raportez una bucata noapte petrecuta in spital si una bucata bebelusa care face bulbuci si se da de-a berbeleacul ca vrea sa iasa mai devreme.
Luni seara ma duc la baie si vad sange, dar sange curat, nu amestecat cu ceva. Incep sa plang, imi sun sotul, vine repede si ma ia si fuga la spital, a trecut si pe rosu si am ajuns in 10 min acolo. Ma ia tanti in primire, imi da o camasa zdrentuita si un capot pe deasupra si hai sus. Dr de garda avea chef de glume, eu stateam intinsa si ziceam "tatal nostru". Bebe era bine, 1124 g, nu mi-a dat nicio explicatie pt sangerare si hai la perfuzie cu No spa si Plegomazin. Pe la 12 noaptea hai in rezerva ca s-a terminat perfuzia. Noroc ca eram singura acolo si noroc cu Plegomazinul care m-a "pleblegosit", asa ca am dormit pana la 4 cand trebuia sa-mi iau urina. Normal de la 4 n-am mai dormit si ma uitam pe pereti...Dimineata cand a venit dr la vizita i-am zis ca vreau sa plec acasa si a zis ok, numai sa dau semnatura. Toate asistentele m-au certat ca de ce plec, dar eu acolo nu mai stateam niciun minut, ma gandeam cum ar fi sa fug de acolo daca nu imi dau drumul
Asa ca ieri am ajuns acasa, am reinceput injectiile cu no spa si scobutil si ma simt mai bine. Macar psihicul e mult mai ok si asta ajuta mult.
Am de recuperat vreo 2 capitole, abia astept sa vad cum mai sunteti, sper ca bine toate.
Am reusit sa identific si cablul de la aparat, l-a dat sotul din greseala cuiva, dar azi il recuperez si diseara pun pozele cu caruciorul. Am vazut ca m-a intrebat racusor daca si cadrul e usor, nu stiu sa iti spun, pt ca nu am voie sa ridic nimic, dar banuiesc ca da, daca cu totul e usor...
Va pupicesc, va mai spun o data ca mi-a fost dpr de voi, in spital ma gandeam la fiecare in parte

Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

super bancurile...

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Alina sa ai grija de tine si de bebelusasa dea DD sa stea pana la termen bebelina si sa nu mai ai parte de surprize de astea neplacute.

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

alina...
multa multa sanatate..ma bucur ca esti mai bine...sa dea DD sa stea bb la caldurica atat cat trebuie..sa nu-i mai dea lui mami si tati motiv de stres..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput