*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Doamne ajuta sa fie bine bb Siluan!!
Dar ce s eintampla, ce are?.. de ce e asa secret?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

luny,nimic,nimic?? Nici eruptie,afte,pisu-culoare/miros,kk?? Of,Doamne!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

nu vad altceva, maselele-s toate..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

DOAMNE AJUTA-L PE BEBE SILUAN SA FIE BINE SI MAMI LUI SA AIBA PUTERE SA TREACA PESTE MOMENTELE ASTEA DE GREA INCERCARE.

Luny, multa sanatate Mateiului, ce-o fi oare?

Astazi am intalnit si noi un specimen de baietel "rau" in parc care a necajit-o rau de tot pe Rebecca desi era si cu mama lui dar degeaba. Si mai era si tare smecher, zicea ca-i face mai, mai si apoi dadea cu piciorul in ea. S-a speriat Becca foarte tare si a plans vreo 10 minute uitandu-se dupa baiatul care-o necajise. Dar se pare ca nu facea numai cu ea asa ca a trebuit sa-l scoata urgent mama lui de la locul de joaca ca incepuse sa-i cafteasca pe toti.

In rest toate bune si frumoase, asteptam ora 17 sa mergem la o noua tura de joaca.

Aaaaa, Mimo, am citit de dintisorii Dudelului, imi pare tare rau. M-am uitat azi dupa voi dar nu v-am zarit pe nicaieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma rog si eu pt Siluan sa se faca bine. Simo, suntem alaturi de tine.

Nico, eu zic sa nu ne mai stresam, ca mai nou frumusetea XXL e in vizorul designerilor, ai vazut si tu?

Eu ma simt ff balonata, o fi normal?? Aproape ca nu mai incap in pantaloni. Doar nu m-am ingrasat atat in cateva zile. Olgu, tu ai trecut prin faza asta?? Astept cu nerabdare sa mai treaca o saptamana jumate sa ma duc la eco sa vad ca bebe e ok.

mimo imi pare rau pt accident. Dar cum s-a intamplat? Sa stim sa avem grija.

Luny, ce chestie! Nu stiu ce sa te sfatuiesc...

David e bine, slava Domnului, si ieri si azi s-a zbenguit pe-afara, ii curge putin nasucul, dar indigestia a trecut.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariel, ma bucur ca ai primit coletul. Stiu si eu ce naspa e sa astepti... Eu sunt innebunita dupa hainutele Next. Am comandat pe www.nextdirect.com si n-am asteptat prea mault. Am avut noroc. Mi-au venit inainte sa apara problema cu norul de cenusa. F faine sunt! Si livrarea spre Romania este doar 5 euro. Bine, ca sunt cam scumpute, e drept...

Clau, esti in concediu?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ma rog si eu pentru micul Siluan

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela
Stau atat de prost cu timpul ca am indraznit sa-mi fac unghiile rosii sub birou...am facut deocamdata la o mana si cand se vor usca bine trec la cealalta mana..ca,in caz ca sunt chemata,sa pot manevra cu o mana.

doamne ce nebuna esti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Sunt in pauza de masa, again!

Stela eu la Antuca am stat la pat/in spital din luna a cincea din cauza contractiilor care nu au cedat cu litice nici injectabil, nici perfuzii, plus tratament cu duvadilan(asta ca un fel de gynipral acum, doar ca s-a scos de pe piata acum, nu stiu de ce, dar nu cred ca de bine), alilestrenol, fier, vitamine si altele care acum nu se mai folosesc. Contractiile nu au cedat, dar a rezistat colul si am nascut la aproape 39 de saptamani. Insa din cauza lor si a faptului ca placenta a fost f mica fetita nu s-a putut dezvolta normal si a avut la nastere 1800 g si 40 cm. Eu cred ca au mai fost si alte cauze, dar nu le-au putut dr detecta, pt ca ea nici apoi nu a crescut spectaculos indiferent ce/cat manca.
Cauza contractiilor este tesutul muscular hiperton (parca ) si asta nu se schimba. Si mie mi-au spus ca o alta sarcina poate fi diferita, dar eu nu am avut nici un istoric prea bun, trei sarcini pierdute, incompatibilitate grup si Rh...etc. La Luki contractiile au aparut cam la aceeasi varsta a sarcinii, dar a fost mai grav, s-a deschis colul, se vedeau membranele, eu n-am vrut sa risc nimic si uite asa am tot stat la pat cu cerclaj pana la 37 sapt cand am nascut. Avantajul baiatului a fost ca el s-a dezvoltat f bine, desi mie mi-a fost mai rau si aveam saptamani cand varsam aproape tot, nu am putut manca lapte, carne aproape deloc, ce sa zic, n-a fost usor, dar s-a terminat cu bine. Cel mai greu a fost sa traiesc permanent(pana la o varsta acceptabila a sarcinii) cu spaima ca s-ar putea intampla ceva cu puiul, lucru pe care nu stiu cum l-as fi putut depasi.
Daca nici dr tau nu e f optimist, s-ar putea ca situatia sa se repete si la tine la o alta sarcina. Eu ma gandesc ca la mine varsta s-ar putea sa fi contribuit si ea putin, ca aveam deja 37 de ani si nici asta nu e de neglijat. Tu esti mult mai tanara si ai timp sa mai astepti sa creasca Tea, sa ajunga la o varsta la care va fi mai usor sa te descurci daca vei fi in situatia sa stai la pat din nou.
Din punctul meu de vedere, merita cu prisosinta bucuria de a avea inca un copil.

Fug ca striga dupa mine.

Mergi la inceput

Te rugam Doamne, vindeca durerea bebelushului SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru bebelushul Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

DOAMNE AJUTA-L PE BEBE SILUAN SA SE FACA BINE REPEDE SI DA-I PUTERE MAMICII LUI SA TREACA SI PESTE HOPUL ASTA! SILUAN, INGERASII SA AIBA GRIJA DE TINE!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput