*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (401)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ariel si eu stiu tot asa cu rugaciunea, de-asta m-am gandit pt Siluan si Simo.
Ce ziceti fetelor?

Ramo noi alimentele de care tb sa ferim copilul ori le mancam in afara programului lui de masa (adica Antuca dulciuri) ori le scoatem din meniul familiei. Evident sunt cazuri in care fac mancare cu afumatura si lui ii gatesc altceva separat, din care mananc si eu, ca nici mie nu-mi pica bine seara cand vin de la munca sa bag in mine asa ceva. Care e norocul meu? Nu i-au placut muraturile, dulciuri nici nu a gustat (in afara de putin cozonac,blat de tort, placinta de casa) si nici Antuca nu pune gura pe sosuri din comert, salam, maioneza, muraturi la ea totul e , iar asta e un argument bun pt el: "nici Atonia nu papa".
La mine ce e greu e ca sotul si Antuca mananca preponderent carne, iar eu cu baiatul suntem pe legume, fructe, mancare cu legume, paste cu legume, orez cu legume si inevitabil cam gatesc "la dublu". Si daca n-ar fi tata cu prietenul lui cu afumatoarea, viata mea ar fi si mai usoara REcunosc insa ca sunt taaaare bune , din pacate nu si f sanatoase

Nicoleta lasa cantarul sa se odihneasca. Si felicitari lui Stefan pt faptul ca eforturile ii sunt recunoscute, ca noi stiam ca e destept si silitor (de frumos nu mai zic)

Raluca virusii sa se tina departe de voi, dar sa stii ca varicela nu e asa de rea, Antuca a avut la 1 an si opt luni si in general la varste mici sunt forme mai usoare. toata gashca de la Bacau.

am editat ca gresisem culoarea si niste litere pe ici-colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cata, hai nu mi-l mai lauda atat, ca nu e chiar asa de silitor! Insa s-a prins repde limba de el! Si da, frumos este :D! Ca toti copiii, nu? ;)

----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI , NICOL! VIATA LUNGA, SANATOASA SI FRUMOASA MEREU SA FII, SA TE BUCURI DE CE AI REALIZAT SI POATE VINE SI UN BAIETEL

Mergi la inceput

Azi n-am chef de munca. Se vede, nu?

Stela, unghii rosii zici? . Ramasesem datoare cu un raspuns la tine inca de la Paste: al meu lucreaza la ORI (Oficiul Roman pt Migratie) si lucreaza in ture ca sotul lui Luny. Asa ca de multe ori pica de serviciu in w-end, sau de sarbatori, dar programul ne avantajeaza din alte puncte de vedere, mai ales ca el inca mai continua cu sportul si asa are mai mult timp.

O pe Zozela si apoi ma duc la treaba. Sa stii ca dr a cam avut dreptate. Si la mine pb avute in sarcina cu Antonia (contractii permanete) au aparut si la Luki si chiar s-au agravat pt ca mi-au afectat si colul care n-a rezistat si am avut nevoie de cerclaj la urgenta la 20 de saptamani, cand nu prea se mai recomanda. Ai incredere in medic si in plus menajeaza-te cat poti. Stiu ca e mai usor de zis decat de facut, dar conteaza f mult. Asteptam cu nerabdare vesti despre sexul samburelului, cum mai stam cu cotatiile la bursa pariurilor?

ca deja am chiulit prea mult.
tot stolul, ganditi-va sa stabilim o ora pt rugaciune, da?

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva pt Ioana si Luny eu cat sunt de mare si destul de rezistenta in general, fac febra si ma manifest urat la indigestii, sau digestie greoaie . Asa ca la copii e posibil sa iba reactii si mai serioase. Sper ca ambii baieti sunt bine acum si zburda pe afara, ca azi e destul de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,sa ne rugam pentru Siluan si Simo!!

Haideti sa ne rugam cu toate,din ora in ora,la fix!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Nikol, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie

Sa ne rugam pt micul Siluan sa-i ajute Dumnezeu si lui Simo sa-i dea putere

Ariel multumesc de tot! Au sosit mineralele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Craca,stai asa! Nu-i uram LMA lui Nicol,mama Antoniei si a Alexiei,ci lui Nikol,mamica Brianei!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

DOAMNE AJUTA-L PE BEBE SILUAN SA SE FACA BINE REPEDE SI DA-I PUTERE MAMICII LUI SA TREACA SI PESTE HOPUL ASTA! SILUAN, INGERASII SA AIBA GRIJA DE TINE!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

Ariel multumesc de tot! Au sosit mineralele?

cu mare placere, sa-ti fie de folos!
au venit acum 10 minute. deja m-am dat cu crema pt tzitzi, ca mi-e teama sa nu apara nodulii. tare draguta tanti aia ca mi-a trimis-o si nici nu m-a taxat pt ea! wooow!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput