*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ehe,Ramo,nu sti in ce te bagi!

Stela,esti mortala!! Reusisi sa faci ambele manute?!

Arieloo,tripleti?! Schimba AC-urile,ca 3 ca Teo te rup!!

Oh,Catalina,la cate am citit despre nasterea prematura,nu-mi doresc decat sa o duc macar pana la 35 de saptamani!Eu de la 30 s,nu ma mai ridic din pat Imi iau eco acasa sa-mi masor colul mereu,imi iau pat care sa ma invarta singur de pe o parte pe alta,imi pun sonda urinaraVai pielea mea.Imi este asa de frica de trim. 3,nastere,ceza,inceputul alaptarii,incat as vrea niste pastile minune,care sa ma ajute sa trec peste toate,pe nesimtite

Siluan

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

SILUAN, DOMNUL SA ITI DEA MULTA SANATATE SI PARINTILOR PUTERE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si Simo a zis acelasi lucru: sa ne rugam pt bebe Siluan!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Asa de mult imi place vremea de primavara.. Noi iesim in parc de 2 ori pe zi si si-a facut Matei cativa prieteni de care cu greu ne despartim ( la fel si noi, mamele).
Azi insa una dintre mamici se intreba de ce sunt parinti care nu le zic nimic copiilor lor cand lovesc/ trag/ imping si se gandea sa schimbe parcul... i-am zis ca peste tot va gasi exemplare de acest fel ...apropo de ce ziceau Stela si Kya mai demult..

Apropo, Naty parca e in delegatie, nu?
Nicol!!!!!!Pe unde esti?

Mergi la inceput

Raluca, si eu zic la fel: mai bine sa faca boala cat sunt mai mici, sunt forme usoare...Si sa stii ca boala poate aparea si peste vaccin, cu forme foarte usoare, intr-adevar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am dat gata si unghiile de la mana a 2 a un pic mai devreme si fara sa am nevoie de retusuri ca nu am la mine acetona,oricum..
Sunt nebuna,stiu,mai ales ca bantuie si seful nervos prin cladire,numai ca acasa nu ma lasa Teo DELOC sa umblu cu asa ceva,mi le ia din mana si aveam o pofta mare de unghii vopsite...
(oja sta in geanta)
Si nu m-a chemat nimeni cat am fost cu o mana vopsita..am lucrat cuminte la calc cu o mana
Cata-tonik,rosii,da...m-a pocnit de cateva zile o elegantzeala si tot continuu vazand ca sunt admirata....asta ca sa-mi echilibrez viata,sa trec peste faptul ca sunt vesnic obosita.
Uitasem de jobul sotului tau..imi atrasese atentia cuvantul "cantonament",si de-asta am intrebat...deci e si sportiv.
Cata,tu ai avut contractii la sarcina cu Antonia?din ce motiv?si zici ca au aparut si la Luki..
Eu imi tot fac griji si de aceea tot aman bb2,fiindca mi-e groaza sa nu trec la o a 2 a sarcina prin ce am trecut la prima..desi zic unii ca la a 2 a sarcina uterul trebuie sa fie mai elastic,mai mare din start,nu e obligatoriu sa trec prin ce am trecut...dar dr. nu m-a incurajat cand a palpat si a zarit uterul la fel de mic...

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

MA ROG SI EU IN CONTINUARE PENTRU BB SILUAN SA FIE BINE SI SA NU AIBA NEVOIE DE NICIO OPERATIE!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muffy are 38,8.. si nimic altceva

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

luny,nimic,nimic?? Nici eruptie,afte,pisu-culoare/miros,kk?? Of,Doamne!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

DOAMNE AJUTA-L PE BEBE SILUAN SA SE FACA BINE REPEDE SI DA-I PUTERE MAMICII LUI SA TREACA SI PESTE HOPUL ASTA! SILUAN, INGERASII SA AIBA GRIJA DE TINE!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput